- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.001
Bence de değildir kuzum çünkü bana doktor doğumdan sonra 3 ay devam et kalsiyum ve magnezyuma emzirmede olacagi icin anca toparlar kaslar demistiprogestan proluton 32 lerde kestim sanirim pihtilasma varis vs muhabbetine. magnezyum için hicbisey soylemedi doktorum. hala daha kullaniyorum. kullanmayinca baya kasilmam oluyo zaten ayrica her yerim ağrıyip uyusuyo sonuna kadar kullanmak zararli mi ki acaba
Canım çok sevindim. Benim doktorum keşke açılman yerine sancın olsaydı. Onu durdurmak daha kolay demişti. O yüzden hiç dert etme ilaçlarla inşallah 37 leri görürsünBenimde dün kontrolüm vardı şükür ki sancılar gecmis34e kadar sıkı takip edeceğiz dedi adalat, duphaston, pruloton hepsi devam. 34de keseceğiz hepsini gelmek istedikleri zaman gelsinler dedi. Bende dün herşeyimi hazırladım derin bir oh çektim. Benim pusetlerim araba ile uyumlu değil ona hiç dikkat etmemişim. Bugünde araba koltuğu alıp bitireceğim inşallah
Ahhh amin inşallah canım benimGirmeyecekler inşallah , evrene güzel mesajlar gönderelim güzel olsun. Yarın bize kızlar bebeklerimi emziriyorum yazacaksın inşallahdualarımız seninle, Allah yardımcınız olsun
Ahhh inşallah bu sefer öyle birşey olmaz o stres ile birde araba kullanmak zorunda kalmazsınBenim araba ön bahcede bosta duruyor, acil birsey olsa kendim surmem bile gerekebilir. İlk dogumuma da 38+0'da acilen kendim gitmem gerekmisti yanimda ne canta ne birsey. Bu sefer hazir olsun istedim, ne olur ne olmaz)
Multivitamin devam, kalsiyum devam, D vitamini devam. Magnezyumun en buyuk iki yarari 31.haftaya kadar kullanildiginda serebral palsi riskini azaltmasi bir de preeklampsi halinde bebekteki baskiyi azaltmasi. Sanci, kasilma, acilma henuz yok bende; doktor bir gece ansizin dogum baslasin mi istiyor ben de anlamadim. Bi 34 dolsaydi bari, ciger gelisimi bitseydi diyor icimdeki ses, 3 doktorum da ciger gelistirici vrmama taraftari, o yuzden biraz duymazdan gelecegim
İnşallah canım benimInsallah girmeyecekler haftan ccok güzel canm bnm
Insallah kuzucum onlar icin en hayirlisi ne zamansa o zaman gelsinler ❤Canım çok sevindim. Benim doktorum keşke açılman yerine sancın olsaydı. Onu durdurmak daha kolay demişti. O yüzden hiç dert etme ilaçlarla inşallah 37 leri görürsün
Cok haklisin canim. Düşünmemeye çalışmalıyım. Umarim her sey guzel ilerler.Insan ister istemez korkuyor çok haklısın. Ama sen ne kadar rahat olursan inan bebeklerde o kadar rahat oluyor. Yaşanan stres bebekler doğunca bile onları etkiliyor. Kendini çok dinlememeye çalış zaten doktorun serklajdan dolayı seni sıkı takip edecektir merak etme o bir sorun olduğunda görür. Tadını çıkarmaya çalış, bugünler gelmeyecek geri öyle düşün
Cok tesekkuroer canim. Gunde 3 4 litre su içmeye calisiyorum.Dikkat et canım benim bol su iç geçmiş olsun çokk
evet bu vucutlarin toparlanmasi hic de kolay olmayacak bence de. şu yaşıma kadar diş sıkıntısı yasamadim hamilelikte 2 dişim kırıldı disetlerim şiş ayrica bir dişim ağrıyor. bakimini da hic aksatmadim halbuko her gun guzelce fircaladim. kalsiyumlar uctu gitti. kaslarim her gun agriyor farkli farkli yerlerden. multivitamini ve demiri bir sure daha kullandiriyorlar galibaBence de değildir kuzum çünkü bana doktor doğumdan sonra 3 ay devam et kalsiyum ve magnezyuma emzirmede olacagi icin anca toparlar kaslar demisti
