- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.961
Cokcsukur geldim ama 2 kez covit geçirdim yani nasıl geldim bana sorBende ecopirin kullaniyorum doktorum 7. Aya kadar kullanacaksın dedi, çünkü her ihtimale karşı doğum başlarsa kan sulandırıcının kesilmesi gerekiyor endişe edecek durum yok :) maşallah sona gelmişsiniz zâten
Tabiki canım, büyük zahmetler var ortada şu an şişmiş balon gibi oturdugum yere sığamıyorum sizi hiç düşünemiyorumCokcsukur geldim ama 2 kez covit geçirdim yani nasıl geldim bana sor
Rabbim verdiyse bakma gücünü de verir elbet, bunlarda geçecek evet biliyoruz tek bebekler gibi olamaz zâten. İnşallah sağlıklarında problem olmaz herşey olacağına varır strese kapılma akışıyla hareket et allah yar ve yardımcın olsun inşallah .Kızlar elim deyip de giremiyorum. Ikiz hamileliği zordu bakımı daha da zor.kilo aldılar mı sütüm yetiyor mu ikisini de eşit besliyor muyum? Kilo ile ilgili sorun yaşayan bir arkadaş okudum.Benim 2 farkli doktor ve sağlık ocağında kiloları hep farklı çıktı.2 haftada 500 er gr aldılar ortalama. doktor sık dişini mama verme emzir sağ sütünü yetersizlik hissine kapılma dedi diğeri mama takviye verebilirsin dedi. Herkes başka birşey söylüyor. Emzirmek saatler sürüyor sağmak emzirmek 24 saat mesai istiyor.beyin ultrason çekildi beyin sapında bisey var gibi geldi ama ultrason yanıltır birşey olmayabilir mr çekilecek dediler 3 gündür kendimde değilim.pazar gecesi mr çekilecek inşallah birşey çıkmaz.sonra kardiyoloji bakıcak erken doğum olduğu için. kalça çıkığı için bakılacak.Zor süreç bitmiyor. Hastaneye gidip gelmek zaten ayrı bir zorluk iki bebekle. Benimkiler öyle uyuyup duran bebekler değil. Allah hepimize güç kuvvet versin
Canım hiç korkma benim hep çok sertti hiçbir problem yok onunla ilgili doktorumda normal diyor. O bence iç karın ile ilgili yer dar olunca haliyle sert oluyor. Kasılma olsa ağrın olurAyyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.
Eğer ilk gebeliğiniz ise geç hissetmeniz normal benim tam anlamı ile hissetmem 24. Haftayı bulmuştu. O yüzden hiç takılmayın biraz daha büyüdükçe hareketler daha net hale gelecektir.Merhaba, çok sayfa var okumam çok uzun sürer diye direkt sormak istiyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Ben de Allah izin verirse bu sene ikiz annesi olacağım monokoryonik diamniyotik bugün 20+1 oldular. İnternette hareketleri araştırıyorum ama sanki ben hissetmiyorum gibi. Şu zamana kadar bir kaç kez hissettim sadece. Sizlerde durum nasıldı?
Evet ilk gebeliğim, araştırırken gördüm ama yine de buraya sormak istedim tecrübeli bir sürü kişi var diye. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. :)Eğer ilk gebeliğiniz ise geç hissetmeniz normal benim tam anlamı ile hissetmem 24. Haftayı bulmuştu. O yüzden hiç takılmayın biraz daha büyüdükçe hareketler daha net hale gelecektir.
Canım benimde aklımdan geçtin bugün bebeklerden fırsat bulamıyor sanırım diye düşündüm. Sağlıkları ile ilgili hiç kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah birşeyi yoktur ultrason yanıltmıştır. Erken doğum olduğu için hepimiz için sıkıntılı süreçler ama bu kadarı oldu ya hepsi geçip gidecek inşallah. Sen stres yapıp kendini üzme. Dediğin gibi Allah önce sağlık sonra güç kuvvet versin gerisi hallolurKızlar elim deyip de giremiyorum. Ikiz hamileliği zordu bakımı daha da zor.kilo aldılar mı sütüm yetiyor mu ikisini de eşit besliyor muyum? Kilo ile ilgili sorun yaşayan bir arkadaş okudum.Benim 2 farkli doktor ve sağlık ocağında kiloları hep farklı çıktı.2 haftada 500 er gr aldılar ortalama. doktor sık dişini mama verme emzir sağ sütünü yetersizlik hissine kapılma dedi diğeri mama takviye verebilirsin dedi. Herkes başka birşey söylüyor. Emzirmek saatler sürüyor sağmak emzirmek 24 saat mesai istiyor.beyin ultrason çekildi beyin sapında bisey var gibi geldi ama ultrason yanıltır birşey olmayabilir mr çekilecek dediler 3 gündür kendimde değilim.pazar gecesi mr çekilecek inşallah birşey çıkmaz.sonra kardiyoloji bakıcak erken doğum olduğu için. kalça çıkığı için bakılacak.Zor süreç bitmiyor. Hastaneye gidip gelmek zaten ayrı bir zorluk iki bebekle. Benimkiler öyle uyuyup duran bebekler değil. Allah hepimize güç kuvvet versin
Bende 22+2 oldum geçen haftadan beri içerde hareketlerini hissediyorum, sadece bu sabah bir kez dışardan titreme gördümMerhaba, çok sayfa var okumam çok uzun sürer diye direkt sormak istiyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Ben de Allah izin verirse bu sene ikiz annesi olacağım monokoryonik diamniyotik bugün 20+1 oldular. İnternette hareketleri araştırıyorum ama sanki ben hissetmiyorum gibi. Şu zamana kadar bir kaç kez hissettim sadece. Sizlerde durum nasıldı?
