2022 ikiz annesi olacaklar

Bence de değildir kuzum çünkü bana doktor doğumdan sonra 3 ay devam et kalsiyum ve magnezyuma emzirmede olacagi icin anca toparlar kaslar demisti

Canım çok sevindim. Benim doktorum keşke açılman yerine sancın olsaydı. Onu durdurmak daha kolay demişti. O yüzden hiç dert etme ilaçlarla inşallah 37 leri görürsün

Ahhh inşallah bu sefer öyle birşey olmaz o stres ile birde araba kullanmak zorunda kalmazsın
Benim doktorum magnezyum için beyin gelişimini destekliyor muhakkak düzenli kullan demişti. Ciğer geliştiriciyide kendiside hiç taraftar değildi ama çat diye rahim ağzı kısalınca ne olur ne olmaz diye yaptılar. Sende hiç kötü düşünme şurada 2 haftan var zaten kendi kendilerine tamamlanır ciğer gelişimleri

Cok haklisin canim. Düşünmemeye çalışmalıyım. Umarim her sey guzel ilerler.

Bence de değildir kuzum çünkü bana doktor doğumdan sonra 3 ay devam et kalsiyum ve magnezyuma emzirmede olacagi icin anca toparlar kaslar demisti
evet bu vucutlarin toparlanmasi hic de kolay olmayacak bence de. şu yaşıma kadar diş sıkıntısı yasamadim hamilelikte 2 dişim kırıldı disetlerim şiş ayrica bir dişim ağrıyor. bakimini da hic aksatmadim halbuko her gun guzelce fircaladim. kalsiyumlar uctu gitti. kaslarim her gun agriyor farkli farkli yerlerden. multivitamini ve demiri bir sure daha kullandiriyorlar galiba

Kızlar iyi pazarlar 27.haftama girdim bende yatarken göğsümün altına birşey batıyor biranda uykumdan uyandırıyor yön değiştirmek zorunda kalıyorum acaba elleri bacaklarımı geliyor başka birşey olabilir mi

Kizlar gecen yil bugun hastaneye yatmistim haftalardir suren agri sanci acilma hatta nisan bile gelmisti... Hepinizi oyle iyi anliyorum ki korkularinizi agrilarinizi herseyinizi... Demem o ki hepsi geciyor her aninizin tadini cikarin hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorum en az 35lerde

Aynen bnmde oyle kuzum kalsiyum için bir hap kullanmaya başladım o içince dış agrim kesildi inan iyi geldi dış ağrısı hamileyken en çok korktuğum şeydi cnku arkadaşın biri erken doğum yaptı dış yüzünden

Canım ben haftalardır çekiyorum onu bebek baskı yapıyordur. Midemi geçti artık göğüs kafesime çıktı biri çok aşağıda bir çok yukarıda. Benimki poposunu dayıyor genellikle pozisyon değiştirince geçiyorsa başka birşey değildir.

Ahhh ahhh yaşayan bilir dimi. Bende sürekli kendimi geçecek diye teselli ediyorum. Gerçi son gün geçti bile diyebiliriz artık siz kaçıncı haftada doğum yapmıştınız ?

Ya canım çokzormuş biranda uyurken oluyor doktor randevumada daha var bebişler iyi olsunda biz çekeriz napalım

Maşallah 1 sene oldumu maşallah benim gebeliğim güzel geçti şükür ama sanırım bu haftadan sonra zorlamaya başlıcak

Ayyy yok o kadar da değildir şuan mümkün değil gibi geliyor Allah isteyenlere versin küvoze girmişlermiydi bende yarın 34+4 te doğum yapacağım
1 sene sonra tekrar sorucam sana 3.bebek fikrini
İsim sakasi bir yana Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim yavrularimiza da saglikli uzun omur versin
Kuvoze girmediler canim insallah senin kuzular da girmez diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…