2022 ikiz annesi olacaklar

Canım nasıl oldun toparlayabildin mi ?

Canlar günaydın şekerim var diye hamurişi şeker kestim ama aç kalmadan yemek yiyorum ona rağmen bugün yine kilo verdiğimi canımı sıktı bu durum bebeklerin de alımı yavaş
Canım Dr bisey demediyse sıkıntı yapma
Ben günlük antep fıstığı,badem,kaju,ceviz, findik tüketiyorum ölçülü bir şekilde
Haftada 2_3kez kasarli tost yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum yarın kontrolüm var bakalım kilolari nasıl
İlk kizimdada kilosu 2hafta önden gidiyordu 33_34haftada uyumu yakaladi 37.haftada 3kilo 50gr dogdu
Umarim sorunsuz bir şekilde devam eder. Bebislerim bana tutunur.
Geçmiş olsun amin inş saglicakla kucaginiza alırsınız

Kızlar 2 gündür tekme atmaları azaldı hareket ettiklerini hissediyorum ama yinede stres oldum yarin ne diyecek Dr bakalım acaba pozisyon mu degistirdiler

Yarin karantina bitiyor kuzum ama öksürük ve burun tıkanıklığı bela oldu gitmiyor insallah gecer de rahat ederim sen nasılsın
Öksürük ve burun tıkanıklığı biraz daha sonra geçiyormuş inşallah bir an önce geçer Bende evde yatışa devam cuma günü anestezi doktoru ile görüşeceğiz önümüzdeki haftaiçine doğum için tarihi belirleyeceğiz kuzum benim kızlar daha fazla durmuyorlar

Kızlar 2 gündür tekme atmaları azaldı hareket ettiklerini hissediyorum ama yinede stres oldum yarin ne diyecek Dr bakalım acaba pozisyon mu degistirdiler
Canım hiç sıkıntı etme pozisyonları ile alakalıdır. Birkaç hafta sonra yerleri tamamen daraldığı için tekmeler yerini sadece harekete bırakacak ben sadece kaydıklarını ve hareketlerini hissediyorum artık tekme çok nadir oluyor doktorum normal diyor.

Cok bile iyi geldik çok şükür canım benim inşallah kuveze gerek kalmaz 2 bucuk kg geçtin mi

Oysa sen rahat bir hamilelik geciriyordun kuzum bnm gibi değildin nazar mı oldun noldu anlamadim ki ben ne olacam inan ki bilmiyorum içimi korku kapladı bebeklerime sütüm yeter mi mama verebilir miyim nasıl ölçülür mama gece uyanır miym uyuyakalır miyim diye çok korkuyorum cnku annem sadece 1 hafta gelirim dedi

31. Haftaya kadar dediğin gibi çok iyi geldim ama birden ne oldu bende anlayamadım. Kuzum sağ Salim alalım bi kucağımıza bakma kısmından hiç korkma uyanırsında doyurursunda hiç birşeycik olmaz. Doğumdan sonra annelik güncellemesi gelecek merak etme

Insallah canm bnm yaa kirku bastı iste bilmiyorum ki hamilelik de hiç özlemem bu zamanları falan herkez diyor iyi günlerin ama kimse demiyor stres ne durumda korku ne durumda yani bu stres inanılmaz bisey ya

Canım çok geçmiş olsun inşallahhhhh sorunsuz geçireceksin kalan haftalarıni iyi düşünmeye çalış biliyorum insan çok korkuyor her durumdan ama onlar sana zaten tutundu bırakmazlar öyle düşünelim bu arada bu işlem nerde oldu en son bir hastaneden bahsetmiştin orası mı? Dualarımız seninle

böyle korkuları olan ilgili bir annenin bebeklerine bakamama olasiligi sifir bence. dogumdan sonra ekstra guc geliyor insana bilmediklerini yapamam dediklerini de içgüdüsel olarak yapıyorsun merak etme. ama cok yıpranmaman icin en azindan gündüz gelecek bir yardımcın olsa iyi olur eşin de sehir dışı çalışıyordu galiba

benimkilerin hareketleri hep azaldi artti günde bir kez olsun net hissedince kendimi frenledim. muhtemelen pozisyondan dolayıdır veya bu siralar daha fazla uyuyacaklari tutmustur.

Esim ozel harekat olduğu için evde pek kalmıyor gece kalsa gundux yok gündüz kalsa gece yok gibi gidince en az 10 gün gelmez mesela yardımcı bende düşündüm ya çocuklarıma hastalık getirirse sonucta disardan gelecek o da diye düşünüyorum o yüzden korktum ondan da ama mecbur kalırsam kesinlikle alicam banyo falan yaptırırken günlük gelen abla var temizlik için o ben sana yardım ederim dedi bakalm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…