- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.341
Bence idrar yolları enfeksiyonu için sarimsak ve yogurt çok iyi geliyor isterseniz deneyin yemeklerin içine pişmiş sarımsak yiyin ve biraz yogurt miktarınzi arttirinKızlar idrarim rengi hafif kırmızı stres oldum tahlildede idrarda kan pozitiftiyanma ağrı var inşallah ilaclar fayda eder biktim bu enfeksiyondan 4lt fazla suda içiyorum hep mesaneyi tam bosaltamadigimdan enfeksiyon oluyor
yaa masallah bak ne güzel şeyler yazmışsın aslindaBugünkü muayenemde 34+1 haftamda biri 2.018 kg olmus, diğeri 2.218gibi bir şeydi kusurati yanlış yazmış olabilirim. Eser miktarda protein geçmiş idrara, PLT değerim de 85e kadar düşmüş. Oksopar iğne plt ye etkili mi bilmiyorum ama bu hafta yeşil mercimek ve havuç suyu, ispanak takviyesi yapmak istiyorum kendime. Sezeryan sirasinda kan kaybetmek istemiyorum, doğum korkusu sardı dört bir yanımı. Servix uzunluğu da 1haftada hop 1cm kısalmış 2.9cm çıktı. Bana proluton depot iğneyi artik hic vurdurma diyor ama vallahi korkumdan bu haftasonu da bir kere vurduracagim, ani doğum istemiyorum. Bebekler etkilenmesin diye de komple anestezi verilmeyecegini öğrendimbende de son durumlar böyle.
Mamadan sonra gaz oldular.Bir kaç gündür mama veriyorum kendi sütüme karıştırıp veriyorum. Böyle iyi oldu ağır gelmiyor mama böyle yapıncaSütümüz yetmiyor mecbur veriyoruz bnm kızımda çatladı çok zorlanıyor tuvaletini yaparken Bu arada bnmkilerin gaz problemi başladı seninkilerde varmı canm gaz?
Seninle aynıyız canım benim de geçen hafta idrarda protein kaçağı vardı biraz tedirgin oldum ama bu Çarşamba günü yaptığımız Tahlil sonucunda artık yok negatif görünüyor sanırım geçici bir durumdu inşallah senin de öyledir bir sonraki haftaya kalmazBugünkü muayenemde 34+1 haftamda biri 2.018 kg olmus, diğeri 2.218gibi bir şeydi kusurati yanlış yazmış olabilirim. Eser miktarda protein geçmiş idrara, PLT değerim de 85e kadar düşmüş. Oksopar iğne plt ye etkili mi bilmiyorum ama bu hafta yeşil mercimek ve havuç suyu, ispanak takviyesi yapmak istiyorum kendime. Sezeryan sirasinda kan kaybetmek istemiyorum, doğum korkusu sardı dört bir yanımı. Servix uzunluğu da 1haftada hop 1cm kısalmış 2.9cm çıktı. Bana proluton depot iğneyi artik hic vurdurma diyor ama vallahi korkumdan bu haftasonu da bir kere vurduracagim, ani doğum istemiyorum. Bebekler etkilenmesin diye de komple anestezi verilmeyecegini öğrendimbende de son durumlar böyle.
Canım aynen öyle 34+4 te doğum yaptım. Hatta doğuma ağlayarak girdim bebeklerimin küvoze gireceğini düşünüyordum. Ama çok şükür ertesi gün bebeklerimi aldım evime geldim. Belki okumuşsundur buradan. 2 hafta hastanede 1 hafta evde yatarak geçti son zamanlarım. Doktorum en son bu iş plansız olacak o riski almayalım dedi senin dediğin gibi en yakın tarihi verdi. Eğer ani doğum ile ilgili kaygıların varsa doktorun ile gerekli planlamayı yapabilirsin. Bu Arada ben spinal anestezi ile doğurdum. Ve o kadar rahat ki herkese söylüyorum doğum bu kadar kolay birşeymiydi. İnanın hiç korkulacak bir durum yok. Genel anestezinin eziyetine değmez. Dualarım sizinle inşallah bir aksilik olmadan alacaksın kuzularını kucağınaBugünkü muayenemde 34+1 haftamda biri 2.018 kg olmus, diğeri 2.218gibi bir şeydi kusurati yanlış yazmış olabilirim. Eser miktarda protein geçmiş idrara, PLT değerim de 85e kadar düşmüş. Oksopar iğne plt ye etkili mi bilmiyorum ama bu hafta yeşil mercimek ve havuç suyu, ispanak takviyesi yapmak istiyorum kendime. Sezeryan sirasinda kan kaybetmek istemiyorum, doğum korkusu sardı dört bir yanımı. Servix uzunluğu da 1haftada hop 1cm kısalmış 2.9cm çıktı. Bana proluton depot iğneyi artik hic vurdurma diyor ama vallahi korkumdan bu haftasonu da bir kere vurduracagim, ani doğum istemiyorum. Bebekler etkilenmesin diye de komple anestezi verilmeyecegini öğrendimbende de son durumlar böyle.
