2022 ikiz annesi olacaklar

Gözünüz aydın sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun analı babalı büyüsünler inşallah

Yani diğer arkadaşların dediği gibi belki haftan iyi diye önemsemiyor olabilir geleceklerse gelsinler gibi canım. Bugün iyi olmana sevindim yorulunca da artıyor bazen belki yorulmuşsundur sadece

Arkadaşlar iyi pazarlar, kundak uyku tulumu aldınız mı? Ben şunları aldım hem kundak hem uyku tulumu. Çocuk büyüdükçe alttan bacaklar da çıkacak şekilde büyüyor. Ama şu yaka kısmı kafamda soru işareti oluşturdu. Sizce bunlar olur mu? Yaka kısmı 9cm açıklıkta.

Eklentiler

• 08095B97-C3E0-40AF-888F-7186C1DDD989.jpeg
    144,5 KB · Görüntüleme: 57
sizin dogumdan itibaren mi gazli kolik oldular? benim oglum 37. haftada dogmustu ikinci gun baslamisti yogun gaz. simdi kizlar da 37de doğdu ama henüz aşırı gaz yok ne zaman başlar acaba

ben de bunlardan aldim oluyor denedim ama ilk denemede sevmediler. keyifli oldukları bir vakit tekrar denicem. bence cok guzel

en kısa sürede çıkar bebişlerin insallah bu haftalara gelmek cok önemliydi. kilolari da masallah daha ne olsun

Yani diğer arkadaşların dediği gibi belki haftan iyi diye önemsemiyor olabilir geleceklerse gelsinler gibi canım. Bugün iyi olmana sevindim yorulunca da artıyor bazen belki yorulmuşsundur sadece
Olabilir canım İkiz bebek olunca zaten hiç bir şey belli olmuyor her an her şeye hazırlıklı olmak lazım

Tahmin etmeye calisiyorum canim biz bir gazla bu kadar oluyoruz sabaha kadar uyumuyor bide kolik olsa allahim ne diyeyim kimseye vermesin hafif sancili bebisler versin oh mis gibi cok sukur atlatmissin hayirlisiyla buyumusler ins rabbim bizede nasip etsin saglikla buyutmeyi

umarım dediğin gibi olur canım Sözlerin umut verdi bana. Eşim de iş için yurt dışına çıkmak zorunda kaldı bu hafta yanımızda olmayacak. Biz annemle tek kaldık. inşallah babalarını bekler yavrularım

bebeklere tek mi bakıyorsun canim eşin mi yardım ediyor sadece

sizin dogumdan itibaren mi gazli kolik oldular? benim oglum 37. haftada dogmustu ikinci gun baslamisti yogun gaz. simdi kizlar da 37de doğdu ama henüz aşırı gaz yok ne zaman başlar acaba
Doktor ilk 2 hafta olmaz demisti oglumun tam 16.gun basladi kizimin biraz daha gec basladi. Hatta ilk 2 hafta o be dedim ne guzel uyuyan bebekler bunlar ama 2 hafta sonra belli olur dediler ve oyle oldu.
Cok sukur kuzum aminn sizlere de kolayliklar insallah

PembeAnkaKusu ne durumdasin canim bebislerini görebildin mi
Kuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuş inşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh

Gözün aydın canım. İnşallah en kısa sürede onuda emzirirsin merak etme. Çok şükür bugünlere darısı bana inşallah

Gözün aydın kuzucum inşallah yakında kavuşacaksınız az kaldı ❣

en kısa sürede çıkar bebişlerin insallah bu haftalara gelmek cok önemliydi. kilolari da masallah daha ne olsun
3 hafta civari gibi bekliyiruz, tabi bebeklere bagli...
Bugun ilk goruste ufakliklarini gorup biraz aglamis olabilirim.. Ama 24-38 hafta arasi bir suru yogun bakim bebek vardi, yani ne hafta ne baska birsey kesin degil... 600gr lik bebegi gorunce utandim agladigima.
Sutu memelere indirmeye calidiyoruz, evden lansinoh pompayi getirttim 3 saatte bir bos da olsa sagiyorum. Cok az bir kolostrum var ama damla damla... onu da posetleyip vermiyorum degmez diye...
Her gun 12-13 arasi gorus var, saat sayiyorum

Bebişlerin durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…