- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.221
kuzum benim de öyle cikiyordu 500 gram fark açıldı 2 haftada ama sonra bi dogdular ayni kilodalarKizlar sabah kontrolüm vardı bebeğin biri sadece 15 gram almis diğeri 100 gram biraz canm sıkıldı kan tahlili istedi dr doğumun heran olabilir dedi gene gerdi beni
Canm evet bakalim ins duserse artirmazlar benimde dikkat etmem lazim tabi ben 10 15 dk yürüyorum bende 82 ile hamile kaldim suan 96 im aslinda normal duruma gore iyiyom ama kilolu hamile kaldigmiz icin riskli ins cok almadan saglikla devam ederiz ikiz de oldugi icin haliyle seker durumu zorluyor ama geçecek ins bunlar da anı kalacak bize az once drlar dolasti belki bugünde taburcu olabilirm yani ins sen evde ölçümlere devam mi?Senin dozlar dusukmus benimde insülin direncim sinirdaydi ilac kullanmiyordum ama
Yemeklerin yanında yogurt ayran tüketirsem Şekerim normal cikiyor aslinda yuruyebilsek oda sekeri dusuruyor
Benimde canım sekerli şeyler istiyor ama tutuyorum kendimi
91 hamile kaldım tup bebek tedavisi çok kilo aldirdi bi ara 93.5 ciktim suan 89.1 ciktim sabah kilo almıyorum ona seviniyorum
Evet evde ölçüm yapıyorum benCanm evet bakalim ins duserse artirmazlar benimde dikkat etmem lazim tabi ben 10 15 dk yürüyorum bende 82 ile hamile kaldim suan 96 im aslinda normal duruma gore iyiyom ama kilolu hamile kaldigmiz icin riskli ins cok almadan saglikla devam ederiz ikiz de oldugi icin haliyle seker durumu zorluyor ama geçecek ins bunlar da anı kalacak bize az once drlar dolasti belki bugünde taburcu olabilirm yani ins sen evde ölçümlere devam mi?
İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına canım yerleri iyice azalmıştır yavaşlamıştır gelişimleri üzülmeKizlar sabah kontrolüm vardı bebeğin biri sadece 15 gram almis diğeri 100 gram biraz canm sıkıldı kan tahlili istedi dr doğumun heran olabilir dedi gene gerdi beni
aptamil prematil kullaniyorum simdilikDoğum yapan mama veren arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Canım allah şifa versin insallah biran önce tabırcu olursun bebişlerde güzel güzel gelişir zamanında gelir bolca su içKizceler bende hast de yatıyorum sekerden dolayi takip ediliyorum Insilun baslandi benim durumunda olan varmi? Allah korusun şeker i kontrol altına alamazsak ne gibi sonuclar oluyor int e pek bakmak istemiyrm moral bozmasin diye iyi düşünüyorum iyi olsun luzularim beni bu zamana kadar hiç uzmediler eminjm.ki vaktinde saglikla gelecekler ins
Bendede oluyor doktorum rahim genişlemesinden dolayı demiştikızlar günaydın akşam yatarken sol kasığıma inanılmaz ağrı girdi bebekler hareket ediyor ama hangisi ediyor bilmiyorum normal mi acaba doktora gitmeme gersk varmıdır
cnım dönerken oldu benim acaba ters hareket falan mı yaptım diye korktumBendede oluyor doktorum rahim genişlemesinden dolayı demişti
İnşallah. Uygulamaya göre ekim görünüyor.Kalp atislarini alin sizi de listeye ekleyelim hayirlisiyla.... Kasim mi oluyor tahmini dogum ?