Nasıl karıştırıyorsun şu ekliyirmusunMamadan sonra gaz oldular.Bir kaç gündür mama veriyorum kendi sütüme karıştırıp veriyorum. Böyle iyi oldu ağır gelmiyor mama böyle yapınca
Mamayı yapıyorum normal şekilde su ile sonra kendi sütümü katıyorum mesela yarısı mama yarısı süt oluyor.Nasıl karıştırıyorsun şu ekliyirmusun
Bu haftalarda her hafta 100 gram kadar mi aliyor? Benim de 21+2 de 400 gramdi galiba.Maşallah kilosu gayet iyiben pek anlamiyorum kilodan bu gün bana 520gr dediler 23+0 oldum bu gün
Canım idrarda protein kaçağı sadece tahlille mi tespit ediliyo herhangi bir belirtisi var mı benim doktor tahlil falan istemiyor da hiçSeninle aynıyız canım benim de geçen hafta idrarda protein kaçağı vardı biraz tedirgin oldum ama bu Çarşamba günü yaptığımız Tahlil sonucunda artık yok negatif görünüyor sanırım geçici bir durumdu inşallah senin de öyledir bir sonraki haftaya kalmazpruluton Depot bu hafta son vuracağım artık gerek yok dedi bana da.rahim ağzı iyi senin maşallah benim 22 mm kadar düştü bu hafta ölçmedi artık komple anestezi verilmez diye birşey yok ama spinal tercih ediyorlar bebekler etkilenmesin ve anesteziyi vücuttan atmak ile uğraşmayalim diye ona da anestezi doktoru karar veriyormuş doğumdan önce belki vücut uygun değil spinale bilmiyoruz hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için
Bilmiyorum ki canım alsınlar da haftası önemli değilBu haftalarda her hafta 100 gram kadar mi aliyor? Benim de 21+2 de 400 gramdi galiba.
Yatiyorum surekli valla canim. Raporluyum da tum sabah programlarını izliyorum. Tv programlarının kalitesi epey dusmus onu anladimBilmiyorum ki canım alsınlar da haftası önemli değilsen nasılsın nasıl oldun iyisindir inşallah
İyi olmana çok sevindim eminim bebişlerde iyidirYatiyorum surekli valla canim. Raporluyum da tum sabah programlarını izliyorum. Tv programlarının kalitesi epey dusmus onu anladimdoktorun verdiği magnezyum callsini de ishal yapiyor. Her aksam bir karin agrisi şişkinlik ishal. Sonra normale donuyorum. Ilacin dozunu azaltcam.
Haftaya kontrolüm var. Bebekleri cok merak ediyorum ben de. Umarim her sey yolundadır. Umarim iyidir bebekler.
Ishal icin ilacin dozunu azaltti.İyi olmana çok sevindim eminim bebişlerde iyidirdoktora bilgi verdin mi ishal için belki ilacı değiştirir
Sabah programlari izlenmiyor ki hele ki seda sayan tam bir roman kadrosu
Sağlık olsun da tv izleyin keyifleIshal icin ilacin dozunu azaltti.
