- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.621
yazarım canim. cok fazla secenek yok zaten bir iki model var. joie sansa aldim simdi. daha uygun fiyatlı modellerde bildigim kadariyla hem titresim hem de yana doğru sallanma yok.Kuzum düşünce ve görüşlerini kullanınca bana yazar mısın
Aman boş ver kuzum sağlık olsun onlar hallolurBenm esim de hep iste o yüzden ev almış başını gidiyor bende el sallıyorum
Aynen öyle canm benm ben normalde hasta gibi temizlik yapıyordum kimse gelip kirmizi kurdele takmadı bana onca tedaviyle şükürler olsun Rabbim nasip etti hiç tehlikeye atamamAman boş ver kuzum sağlık olsun onlar hallolur
Bende cok kqrarsiz kaldım qlip almamakta 1500 tl imiş 1 tane alıp denesem iyi olacakyazarım canim. cok fazla secenek yok zaten bir iki model var. joie sansa aldim simdi. daha uygun fiyatlı modellerde bildigim kadariyla hem titresim hem de yana doğru sallanma yok.
Eabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın. Fikir olması açısından sizinlede paylaşıyorum kapı süsümüz ve hediyeliklerimiz. Kapı süsünü doğumdan 4 gün önce sipariş vermiştim kısmet olmadı hastanede kullanmak ama odalarında kullanacağız sonuçta
Hediyelikleri Instagram'da @laresparty diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok da çabuk geldiler.
Kapı süsünü yine Instagram'da @dododesigntr diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok hoş şeyler var gerçekten.
Benimdw niyetim var almak sallamaya alışmasın diyorlar ama ilk zamanlar ikisiyle uğraşmak zoe olurBende cok kqrarsiz kaldım qlip almamakta 1500 tl imiş 1 tane alıp denesem iyi olacak
Günaydın canım. Doktorlar erken haftalardaki kanamalara olabilir diyorlar ama ileri haftalardaki kanama normal değil beklemeyiz diyorlar. O yüzden moralini bozma lütfen. progestan ve iğneyi kullanmaya devam et doktorun bırak diyene kadar kullanacaksın onları zaten. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz dua et. Burda herkes inan bir sürü sorunlar yaşadı ama bir şekilde ilerledik çok şükür. Malesef ikiz gebelik zormuş bunu hepimiz yaşayıp görüyoruz. Her daim risk var. Ama böyle diye strese girmeye moralimizi bozmaya da hiç gerek yok. Rabbim yardım ediyor birbirimizede dua ediyoruz. Bebişlerin için mutlu ol sakin ol stres yapma annesi onlar hisseder. Sen iyi olursan onlarda iyi olurHerkese günaydın. 4 haftalık iken kanama gördüm 3 4 günde kesildi. Şimdi 6 haftadan gidiyorum yeniden kanma gördüm bir şey yapmadığım haldebebeklerle alakası olmayan bir yerde ufacık bi kanama alanı var sanki dendi ama belli belirsiz. Şimdi progestana ek haftada 2 gün iğne de başlattılar. Bu böyle mi devam edecek. Çok moralim bozuluyor...
Benm haftalarda agri sizi kaşıntı dan hiç bir şeyi gözün görmüyor canm bol bol uyu suan sen bol bol alışveriş yap ihtiyaçlarını çıkıp al ben suan tuvalete giderken bile ağrıdan perişanım doğum korkusu da sardi beni eve bebek gelecek diye koltuk yikamaci geliyor o gidiyor halılar yıkandı onlar geliyor o gidiyor perdeler için kadin geliyor görsen var ya lütfen siz bunları erkenden halledinBenimdw niyetim var almak sallamaya alışmasın diyorlar ama ilk zamanlar ikisiyle uğraşmak zoe olurTabi önceliğim sizin haftalarınızı görebilmek inşallah
Geçmiş olsun canım tup bebek mi ? Genelde tup bebeklerde daha fazla kanama oluyormuş dr bana öyle demişti ama iki, gebelerde kanama olk haftalarda olmazsa olmaz haline geldi resmen korkma o iğne kanamayı kesiyor dus alma ozellikle sicak dus dan kaçın cokl ayakta durma genelde ayaklarını uzatıp yatHerkese günaydın. 4 haftalık iken kanama gördüm 3 4 günde kesildi. Şimdi 6 haftadan gidiyorum yeniden kanma gördüm bir şey yapmadığım haldebebeklerle alakası olmayan bir yerde ufacık bi kanama alanı var sanki dendi ama belli belirsiz. Şimdi progestana ek haftada 2 gün iğne de başlattılar. Bu böyle mi devam edecek. Çok moralim bozuluyor...
