2022 ikiz annesi olacaklar

Vardır bir bildiği herhalde doktorun canım. Çıkarırken bilgi verirler inşallah. Biz şimdide hergün bir kere emziriyorduk. Anne ile temas etsin diye covid oldum pazar gününe kadar göremeyeceğim. İnşallah hayırlıca kucağımıza alırız.

Amin canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin yazdıklarını okuyunca bende şaşırdım. Uzun süre kalmaması gerekiyormuş diye ilk defa senden duydum. Dediğin gibi çıkarırken bilgi verirler diye düşünüyorum. Zaten buradaki uygulamada bebekleri çıkarmadan 2 gün önce anne ve bebekleri anne bebek uyum odasına alıyorlar. Bebek emiyor mu anne ile uyumuna bakıyorlarmış. Hayırlısı bakalım.

Geçmiş olsun canım ya çok arttı artık nereden geldiği belli değil inşallah kuzum inşallah

Maşallah canım Benim bu hafta sorunlar başladı ya oturmaktan sanırım sağ kalçam ağrıyor bundan sonrası biraz zorlıcak belli oldu
Çoğunu atlattık diyorum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bende kaç kilo aldın toplamda sen ben 10 u gördüm korkuyorum hızlı gittiğim için bi 36 ları görürsek mükemmel

Insallah etkilenmezler canm kirmizi biber varya tatli kapya biber onu közle ye gunde 1 tane o da iyi geliyor

D derya891 gecmis olsun, cocuklarda pamukcuk olsa ilik karbonatli suya batirilmis bez ile agzini siler temizleriz. Yetiskinlerde ise sirkeli su gargarasi yaparsaniz rahatlatir.
Ikisi de ilac olmadigi icin deneyebilirsiniz

Kızlar ben de hastaneden geliyorum 33. Hafta 2150 bebişler ama 2 haftadır az alıyolar normalde daha çok alıyolardı son aylarda sözde çok alıyo diyolardı ama ikiz bebek farklı sanırım.. nst de bi şey çıkmadı böyle giderse doktor 1 aya alacağım dedi.. doktorum kilo önemli değil diyor hep kızlar önemli olan haftanın ne kadar ileriyi görmesi

Ben 32.haftadayim bu hafta itibariyle kilo alimlari tek bebekten ayrisacak yavaslayacagiz dedi benim dr.
30-32 haftada yumurta takviyem ile son ataklarini yaptik artik stabil olur diye dusunuyor. 38.hafta miada kadar simdiki kilolarinin 1/3u kadar daha alacaklarmis, erken dogdukca daha hafif olacaklar tabi.
2500 gorursek cok iyi, muhim olan haftalarinin ileriye gidebilmesi der.. kendisinin yalancisiyim efendim

Kesinlikle doğru kuzumm benim haftada 250 gr alırdı şimdi 100 bile almıyor 32 den sonra alım yavaşladı. yine şükür tabii 2 yi geçtiler hem allah büyük... boyu 45 cm dedi şimdi metreye baktım iyiymiş yaa

D derya891 gecmis olsun, cocuklarda pamukcuk olsa ilik karbonatli suya batirilmis bez ile agzini siler temizleriz. Yetiskinlerde ise sirkeli su gargarasi yaparsaniz rahatlatir.
Ikisi de ilac olmadigi icin deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim çok , ilaç yazdı doktor mecburen antibiyotik günde 3 kez şeklinde ben zararlı diye alternatif çözüm aramaya çalışıyorum aslında karbonatlı suyu denedim fayda göremedim sirke deneyim birde son çare ilaca dönüş olacak sanırım

Kiloları alınır dert etmeyin ciğerleri gelişsin organları tam gelişsin insallah ciğer geliştirici demiştir 1 aya alma ihtimali varsa doktorun değil mi

Canım 31. Haftada vurdurdu doktorum onu da artık bebişleri bekliyoruzzz... aynen öyle ciğer ve organ gelişimi önemli
Benim doktor gaz veriyor "hadi aslanim sen yaparsin, 34e ne kaldi modunda vb."
İgne migne yok, son dakika acil birsey olursa dogumu 24 saat durdurup vururuz , sen uslu uslu yat, ayakta kalma rahim agzi dayandigi yere kadar dayansin yeter diyor.
Elimde tum gun telefon, kumanda; cok sıkiciymis boooyle uzanarak beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…