2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba, çok sayfa var okumam çok uzun sürer diye direkt sormak istiyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Ben de Allah izin verirse bu sene ikiz annesi olacağım monokoryonik diamniyotik bugün 20+1 oldular. İnternette hareketleri araştırıyorum ama sanki ben hissetmiyorum gibi. Şu zamana kadar bir kaç kez hissettim sadece. Sizlerde durum nasıldı?

Kızlar elim deyip de giremiyorum. Ikiz hamileliği zordu bakımı daha da zor.kilo aldılar mı sütüm yetiyor mu ikisini de eşit besliyor muyum? Kilo ile ilgili sorun yaşayan bir arkadaş okudum.Benim 2 farkli doktor ve sağlık ocağında kiloları hep farklı çıktı.2 haftada 500 er gr aldılar ortalama. doktor sık dişini mama verme emzir sağ sütünü yetersizlik hissine kapılma dedi diğeri mama takviye verebilirsin dedi. Herkes başka birşey söylüyor. Emzirmek saatler sürüyor sağmak emzirmek 24 saat mesai istiyor.beyin ultrason çekildi beyin sapında bisey var gibi geldi ama ultrason yanıltır birşey olmayabilir mr çekilecek dediler 3 gündür kendimde değilim.pazar gecesi mr çekilecek inşallah birşey çıkmaz.sonra kardiyoloji bakıcak erken doğum olduğu için. kalça çıkığı için bakılacak.Zor süreç bitmiyor. Hastaneye gidip gelmek zaten ayrı bir zorluk iki bebekle. Benimkiler öyle uyuyup duran bebekler değil. Allah hepimize güç kuvvet versin

Rabbim verdiyse bakma gücünü de verir elbet, bunlarda geçecek evet biliyoruz tek bebekler gibi olamaz zâten. İnşallah sağlıklarında problem olmaz herşey olacağına varır strese kapılma akışıyla hareket et allah yar ve yardımcın olsun inşallah .

Ayyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.
Canım hiç korkma benim hep çok sertti hiçbir problem yok onunla ilgili doktorumda normal diyor. O bence iç karın ile ilgili yer dar olunca haliyle sert oluyor. Kasılma olsa ağrın olur

Eğer ilk gebeliğiniz ise geç hissetmeniz normal benim tam anlamı ile hissetmem 24. Haftayı bulmuştu. O yüzden hiç takılmayın biraz daha büyüdükçe hareketler daha net hale gelecektir.

Eğer ilk gebeliğiniz ise geç hissetmeniz normal benim tam anlamı ile hissetmem 24. Haftayı bulmuştu. O yüzden hiç takılmayın biraz daha büyüdükçe hareketler daha net hale gelecektir.
Evet ilk gebeliğim, araştırırken gördüm ama yine de buraya sormak istedim tecrübeli bir sürü kişi var diye. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. :)

Canım benimde aklımdan geçtin bugün bebeklerden fırsat bulamıyor sanırım diye düşündüm. Sağlıkları ile ilgili hiç kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah birşeyi yoktur ultrason yanıltmıştır. Erken doğum olduğu için hepimiz için sıkıntılı süreçler ama bu kadarı oldu ya hepsi geçip gidecek inşallah. Sen stres yapıp kendini üzme. Dediğin gibi Allah önce sağlık sonra güç kuvvet versin gerisi hallolur

Bende 22+2 oldum geçen haftadan beri içerde hareketlerini hissediyorum, sadece bu sabah bir kez dışardan titreme gördüm bende kafama takıyordum 24. Haftaya kadar da normal

Bende 22+2 oldum geçen haftadan beri içerde hareketlerini hissediyorum, sadece bu sabah bir kez dışardan titreme gördüm bende kafama takıyordum 24. Haftaya kadar da normal
Aslında bu durumu takmamam gerekiyor sağlıklı olduklarını biliyorum kontrolü yeni olduk sayılır ama bu haftaya gelene kadar doktorlar tarafından o kadar çok korkutuldum ki kendimi dinlemekten yoruldum ve artık panik yapıyorum.

25.haftaya kadar duzenli hareket hissedemezsin bir gun hissedersin diger gun hissetmezsin gibi gider suan 4 hafta sonra asagi yukari gunluk duzenli olarak hissetmeler baslar

Allaha sığın sen :)) allah istedikten sonra 100 doktor da bir araya gelse vız gelir

Gerçekten hiç fırsat olmuyor 3 saat uyusam çok uyudum diyorum:) genel olarak sağlıklı duyuyorlar şu mr dan da birşey çıkmasın inşallah. Aynen öyle sağlık olsun gerisi hallolur. Ikiz çok zor gerçekten tek bebek vız gelir bana:) Neyse ki saat gibi düzenliler umarım böyle devam eder sana da sağlıklı doğum diliyorum

Tek bebek tek başıma büyüttüm. Bunları da sağlıkla büyütücez inşallah. Sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum.

gecmis olsun hicbir şeyleri yoktur insallah. sen pek de erken doğurmadın aslinda niye bunca inceleme yapıyorlar. tek basina mi bakıyorsun

Gene kacti uykum :))
Yarin bavullar anakucaklari vb arabama yerlesecek, bu cuma 32, sonrasini bebekler belirleyecek... 35.hafta kongrem var, zihnimi 36.haftaya kurguluyorum
Benim dr. 32 sonrasi magnezyumu keselim diyor (gunde 2 tane aliyorum). Açikcasi 2 hafta daha kesmeye niyetim yok, elim ayagim kasilip dönüyor zaten; en fazla dozu yariya indiririm. Progesteran icerikli haplari 8 hafta once birakirken de once dozu yariya azaltip birakmistim. Sizde durum nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…