Canım maalesef bende geç kaldım rahimde kısalık başladı olduğu kadar olcak artık dolap aldık o gelince yerleştirmeye başlıcam eşyaları gerçekten ikizlerde 30.haftaya herşeyi hazır etmek lazımmış gerçektenBenm haftalarda agri sizi kaşıntı dan hiç bir şeyi gözün görmüyor canm bol bol uyu suan sen bol bol alışveriş yap ihtiyaçlarını çıkıp al ben suan tuvalete giderken bile ağrıdan perişanım doğum korkusu da sardi beni eve bebek gelecek diye koltuk yikamaci geliyor o gidiyor halılar yıkandı onlar geliyor o gidiyor perdeler için kadin geliyor görsen var ya lütfen siz bunları erkenden halledin
Dolap zaten hemen gelmiyor o da ayrı bir sorun oldu yaa 1 hafta dediler 3 haftada zor geldi yapılıyormuş bilmem neymiş gerçekten insanın bir yardımcısı olmalı bu dönemlerde yalniz kalınca böyle benm.gibi oluyor.isteCanım maalesef bende geç kaldım rahimde kısalık başladı olduğu kadar olcak artık dolap aldık o gelince yerleştirmeye başlıcam eşyaları gerçekten ikizlerde 30.haftaya herşeyi hazır etmek lazımmış gerçekten
Çok zor canım cidden Allah yardımcımız olsun hepimizinDolap zaten hemen gelmiyor o da ayrı bir sorun oldu yaa 1 hafta dediler 3 haftada zor geldi yapılıyormuş bilmem neymiş gerçekten insanın bir yardımcısı olmalı bu dönemlerde yalniz kalınca böyle benm.gibi oluyor.iste
İnşallah iyi olur. İshal durumum da vardi ikisi birleşince aşırı yıkıldım. Öğrendiğim günün ertesi başladı bakalım allahtan hayırlısı ne olacak. Sakın kalmaya çalışıyorum. İnşallah her şey güzel olurGünaydın canım. Doktorlar erken haftalardaki kanamalara olabilir diyorlar ama ileri haftalardaki kanama normal değil beklemeyiz diyorlar. O yüzden moralini bozma lütfen. progestan ve iğneyi kullanmaya devam et doktorun bırak diyene kadar kullanacaksın onları zaten. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz dua et. Burda herkes inan bir sürü sorunlar yaşadı ama bir şekilde ilerledik çok şükür. Malesef ikiz gebelik zormuş bunu hepimiz yaşayıp görüyoruz. Her daim risk var. Ama böyle diye strese girmeye moralimizi bozmaya da hiç gerek yok. Rabbim yardım ediyor birbirimizede dua ediyoruz. Bebişlerin için mutlu ol sakin ol stres yapma annesi onlar hisseder. Sen iyi olursan onlarda iyi olur
Aşılama ile hamile kaldım. Onun etkisi var mı bilmiyorum. Ama dediğin gibi artık çoğu hamile kanıyor. Hayırlısı bakalim neler olacak...Geçmiş olsun canım tup bebek mi ? Genelde tup bebeklerde daha fazla kanama oluyormuş dr bana öyle demişti ama iki, gebelerde kanama olk haftalarda olmazsa olmaz haline geldi resmen korkma o iğne kanamayı kesiyor dus alma ozellikle sicak dus dan kaçın cokl ayakta durma genelde ayaklarını uzatıp yat
Bu haftalarda enfeksiyon çok normal demişti doktor bana ve ilaç vermemişti canmKızlar sabh idrar verdim doktor ilaç yazmıcam haftaya kültür testi vereli dedim enfeksiyondan dolayımı acaba
Amin kuzum insallah sağlıkla hayirla dogsunlarÇok zor canım cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookCoook sevindim buna canim benim masallah size ins hayirlisiyla oglunada olur sonra eve gecersiniz ins kuzumnasil guzel birsey degilmi bu arada kac kilo olmus kizin cagirdilar emme surene ne dediler ?
Canım inanır mısın benim de tam tersi çok tembel bi insandım normalde temizlik falan hiç sevmem hamile olduğumdan beri bi temizlik aşkı geldiAynen öyle canm benm ben normalde hasta gibi temizlik yapıyordum kimse gelip kirmizi kurdele takmadı bana onca tedaviyle şükürler olsun Rabbim nasip etti hiç tehlikeye atamam
Canım bana bir arkadaşım vermişti otomatik joie marka bebeklerimden bir tanesi için hiç ihtiyaç yok şimdilik ama birisi huysuz iki gündür onda sallanarak uyuyor. Yani bence özellikle tek bakacağın için ihtiyacın olabilir .Kizlar ana kucağı aldiniz mi kullaniyor musunuz alanlar yani memnun olan var mı hangi marka ve elektronik mi yoksa salıncak gibi olan mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?