Aynen bnmde oyle kuzum kalsiyum için bir hap kullanmaya başladım o içince dış agrim kesildi inan iyi geldi dış ağrısı hamileyken en çok korktuğum şeydi cnku arkadaşın biri erken doğum yaptı dış yüzündenevet bu vucutlarin toparlanmasi hic de kolay olmayacak bence de. şu yaşıma kadar diş sıkıntısı yasamadim hamilelikte 2 dişim kırıldı disetlerim şiş ayrica bir dişim ağrıyor. bakimini da hic aksatmadim halbuko her gun guzelce fircaladim. kalsiyumlar uctu gitti. kaslarim her gun agriyor farkli farkli yerlerden. multivitamini ve demiri bir sure daha kullandiriyorlar galiba
Canım ben haftalardır çekiyorum onu bebek baskı yapıyordur. Midemi geçti artık göğüs kafesime çıktı biri çok aşağıda bir çok yukarıda. Benimki poposunu dayıyor genellikle pozisyon değiştirince geçiyorsa başka birşey değildir.Kızlar iyi pazarlar 27.haftama girdim bende yatarken göğsümün altına birşey batıyor biranda uykumdan uyandırıyor yön değiştirmek zorunda kalıyorum acaba elleri bacaklarımı geliyor başka birşey olabilir mi
Ahhh ahhh yaşayan bilir dimi. Bende sürekli kendimi geçecek diye teselli ediyorum. Gerçi son gün geçti bile diyebiliriz artıkKizlar gecen yil bugun hastaneye yatmistim haftalardir suren agri sanci acilma hatta nisan bile gelmisti... Hepinizi oyle iyi anliyorum ki korkularinizi agrilarinizi herseyinizi... Demem o ki hepsi geciyor her aninizin tadini cikarin hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorum en az 35lerde
Unutup herseyi 3.cocuk konusmalari yaparken bulabilirsiniz bile kendiniziAhhh ahhh yaşayan bilir dimi. Bende sürekli kendimi geçecek diye teselli ediyorum. Gerçi son gün geçti bile diyebiliriz artıksiz kaçıncı haftada doğum yapmıştınız ?
Ya canım çokzormuş biranda uyurken oluyor doktor randevumada daha var bebişler iyi olsunda biz çekeriz napalımCanım ben haftalardır çekiyorum onu bebek baskı yapıyordur. Midemi geçti artık göğüs kafesime çıktı biri çok aşağıda bir çok yukarıda. Benimki poposunu dayıyor genellikle pozisyon değiştirince geçiyorsa başka birşey değildir.
Maşallah 1 sene oldumu maşallah benim gebeliğim güzel geçti şükür ama sanırım bu haftadan sonra zorlamaya başlıcakKizlar gecen yil bugun hastaneye yatmistim haftalardir suren agri sanci acilma hatta nisan bile gelmisti... Hepinizi oyle iyi anliyorum ki korkularinizi agrilarinizi herseyinizi... Demem o ki hepsi geciyor her aninizin tadini cikarin hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorum en az 35lerde
Cok sukur canim darisi sizlereMaşallah 1 sene oldumu maşallah benim gebeliğim güzel geçti şükür ama sanırım bu haftadan sonra zorlamaya başlıcak
Ayyy yok o kadar da değildir şuan mümkün değil gibi geliyor Allah isteyenlere versinUnutup herseyi 3.cocuk konusmalari yaparken bulabilirsiniz bile kendinizi35+0 da dogdular
1 sene sonra tekrar sorucam sana 3.bebek fikriniAyyy yok o kadar da değildir şuan mümkün değil gibi geliyor Allah isteyenlere versinküvoze girmişlermiydi bende yarın 34+4 te doğum yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?