Sabah programlari sırayla annem ne aciyorsa izliyorum. Gune Müge anlı ile basliyoruz
Konuş bakalim sana genel anestezi için ne cevap verecekler.Kuzum kiloları çok güzel inşallah akciğerleri gelişmiş bak haftaya göre Rabbim esirgesin bebeklerimizi niye genel anestezi verilmiyor onu anlamadım ben de 34 deyim bu hafta dr la konusucam genel istycem
İlk doğum olunca insan korkuyor. O ameliyathane soğuğu, travmatik bir doğum hatirlamak istemiyorum. Oksopari da birakmadim daha, PLT değerimi azicik arttirsam kan kaybi yaşar miyim korkum da olmaz. Yaa nasil geceleri uyumuşsunuz, o bebekler karindayken. Kalsam aşağı cokuveriyorlar.yatsam ayri dert omurgama çöküyorlar, baya baya katur kutur omurgadan ses geliyor yataktan kalkmaya calisirken. Eşim beni kucaklayip kaldiriyor mecburen.yataktan kalkıp ayağa dikilince bi süre bacaklarim bile tutmuyor, adım atamiyorum, ağırlığı kaldırmıyor. Geceleri wc ye kalkmak daha korkunç bir eziyetmiş 33.hafta itibariyle.yaa masallah bak ne güzel şeyler yazmışsın aslindaNameless Warrior da bu haftada dogum yaptı kilolari da iyi geliyor gelmekte olan
Bakalım kim önce hastaneye koşturacakSeninle aynıyız canım benim de geçen hafta idrarda protein kaçağı vardı biraz tedirgin oldum ama bu Çarşamba günü yaptığımız Tahlil sonucunda artık yok negatif görünüyor sanırım geçici bir durumdu inşallah senin de öyledir bir sonraki haftaya kalmazpruluton Depot bu hafta son vuracağım artık gerek yok dedi bana da.rahim ağzı iyi senin maşallah benim 22 mm kadar düştü bu hafta ölçmedi artık komple anestezi verilmez diye birşey yok ama spinal tercih ediyorlar bebekler etkilenmesin ve anesteziyi vücuttan atmak ile uğraşmayalim diye ona da anestezi doktoru karar veriyormuş doğumdan önce belki vücut uygun değil spinale bilmiyoruz hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için
Bebeklerini güle güle büyüt. Sirayla geliyoruz arkadan biz de. İnşallah üni hastanesinde de spinal vardır. Sayfanin başındaki listeye dönüp dönüp kimler kac haftalik kac kilo doğurmuş diye bakıyorum hep ama doğumu goremeyince emin olamamıştım. Yoksa doğuma gircez diyordun onu hatırlıyorum. Cidden son dakikaya kadar bekletecek kabullendim. Ona sezeryan için sebep vermedikçe almak gibi bir niyeti yok. Servix daha da kisalirsa guzel sebep olacak sezeryani planlamak için.Canım aynen öyle 34+4 te doğum yaptım. Hatta doğuma ağlayarak girdim bebeklerimin küvoze gireceğini düşünüyordum. Ama çok şükür ertesi gün bebeklerimi aldım evime geldim. Belki okumuşsundur buradan. 2 hafta hastanede 1 hafta evde yatarak geçti son zamanlarım. Doktorum en son bu iş plansız olacak o riski almayalım dedi senin dediğin gibi en yakın tarihi verdi. Eğer ani doğum ile ilgili kaygıların varsa doktorun ile gerekli planlamayı yapabilirsin. Bu Arada ben spinal anestezi ile doğurdum. Ve o kadar rahat ki herkese söylüyorum doğum bu kadar kolay birşeymiydi. İnanın hiç korkulacak bir durum yok. Genel anestezinin eziyetine değmez. Dualarım sizinle inşallah bir aksilik olmadan alacaksın kuzularını kucağına
Bir de Protein sızması son ayda çok da önemli değil heralde tam olarak neden oluyor onu da bilmiyorum. Ama ayak bileklerim filan baya fil ayağına döndü. Her şeye normal diyor bizim doktor. File döndüğüm yetmez gibi baya bacaklarimda değişik ağrılar var, baldirlarima masaj yaptıkça sanki sopayla dovmusler gibi dokundukca aciyorlar.Seninle aynıyız canım benim de geçen hafta idrarda protein kaçağı vardı biraz tedirgin oldum ama bu Çarşamba günü yaptığımız Tahlil sonucunda artık yok negatif görünüyor sanırım geçici bir durumdu inşallah senin de öyledir bir sonraki haftaya kalmazpruluton Depot bu hafta son vuracağım artık gerek yok dedi bana da.rahim ağzı iyi senin maşallah benim 22 mm kadar düştü bu hafta ölçmedi artık komple anestezi verilmez diye birşey yok ama spinal tercih ediyorlar bebekler etkilenmesin ve anesteziyi vücuttan atmak ile uğraşmayalim diye ona da anestezi doktoru karar veriyormuş doğumdan önce belki vücut uygun değil spinale bilmiyoruz hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?