2022 ikiz annesi olacaklar

Hipp te 2. Kutum canm bnmde 2 gündür bebeklerim kaka yaparken çok ıkınıyorlar agliyorlar galiba kabız yaptı bnmkileri sma alıp onu deneyeceğim birde
Valla mama verince çatlıyor benim çocuklar ne yapicam bilmiyorum. Mama yokken ne kadar iyiydi ama mümkün değil mamasız

Bende depend sparisi verdim bi takım lohusa pijama takimi bi takimda önden 4 düğmeli normal pijama takimi siparişi verdim
Genel olarak tamamlandı alışveriş
Eksiklerim var yinede kapı suslerine ve besige karar veremedim

Tehlikeli zamanları geçirdik canım o yüzden biraz rahatlama gelmiştir bende şimdi ya evde suyum gelirse kaygısı başladı planli olsun herkesin doğumu inşallah

Kac kilolar canm vaktinde gelsinler ins kuzular

Hadi gözün aydın rahim ağzı uzunluğun kaç bu arada?

Kızlar idrarim rengi hafif kırmızı stres oldum tahlildede idrarda kan pozitiftiyanma ağrı var inşallah ilaclar fayda eder biktim bu enfeksiyondan 4lt fazla suda içiyorum hep mesaneyi tam bosaltamadigimdan enfeksiyon oluyor

Inş canm bebeklerinde gaz sıkıntısı var mı?

Valla mama verince çatlıyor benim çocuklar ne yapicam bilmiyorum. Mama yokken ne kadar iyiydi ama mümkün değil mamasız
Sütümüz yetmiyor mecbur veriyoruz bnm kızımda çatladı çok zorlanıyor tuvaletini yaparken Bu arada bnmkilerin gaz problemi başladı seninkilerde varmı canm gaz?

Bugünkü muayenemde 34+1 haftamda biri 2.018 kg olmus, diğeri 2.218gibi bir şeydi kusurati yanlış yazmış olabilirim. Eser miktarda protein geçmiş idrara, PLT değerim de 85e kadar düşmüş. Oksopar iğne plt ye etkili mi bilmiyorum ama bu hafta yeşil mercimek ve havuç suyu, ispanak takviyesi yapmak istiyorum kendime. Sezeryan sirasinda kan kaybetmek istemiyorum, doğum korkusu sardı dört bir yanımı. Servix uzunluğu da 1haftada hop 1cm kısalmış 2.9cm çıktı. Bana proluton depot iğneyi artik hic vurdurma diyor ama vallahi korkumdan bu haftasonu da bir kere vurduracagim, ani doğum istemiyorum. Bebekler etkilenmesin diye de komple anestezi verilmeyecegini öğrendim bende de son durumlar böyle.

Doğum yapan anneler hangi marka göğüs ucu kreminden memnun kaldiniz
Ben Lansinoh Nipple Cream almıştım çok memnunum hatta sırf sağıyorum yara olmasın diye bol bol kullandım iki kutu daha aldım içeriği temiz olduğu silmenize gerek yok deniyor ben sadece bir parça pamuğu ıslatıp siliyorum sağmadan önce isterseniz doktorunuza da danışın doktorların önerdiği bir kremmiş

Kuzum kiloları çok güzel inşallah akciğerleri gelişmiş bak haftaya göre Rabbim esirgesin bebeklerimizi niye genel anestezi verilmiyor onu anlamadım ben de 34 deyim bu hafta dr la konusucam genel istycem

Bende onu aldım daha doğum yapmadan yara oldu göğüs uçlarım 3 kere sürmeden geçirdi çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…