2022 ikiz annesi olacaklar

1 sene sonra tekrar sorucam sana 3.bebek fikrini
İsim sakasi bir yana Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim yavrularimiza da saglikli uzun omur versin
Kuvoze girmediler canim insallah senin kuzular da girmez diye dusunuyorum
Bebek istesem bile tüp bebek için gözüm yemez herhalde neyse seneye konuşalım büyük konuşmayayım tükürdüğümü yalamayı severim çünkü ayyy nasıl umut oldun bana doktorumda girmezler büyük ihtimalle dedi ama 34 haftada girmeyene hiç denk gelmedim onun için stresliyim biraz. Kaç kilo doğrular peki ?

bebegin bi tarafi geliyordur muhtemelen baska bisey olacagini sanmam. büyüdükçe daha bariz olacak bebek oldugu

Cok haklisin canim. Düşünmemeye çalışmalıyım. Umarim her sey guzel ilerler.
Tup bebek doktorum mutlaka serkraj yaptir dedi ve başka şehirde yaptırmıştım tup bebegi kuzum bulunduğum şehirdeki gittiğim doktor yapmayacağım dedi ikiz dedim dinlemedi olmaz yapmam dedi yatacaksın dedi belki inanmazsın buradaki yazılarımı görürsen inanırsın gerçi ama 28. Haftaya kadar yatak odasından çıkmadan geldim hoş hala öyleyim açıklık var mi bilmiyorum rahim boyumu nedir bilmiyorum doktorum söylemiyor o aralik ayı bana nasıl geçti sana anlatamam kabus gibiydi 15 gunde 1 kere banyo yapıyorum hamileligimden beri bol su içiyorum çok şükür 34. Haftaya geldim sana tavsiyem bol bol yat ikinma bol su ic ve hiç takma bu durumunu bana adam açık açık aralığı atlatsaydin bebekler yaşar insallah dedi düşün yani ve evde tek yasiyorum ben sende ac filmini uzan yatağına ne bulursan onu ye ben bol meyve yedim evde kimse yok çıkamıyorum da siye kapiciya bol bol meyve aldırdım eğilme hareketleri yapma bolca uzan

Benimkiler 2 ve 3, gonlum 4-5 olsun diyor ama bedenim elvermez Biz de kapattik dukkani, yasim zaten 36, benden gecti .. .
Bu işkenceyle bende arkasını düşünemiyorum, annem nasıl 9 çocuk yapmış hayret ediyorum yıllar sonra 3. Düşünür müyüm kismet nasip diyeyim bende 30. Yaşıma girdim 35-36 da düşünürüz kız için oda erkek gelirse bayılırım kalırım ortada

Ben cok ara verdim, ilk 4 yil cocuk yapmadik, sonra ilk cocuk. 2 ve 3u yaptigimda ilki 9 yasindaydi. Aralardaki bosluklari kullansam 2 tane daha olurdu.

Muhtemelen annenizde uzuuun aralar yoktur, normal dogumdur. Bunu da sezeryan yaparsam ben korkarim 3.sezeryandan mesela.. ilk 3 cocuk bir delilik hali, sonrasi yok zaten )) hep ayni delilik hali devam ediyor.

En küçük kardeşim 10 yaşına girecek hepsi normal doğum oldu sonunda tüpler bağlandı :))

Allahin izniyle girmezler canim icini ferah tut
2200 ve 2500 dogdular
benim 3. oluyor ve tüpleri baglatiyorum artik pes yarışmacı arkadaşlara basarilar

Benimkiler 2 ve 3, gonlum 4-5 olsun diyor ama bedenim elvermez Biz de kapattik dukkani, yasim zaten 36, benden gecti .. .
Sizin ilkler tek ikinciler ikiz olunca durum guzel ama ikiz + 1 karari almak zor is

Evet kuzum özellikle emzirirken kalsiyum ihtiyacı çok doğuyormuş. Mutlaka unutma sor doktoruna sen doğumdan sonra kalsiyumu. Kacta alacaklar yarin belli mi

Yok canım bebekler ile ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum. Bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor yavrularında suçu yok
ya kıyamam onlara ben ya canım bunarada senin yarın doğum mu var Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bencede girmezlee küveze haftanız iyi maşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…