- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.241
Vardır bir bildiği herhalde doktorun canım. Çıkarırken bilgi verirler inşallah. Biz şimdide hergün bir kere emziriyorduk. Anne ile temas etsin diye covid oldum pazar gününe kadar göremeyeceğim. İnşallah hayırlıca kucağımıza alırız.Bilmiyorum ki canım ya bana da kiloları iyi geliyor evet özeldeyim medical park ama onunla alakalı mı bilmiyorum pimpirikli çıktı bizim doktor iyi bir şey mi kötü mü anlamadım çok sıkıldım2 kiloyken emzirmek sıkıntı anladığım kadarıyla kuzum mama vermiceksen sağıp sütünü verirsin çünkü uzun süre ememiyorlarmış kilo kaybı oluyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah canım25 canım benimde iki hafta gerindeymişim
Amin canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin yazdıklarını okuyunca bende şaşırdım. Uzun süre kalmaması gerekiyormuş diye ilk defa senden duydum. Dediğin gibi çıkarırken bilgi verirler diye düşünüyorum. Zaten buradaki uygulamada bebekleri çıkarmadan 2 gün önce anne ve bebekleri anne bebek uyum odasına alıyorlar. Bebek emiyor mu anne ile uyumuna bakıyorlarmış. Hayırlısı bakalım.Kuzum hani teslim ettiklerinde tabikidr anlatirlar ve her bebek bir olmaz tabi ama soyleki ben covid oldum bebisler malasef erken cikti tabi ben oyle yorum yapiyorum hastane degil cok kucuk olduklarindan heleki 2 kilo gibi sana verirlerse memende cok tutma bana soyle dedi dr yemek yerken merdiven cikartiyorsun dogal olarak efor sarfediyorlar ilk basta 5 dk tut memende zaten o 5 dk sonra yoruluyorlar sonra sagilmis sutun varsa onu ver ama aradada mama ver daha tok tutuyor diye 2500 ustu oldugunda memede tutma suren artar mesala 20 dk falan oyle oyle tutabiliyorlar ins meme reddi olmaz hani gogus ucuyla veriyorum gogsum tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yorucu geliyor o yuzden zamanla herhalde gogus ucuda biraktirim diyorum sende ciktiklarinda sorun yasamadan buyutursun hayirlisiyla canim benim
Geçmiş olsun canım ya çok arttı artık nereden geldiği belli değilVardır bir bildiği herhalde doktorun canım. Çıkarırken bilgi verirler inşallah. Biz şimdide hergün bir kere emziriyorduk. Anne ile temas etsin diye covid oldum pazar gününe kadar göremeyeceğim. İnşallah hayırlıca kucağımıza alırız.
Çoğunu atlattık diyorum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bende kaç kilo aldın toplamda sen ben 10 u gördüm korkuyorum hızlı gittiğim içinMaşallah canımBenim bu hafta sorunlar başladı ya oturmaktan sanırım sağ kalçam ağrıyor bundan sonrası biraz zorlıcak belli oldu
Insallah etkilenmezler canm kirmizi biber varya tatli kapya biber onu közle ye gunde 1 tane o da iyi geliyorYaa çok sağol canım deneyim dediklerini bende , çok zor ilaç Kullanamamak ya gerçekten bu pamukçuk çok dert oldu banada bağışıklık sistemi düşünce bebekler etkilenir diyede korkuyor insan tabi
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Çıktım canm evdeym cok şükür ohh bi duş aldm misler gibi oldumEvet evde ölçüm yapıyorum ben
İnş bugün çıkarsın hastaneden canım tekrar geçmiş olsun
Sagol canm ciktm cok şükürCanım allah şifa versin insallah biran önce tabırcu olursun bebişlerde güzel güzel gelişir zamanında gelir bolca su iç
Ben 32.haftadayim bu hafta itibariyle kilo alimlari tek bebekten ayrisacak yavaslayacagiz dedi benim dr.Kızlar ben de hastaneden geliyorum 33. Hafta 2150 bebişler ama 2 haftadır az alıyolar normalde daha çok alıyolardı son aylarda sözde çok alıyo diyolardı ama ikiz bebek farklı sanırım.. nst de bi şey çıkmadı böyle giderse doktor 1 aya alacağım dedi.. doktorum kilo önemli değil diyor hep kızlar önemli olan haftanın ne kadar ileriyi görmesi
Kesinlikle doğru kuzumm benim haftada 250 gr alırdı şimdi 100 bile almıyor 32 den sonra alım yavaşladı. yine şükür tabii 2 yi geçtiler hem allah büyük... boyu 45 cm dedi şimdi metreye baktım iyiymiş yaaBen 32.haftadayim bu hafta itibariyle kilo alimlari tek bebekten ayrisacak yavaslayacagiz dedi benim dr.
30-32 haftada yumurta takviyem ile son ataklarini yaptik artik stabil olur diye dusunuyor. 38.hafta miada kadar simdiki kilolarinin 1/3u kadar daha alacaklarmis, erken dogdukca daha hafif olacaklar tabi.
2500 gorursek cok iyi, muhim olan haftalarinin ileriye gidebilmesi der.. kendisinin yalancisiyim efendim
Direk çiğ olarak bi tane tüketiyordum bende közleme daha mı iyi acabaInsallah etkilenmezler canm kirmizi biber varya tatli kapya biber onu közle ye gunde 1 tane o da iyi geliyor
Kiloları alınır dert etmeyinKızlar ben de hastaneden geliyorum 33. Hafta 2150 bebişler ama 2 haftadır az alıyolar normalde daha çok alıyolardı son aylarda sözde çok alıyo diyolardı ama ikiz bebek farklı sanırım.. nst de bi şey çıkmadı böyle giderse doktor 1 aya alacağım dedi.. doktorum kilo önemli değil diyor hep kızlar önemli olan haftanın ne kadar ileriyi görmesi
Canım 31. Haftada vurdurdu doktorum onu da artık bebişleri bekliyoruzzz... aynen öyle ciğer ve organ gelişimi önemliKiloları alınır dert etmeyinciğerleri gelişsin organları tam gelişsin insallah ciğer geliştirici demiştir 1 aya alma ihtimali varsa doktorun değil mi
İnşallah bebişler biraz daha dayanır canım benim doğarsalarda inşallah sağlıkla gelsinlerCanım 31. Haftada vurdurdu doktorum onu da artık bebişleri bekliyoruzzz... aynen öyle ciğer ve organ gelişimi önemli
Benim doktor gaz veriyor "hadi aslanim sen yaparsin, 34e ne kaldi modunda vb."Canım 31. Haftada vurdurdu doktorum onu da artık bebişleri bekliyoruzzz... aynen öyle ciğer ve organ gelişimi önemli
Ay inşallah canım iki hafta çok iyi olur 36 oluruzMasallah canm.bnm senle aynı haftadayiz bnm doğum için 2 hafta sonra dedi muhtemelen seninde martta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?