2022 ikiz annesi olacaklar

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Yavrucakların sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu, şanslı hayatları olsun İsimleri çok güzel, isimleri ile yaşasınlar

Canm gözün aydin rabbim saglikla büyütmeyi nasıp etsin ir an evvel kavuşursun ins kuzularına maşallah size bizler3 de ne guzel bilgiler vermişsin tsk ederiz

Canım bir sonraki randevum da 28 şubatta daha çok var, geçen randevuda hocam nst’ye sokmayacak mısınız dememe rağmen gerek yok dedi daha önce de hiç girmedim nst’ye de zaten. Bu aşırı rahatlığı bazen beni çok sinirlendiriyor gerçekten

Canım benim doktorum artık rahim ağzı uzunluğuna falan bakmıyor önemi yok artık diyor.. ikiz doğum tesadüf diyor
Benimki de 34’ü tamamlayınca rahatlarız diyor ciğer gelişimi tamamlandığı için başka da bir şey demiyor. 33+1 oldum bugün ama dünkü kasılmasalar beni baya korkuttu

Doktorumun aşırı rahatlığına çok sinir oluyorum bazen, benimki nst’ye bile sokmadı beni daha hiç acaba başka doktora mı gitsem diyorum gerçekten bilemedim

Canım çok haklısın sanırım başka bir doktora daha görüneceğim. İlk gebelik üstelik bir de ikiz olunca insan ne yapacağını bilemiyor işte ne normal ne değil anlamak çok zor dün gece buraya yazdığımda 2-3 saat o kasılmalar devam etti. Sonra geçti gece boyunca da rahat uyuyabildim. Şimdi uyandım iyi gibiyim Umarım bir daha olmaz

Canım gelmeye onlar karar vermişler gerçekten ama senin iyi olmana sevindim, inşallah hemen sağlıkla kavuşacaksınız

Gözünüz aydın, sağ salim kucağınıza almışsınız allah kavuştursun inşallah

Ben açıkçası biraz şok oldum içimizde en sağlıklı en rahatıda sendin herşey iyi gidiyordu demek ki herşey nasiple birden geliyor
Bebişler nasıllar şu an görebildiniz mi? Ay çok heyecanlı durum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yanına almayı nasip etsin

İnşallah tekrarlamaz cnm ama uykundan edecek kadar kasılman varsa bence ilk fırsatta ertelemeden başka bi doktora git bir şey yoksa da doktor bir şey yok boşuna gelmişsin desin ne kaybedeceksin ki

Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah kiloları falan iyi çok şükür. İnşallah tez vakitte kavuşacaksınız da

Himm anladim canim benim o zaman ay gecince gececek diyelim hani suan damla iyi geldi sayilir cikarabiliryor biraz rahatladi cok sukur ama bakalim ins sorunsuz sekilde bizde aylarimizi hayirlisiyla doldururuz guzel gunler bekliyor diyecegiz

Cok gecmis olsun canim suan toprlanmana cok sevindim ayni zamanda gozun aydin olsun bebisler bizden daha iyi biliyor gelecek zamanlari sagliklari cok sukur iyiyimis hayirlisiyla kuvozden de saglikla cikip kavusursunuz rabbim anali babali buyutsun ins

Canim anlattigin durum yalanci kasilma ve bu ikizlerde malased rahim kisaligina sebep oluyor ben 25 haftadan beri yasiyordum 33 haftada dogumum oldu ancak rahim agzim kisaldigindan degil baska durumlardan dolayi dogum yaptim yoksa daha da giderdi o yuzden ben korkma derim sana evet kisalma yapiyor ama sonra vucut onada alisiyor kisalmayan kisalmiyor yani senin dr suan bunu muhimseme sebebi kesinlikle haftandan dolayi gelecekse gelsinler iyi diye ama kafanin rahat olmasida onemli istersen tabi baska dr gorun ins sorunsuz sekilde daha ileri haftalara gidersin canim benim

Gözünüz aydın sağlıkla geldiler sağlıkla evinize dönün inşallah

İnşallah 1-2 hafta daha dururlar da ciğer gelişimleri falan iyice tamamlanır canım. Çünkü doktor ciğer geliştirici iğne de yapmadı bana. Şekerim de olduğu için sanırım yapmak istemedi. Geceden bu yana iyi gibiyim bakalım inşallah böyle devam eder

Eder canim benim hic merak etme cidden cok su ic sanciya birebir ve bol bol uzan hic birsey yapma ben kasilma ilaci sadece hastanede ictim sonra icmedim 5 hafta gitti sen rahatlikla gidersin diyorum ya benim oglum cok altta indi ult gozukmedi pek dr ondan aldi yoksa giderdik sen icini ferah tut canim benim guzel hayirli haftada dogum yapacaksin ins

Himm anladim canim benim o zaman ay gecince gececek diyelim hani suan damla iyi geldi sayilir cikarabiliryor biraz rahatladi cok sukur ama bakalim ins sorunsuz sekilde bizde aylarimizi hayirlisiyla doldururuz guzel gunler bekliyor diyecegiz
Kiminim kolige donup kisa suruyor kiminin kolik cok uzun suruyor kimi bebek de hafif gazli oluyor insallah hafif gazli ve cabuk atlatan bebekler olurlar ben yazsam roman olur 2 kolik bebek koligin dibi oglumun 6 aylik kizimin 7 aylik bitti koligi ve kizim halen gazli dokunmayin cok fenaaaayyyiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…