2022 ikiz annesi olacaklar

Benşm de öyle canım sezeryane gireceğim yüzde 99 bebişler 2150 idi en son hayırlısı artık 35 isterdim ama nasip
Igne oldugun icin solunum sorunu olmayacak emin ol. Kalan hersey onemsiz konular, hepsi carcabuk hallolur. Sutun de gelir, hemen toparlarlar. Sana dua ediyor olacagim. Derin derin nefes al, sakin kal olur mu.

Benşm de öyle canım sezeryane gireceğim yüzde 99 bebişler 2150 idi en son hayırlısı artık 35 isterdim ama nasip
Canım hayırlı doğumlar olsun inşallah, sağlıkla gelsin yavrular Sana ciğer geliştirici de yapıldığı için her şey güzel olacak bence dualarımız seninle Bizi de habersiz bırakma

NasilYarDiyeyim kuzum sana bisey soracagim. Senin karnın çok yamuluyordu hamileyken şekilden şekile giriyor diyordun 2 gündür benimde başladı ama çok fena sertleşiyor biri bi tarafa biri bi tarafa toplanıyor şekli değişiyor karnımın. Saat başı oluyor neredeyse. Doktorumla görüştüm ama çok önemsemedi kontrolümüz yarın. Sence.normal mi böyle olması acaba başka bi doktora görünsem mi

kasilma o canim genelde düzenli olmadığı surece veya rahim agzinda açılma yapmadığı sürece önemsemiyorlar

Kızlar kontrolden geldim
30kusurlerde sancim çıktı nst de1saat icinde 6_7 kez kasilmalarim oldugunuda söyledim Dr
Rahim uzunluğu aynı 31mm korkuyorum
Cumartesi tekrar çağırdı sancilara bakacak ciğer geliştirici iğnesini yapacak
Enfeksiyon için kan idrar tahlili istedi çünkü idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor lütfen banada dua edin 29+1haftaligiz daha

Benimde 29 haftalıkken başlamıştı sancim hastaneye yatirmislardi. Ciger gelistirici oldum. Adalat basladi bir de. 3 haftadir dayanıyoruz kuzum. Rahim ağzın iyi açılmada yoksa sancıyı durdurmak daha kolay oluyor

Benimde 29 haftalıkken başlamıştı sancim hastaneye yatirmislardi. Ciger gelistirici oldum. Adalat basladi bir de. 3 haftadir dayanıyoruz kuzum. Rahim ağzın iyi açılmada yoksa sancıyı durdurmak daha kolay oluyor
İnş canım ya Dr sordum sanciyi durdurmak için baska ilaç verecekmisiniz diye bisey demedi cumarteside görelim önce dedi
Progestan ilacı 3 çıkardı günde tahlili sonucuna göre antibiyotik basliycam yine mesanede gördü kalinlasma var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…