2022 ikiz annesi olacaklar

Eabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah Çok güzeller

Herkese günaydın. 4 haftalık iken kanama gördüm 3 4 günde kesildi. Şimdi 6 haftadan gidiyorum yeniden kanma gördüm bir şey yapmadığım halde bebeklerle alakası olmayan bir yerde ufacık bi kanama alanı var sanki dendi ama belli belirsiz. Şimdi progestana ek haftada 2 gün iğne de başlattılar. Bu böyle mi devam edecek. Çok moralim bozuluyor...

Günaydın canım. Doktorlar erken haftalardaki kanamalara olabilir diyorlar ama ileri haftalardaki kanama normal değil beklemeyiz diyorlar. O yüzden moralini bozma lütfen. progestan ve iğneyi kullanmaya devam et doktorun bırak diyene kadar kullanacaksın onları zaten. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz dua et. Burda herkes inan bir sürü sorunlar yaşadı ama bir şekilde ilerledik çok şükür. Malesef ikiz gebelik zormuş bunu hepimiz yaşayıp görüyoruz. Her daim risk var. Ama böyle diye strese girmeye moralimizi bozmaya da hiç gerek yok. Rabbim yardım ediyor birbirimizede dua ediyoruz. Bebişlerin için mutlu ol sakin ol stres yapma annesi onlar hisseder. Sen iyi olursan onlarda iyi olur

Benimdw niyetim var almak sallamaya alışmasın diyorlar ama ilk zamanlar ikisiyle uğraşmak zoe olur Tabi önceliğim sizin haftalarınızı görebilmek inşallah
Benm haftalarda agri sizi kaşıntı dan hiç bir şeyi gözün görmüyor canm bol bol uyu suan sen bol bol alışveriş yap ihtiyaçlarını çıkıp al ben suan tuvalete giderken bile ağrıdan perişanım doğum korkusu da sardi beni eve bebek gelecek diye koltuk yikamaci geliyor o gidiyor halılar yıkandı onlar geliyor o gidiyor perdeler için kadin geliyor görsen var ya lütfen siz bunları erkenden halledin

Geçmiş olsun canım tup bebek mi ? Genelde tup bebeklerde daha fazla kanama oluyormuş dr bana öyle demişti ama iki, gebelerde kanama olk haftalarda olmazsa olmaz haline geldi resmen korkma o iğne kanamayı kesiyor dus alma ozellikle sicak dus dan kaçın cokl ayakta durma genelde ayaklarını uzatıp yat

Canım maalesef bende geç kaldım rahimde kısalık başladı olduğu kadar olcak artık dolap aldık o gelince yerleştirmeye başlıcam eşyaları gerçekten ikizlerde 30.haftaya herşeyi hazır etmek lazımmış gerçekten

Dolap zaten hemen gelmiyor o da ayrı bir sorun oldu yaa 1 hafta dediler 3 haftada zor geldi yapılıyormuş bilmem neymiş gerçekten insanın bir yardımcısı olmalı bu dönemlerde yalniz kalınca böyle benm.gibi oluyor.iste

Çok zor canım cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar sabh idrar verdim doktor ilaç yazmıcam haftaya kültür testi vereli dedim enfeksiyondan dolayımı acaba

İnşallah iyi olur. İshal durumum da vardi ikisi birleşince aşırı yıkıldım. Öğrendiğim günün ertesi başladı bakalım allahtan hayırlısı ne olacak. Sakın kalmaya çalışıyorum. İnşallah her şey güzel olur
Aşılama ile hamile kaldım. Onun etkisi var mı bilmiyorum. Ama dediğin gibi artık çoğu hamile kanıyor. Hayırlısı bakalim neler olacak...

Coook sevindim buna canim benim masallah size ins hayirlisiyla oglunada olur sonra eve gecersiniz ins kuzum nasil guzel birsey degilmi bu arada kac kilo olmus kizin cagirdilar emme surene ne dediler ?
Canım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoook ufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh

Aynen öyle canm benm ben normalde hasta gibi temizlik yapıyordum kimse gelip kirmizi kurdele takmadı bana onca tedaviyle şükürler olsun Rabbim nasip etti hiç tehlikeye atamam
Canım inanır mısın benim de tam tersi çok tembel bi insandım normalde temizlik falan hiç sevmem hamile olduğumdan beri bi temizlik aşkı geldi ama cidden hiç tehlikeye atmaya gerek yok kendimi anlamadım dediğin gibi rabbim nasip etmiş önlemimizi alalımmm

Kizlar ana kucağı aldiniz mi kullaniyor musunuz alanlar yani memnun olan var mı hangi marka ve elektronik mi yoksa salıncak gibi olan mi sizce
Canım bana bir arkadaşım vermişti otomatik joie marka bebeklerimden bir tanesi için hiç ihtiyaç yok şimdilik ama birisi huysuz iki gündür onda sallanarak uyuyor. Yani bence özellikle tek bakacağın için ihtiyacın olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…