Aslında bu durumu takmamam gerekiyor sağlıklı olduklarını biliyorum kontrolü yeni olduk sayılır ama bu haftaya gelene kadar doktorlar tarafından o kadar çok korkutuldum ki kendimi dinlemekten yoruldum ve artık panik yapıyorum.Bende 22+2 oldum geçen haftadan beri içerde hareketlerini hissediyorum, sadece bu sabah bir kez dışardan titreme gördümbende kafama takıyordum 24. Haftaya kadar da normal
25.haftaya kadar duzenli hareket hissedemezsin bir gun hissedersin diger gun hissetmezsin gibi gider suan 4 hafta sonra asagi yukari gunluk duzenli olarak hissetmeler baslarAslında bu durumu takmamam gerekiyor sağlıklı olduklarını biliyorum kontrolü yeni olduk sayılır ama bu haftaya gelene kadar doktorlar tarafından o kadar çok korkutuldum ki kendimi dinlemekten yoruldum ve artık panik yapıyorum.
Canim ikisi de kiz senin sanirim ikis de erkek.Ayy bişey kalmamış8. Ayda artık doğum söz konusu oluyor senin bebişlerin cinsiyeti ne canım?
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, aynen canım ikiside erkekCanim ikisi de kiz senin sanirim ikis de erkek.
Allaha sığın sen :)) allah istedikten sonra 100 doktor da bir araya gelse vız gelirAslında bu durumu takmamam gerekiyor sağlıklı olduklarını biliyorum kontrolü yeni olduk sayılır ama bu haftaya gelene kadar doktorlar tarafından o kadar çok korkutuldum ki kendimi dinlemekten yoruldum ve artık panik yapıyorum.
Gerçekten hiç fırsat olmuyor 3 saat uyusam çok uyudum diyorum:) genel olarak sağlıklı duyuyorlar şu mr dan da birşey çıkmasın inşallah. Aynen öyle sağlık olsun gerisi hallolur. Ikiz çok zor gerçekten tek bebek vız gelir bana:) Neyse ki saat gibi düzenliler umarım böyle devam ederCanım benimde aklımdan geçtin bugün bebeklerden fırsat bulamıyor sanırım diye düşündüm. Sağlıkları ile ilgili hiç kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah birşeyi yoktur ultrason yanıltmıştır. Erken doğum olduğu için hepimiz için sıkıntılı süreçler ama bu kadarı oldu ya hepsi geçip gidecek inşallah. Sen stres yapıp kendini üzme. Dediğin gibi Allah önce sağlık sonra güç kuvvet versin gerisi hallolur
Tek bebek tek başıma büyüttüm. Bunları da sağlıkla büyütücez inşallah. Sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum.Rabbim verdiyse bakma gücünü de verir elbet, bunlarda geçecek evet biliyoruz tek bebekler gibi olamaz zâten. İnşallah sağlıklarında problem olmaz herşey olacağına varır strese kapılma akışıyla hareket et allah yar ve yardımcın olsun inşallah .
gecmis olsun hicbir şeyleri yoktur insallah. sen pek de erken doğurmadın aslinda niye bunca inceleme yapıyorlar. tek basina mi bakıyorsunKızlar elim deyip de giremiyorum. Ikiz hamileliği zordu bakımı daha da zor.kilo aldılar mı sütüm yetiyor mu ikisini de eşit besliyor muyum? Kilo ile ilgili sorun yaşayan bir arkadaş okudum.Benim 2 farkli doktor ve sağlık ocağında kiloları hep farklı çıktı.2 haftada 500 er gr aldılar ortalama. doktor sık dişini mama verme emzir sağ sütünü yetersizlik hissine kapılma dedi diğeri mama takviye verebilirsin dedi. Herkes başka birşey söylüyor. Emzirmek saatler sürüyor sağmak emzirmek 24 saat mesai istiyor.beyin ultrason çekildi beyin sapında bisey var gibi geldi ama ultrason yanıltır birşey olmayabilir mr çekilecek dediler 3 gündür kendimde değilim.pazar gecesi mr çekilecek inşallah birşey çıkmaz.sonra kardiyoloji bakıcak erken doğum olduğu için. kalça çıkığı için bakılacak.Zor süreç bitmiyor. Hastaneye gidip gelmek zaten ayrı bir zorluk iki bebekle. Benimkiler öyle uyuyup duran bebekler değil. Allah hepimize güç kuvvet versin
Canım enfeksiyon baktırabilirsin benim enfeksiyon kaynaklı sertleşiyorduAyyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?