34deyim kuzum tanı üzüldüm aslindaHayirlsii olsun canm ins zaten az kalmisti dimi kaçıncı haftadasin moralini yuksek tut onlar hisseder annesi
Ayy inşallah hayırlısı olsun can yaa korkuyorum durabilir kilo alımı dedi Dr normal dedi de bn iste panik oldumkuzum benim de öyle cikiyordu 500 gram fark açıldı 2 haftada ama sonra bi dogdular ayni kilodalar
cnım dönerken oldu benim acaba ters hareket falan mı yaptım diye korktumSabahtır hareketlerini gözlüyorum
Hipp combiotic, evolvia nutripro plus veya golden goat alabilirsin.Kizlar araştırdiniz mi hippiyi peki tavsiye üzerine mi aldiniz bende mama konusunda hic bilgim yok çocuk dr mu marka söylüyor nasil oluyor
2 kez geçirdim canım delta plus ve omicron hatta ilki senin haftalardaydim ağzımdan ziyade uçuk çıkardım ben ve dış ellerim şişti benim kalsiyum içerikli bir hap kullandım surekli pişmiş sarımsak yedim dünya kadar yani abarttım ben gunde 1 kilo belki daha fazla portakal mandalina yedim şeker yemedim enfeksiyonu besliyor diye sıcak suya limon sıktım ictim az sık ama onu böyle böyle atlattım birde burnum çok tıkandı diye okyanus suyu var gebeler için ya onu yada tuzlu su enjektöre çektim 1 cc falan onu sıktım burnuma öksürük için de bolca sicak şeyler ictim su gibi yaşa çok açık çay gibiKızlar merhaba bayadır yazamıyorum rahatsızdım biraz da 24+2 olduk bebekler iyi şükür ama covıd geçirdim yeni bağışıklık sistemim çok çökmüş o yüzden ağız içi pamukçuk oluşumum oldu ilaç kullanıyorum 1 haftadır hala geçmedi yaşayan arkadaşlar varmıydı acaba ne iyi geldi önerisi olan varmı pamukçuk için doktorum tüm vitaminleri alıyosun ek verilecek vitamin kalmadı immün sistemi desteklemek için dedi bitkisel vitamin desteği önerdi başladım görselini bırakıyorum aranızda kullanan oldumu o setide acaba
Sen kaçıncı haftadasın canım ben 27 deyimBenimde bu aralar devamlı vardı doktorum endişelenme dedi bana ama danış istersen sen yinede
Masallah canm.bnm senle aynı haftadayiz bnm doğum için 2 hafta sonra dedi muhtemelen seninde martta olurSelam kızlar benim de bugün kontrol vardı çok şükür nst sancı kasılma yok o yüzden rahim ağzına bakmadı seni yormayayim dedidoğum planı yapacak mıyız dedim yok dedi haftaya planlarız dedi inşallah acil bir şekilde gitmez isem pruluton Depot haftada bir kez yapıyordum bu hafta son bırak dedi şekerimi sordu artık ölçmüyorum tansiyona kilitlendim dedim aynı dozlarda insülin devam çocukların artık yüzlerini göremiyoruz büyümüşler yerleri daralmış göstermiyorlar az kaldı göreceksin diyor doktorum iki hafta daha diye dua ediyoruz benden haberler bu kadar
Yaa çok sağol canım deneyim dediklerini bende , çok zor ilaç Kullanamamak ya gerçekten bu pamukçuk çok dert oldu banada bağışıklık sistemi düşünce bebekler etkilenir diyede korkuyor insan tabi2 kez geçirdim canım delta plus ve omicron hatta ilki senin haftalardaydim ağzımdan ziyade uçuk çıkardım ben ve dış ellerim şişti benim kalsiyum içerikli bir hap kullandım surekli pişmiş sarımsak yedim dünya kadar yani abarttım ben gunde 1 kilo belki daha fazla portakal mandalina yedim şeker yemedim enfeksiyonu besliyor diye sıcak suya limon sıktım ictim az sık ama onu böyle böyle atlattım birde burnum çok tıkandı diye okyanus suyu var gebeler için ya onu yada tuzlu su enjektöre çektim 1 cc falan onu sıktım burnuma öksürük için de bolca sicak şeyler ictim su gibi yaşa çok açık çay gibi
Sen kaçıncı haftadasın canım ben 27 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?