- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.321
Valla mama verince çatlıyor benim çocuklar ne yapicam bilmiyorum. Mama yokken ne kadar iyiydi ama mümkün değil mamasızHipp te 2. Kutum canm bnmde 2 gündür bebeklerim kaka yaparken çok ıkınıyorlar agliyorlar galiba kabız yaptı bnmkileri sma alıp onu deneyeceğim birde
Tehlikeli zamanları geçirdik canım o yüzden biraz rahatlama gelmiştir bende şimdi ya evde suyum gelirse kaygısı başladıAslında çok gariptir bana dr artık dogsalar da sorun etme dedi hani tehlikeli dönemim bitti gibi dedi o günden beri yataktan normalde çıkamıyorum bir güzel dus aldırdı esim keselendim ve yemeklerimi yapmaya yavaş yavaş başladım otura otura rahatlık geldi bana kasılma var ama rahatım diye mi nedir azaldi
Kac kilolar canm vaktinde gelsinler ins kuzularKızlar merhaba
Bugün kontrolum vardı yine bebisler 100 gr almışlar ikiside boyları kiloları 2hafta önde
Dün gece idrar yolu enfeksiyonu yüzünden uyuyamadim agrım oldu Dr antibiyotik tedavisine başladı
Rahım agzı uzunlugum aynı sabit evde dinlenmeye devam
Hadi gözün aydınKızlar merhaba
Bugün kontrolum vardı yine bebisler 100 gr almışlar ikiside boyları kiloları 2hafta önde
Dün gece idrar yolu enfeksiyonu yüzünden uyuyamadim agrım oldu Dr antibiyotik tedavisine başladı
Rahım agzı uzunlugum aynı sabit evde dinlenmeye devam
Amin canımKac kilolar canm vaktinde gelsinler ins kuzular
Sağol canım 31mm 1aydan fazladırHadi gözün aydınrahim ağzı uzunluğun kaç bu arada?
Maşallah kilosu gayet iyiAmin canım
Biri 1490gr digeri 1590gr
Sağol canım 31mm 1aydan fazladır
Sizinkide iyi masallahMaşallah kilosu gayet iyiben pek anlamiyorum kilodan bu gün bana 520gr dediler 23+0 oldum bu gün
İkizlerden tekil gebeliğe kilo ilerlemiyor amaSizinkide iyi masallah
Benim kizimdada aynıydı ben kilo almıyorum kızım aliyordu kızım 37.haftada 3kilo 50gr dogmustu boyuda 51cm di
Inan gelirse giderim yani onca kanama hastanede yatma 2 kere covit tup bebek su bu doğum heralde bir rahatlama olur ama tabi genel anestezi olursaTehlikeli zamanları geçirdik canım o yüzden biraz rahatlama gelmiştir bende şimdi ya evde suyum gelirse kaygısı başladıplanli olsun herkesin doğumu inşallah
Hayırlısı inşallah canım bekleyip göreceğizInan gelirse giderim yani onca kanama hastanede yatma 2 kere covit tup bebek su bu doğum heralde bir rahatlama olur ama tabi genel anestezi olursa
Inş canm bebeklerinde gaz sıkıntısı var mı?Anladim canim benim valla ben ilk basta oyle yaptim ancak kilo almadilar benim bebisler haftalari kucuk memede efor sarfediyormus suan bakalim 20 dk eger vermezse 30 dk memede sonra pesine hemen mama bugun kusmadilar cok sukur ins boyle boyle bir duzen olur hayirlisiyla diyorum
Sütümüz yetmiyor mecbur veriyoruz bnm kızımda çatladı çok zorlanıyor tuvaletini yaparken Bu arada bnmkilerin gaz problemi başladı seninkilerde varmı canm gaz?Valla mama verince çatlıyor benim çocuklar ne yapicam bilmiyorum. Mama yokken ne kadar iyiydi ama mümkün değil mamasız
Ben Lansinoh Nipple Cream almıştım çok memnunum hatta sırf sağıyorum yara olmasın diye bol bol kullandım iki kutu daha aldım içeriği temiz olduğu silmenize gerek yok deniyor ben sadece bir parça pamuğu ıslatıp siliyorum sağmadan önce isterseniz doktorunuza da danışın doktorların önerdiği bir kremmişDoğum yapan anneler hangi marka göğüs ucu kreminden memnun kaldiniz
Kuzum kiloları çok güzel inşallah akciğerleri gelişmiş bak haftaya göre Rabbim esirgesin bebeklerimizi niye genel anestezi verilmiyor onu anlamadım ben de 34 deyim bu hafta dr la konusucam genel istycemBugünkü muayenemde 34+1 haftamda biri 2.018 kg olmus, diğeri 2.218gibi bir şeydi kusurati yanlış yazmış olabilirim. Eser miktarda protein geçmiş idrara, PLT değerim de 85e kadar düşmüş. Oksopar iğne plt ye etkili mi bilmiyorum ama bu hafta yeşil mercimek ve havuç suyu, ispanak takviyesi yapmak istiyorum kendime. Sezeryan sirasinda kan kaybetmek istemiyorum, doğum korkusu sardı dört bir yanımı. Servix uzunluğu da 1haftada hop 1cm kısalmış 2.9cm çıktı. Bana proluton depot iğneyi artik hic vurdurma diyor ama vallahi korkumdan bu haftasonu da bir kere vurduracagim, ani doğum istemiyorum. Bebekler etkilenmesin diye de komple anestezi verilmeyecegini öğrendimbende de son durumlar böyle.
Bende onu aldım daha doğum yapmadan yara oldu göğüs uçlarım 3 kere sürmeden geçirdi çok memnun kaldımBen Lansinoh Nipple Cream almıştım çok memnunum hatta sırf sağıyorum yara olmasın diye bol bol kullandım iki kutu daha aldım içeriği temiz olduğu silmenize gerek yok deniyor ben sadece bir parça pamuğu ıslatıp siliyorum sağmadan önce isterseniz doktorunuza da danışın doktorların önerdiği bir kremmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?