- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.401
Cok saol canımsın aman dikkat edin inanılmaz salgin suan var ya yani ben evden çıkmıyorum gene geldi buldu beniÇok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canımKizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum
Kuzum benim de ben doktora sordum diye aklına geldi belki sen unutma gittiğinde sor mutlaka bebişin kilosu önemli değil ciğerlerinin gelişmesi önemliymiş çünküBenimde yarın 33+0 olacağım ve ciğer geliştirici olmadım yarın doktora gidince sorucam herkes olmuş galiba erken gelirlerse diye tedirgin oldum okuyunca. Ben devlet hastanesine gidiyorum bir kaç doktor değiştirdim çok memmun kalmadım ama özel şansım da yok maalesef inşallah herkes için herşey yolunda gider. Sağlıklıca kucağımıza alırız.
Kuzum benim inan hep sana bakıyordum ne yapıyorsun diye çok çok geçmiş olsun limon aşırı tüketimi zararlı her şeyde de öyle zaten fazlası zarar..bol meyve kemik suyu çorba en kısa sürede geçer inşallah moralini yüksek tuttKizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum
Iyi yapmışsın biberon vermekle sütün çok olduğu zamanlarda meme de ver belki zorlanmadıklarını farkeder ve memeyi de alırlar inşallahBiberonu güzel çekiyorlar biberona baslaayali meme vermedim daha çok ac kalmasinlar diye deneyeceğim bugün inşallah
Sizin normalinize bagli; kucuk tans. biraz dusuk gibi ama normal degerleriniz nedir?Normal mi kızlar ben anlamadım
benim de ilk gün birazz yüksekti sürekli ölçüyorum zaten insilün de kullandığım için ama oturdu düzene çok yüksek değil çok şükürAynen canım benim her ihtimale karşı yapılması lazım sanırım küvezde kalma süreleri kısalıyor doktor riske girmek istemez çünkü ikizlerde küvez çok yüksek ihtimal... inşallah sizde şeker falan yoktur sıkıntı olmaz benim şeker dünden beridir yükseko biraz tedirgin ediyor başka yan etkisini de görmedim şimdilik 24 saati geçti iğneyi olalı
eğer rahim ağzında bir kısalma yoksa doktor gerek görmediyse tedirgin olma bence ama yine de sor bizim gündemde vardı ciğer geliştirici ama rahim ağzı iyiydi 25 mm altına inince riske atmak istemedi doktor şeker tansiyon gibi problemlerin yoksa ciğer geliştirici iğneden de korkma.amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıBenimde yarın 33+0 olacağım ve ciğer geliştirici olmadım yarın doktora gidince sorucam herkes olmuş galiba erken gelirlerse diye tedirgin oldum okuyunca. Ben devlet hastanesine gidiyorum bir kaç doktor değiştirdim çok memmun kalmadım ama özel şansım da yok maalesef inşallah herkes için herşey yolunda gider. Sağlıklıca kucağımıza alırız.
geçmiş olsun canım merak ettik seni gerçekten bayağıdır yazmadın belliydi birşey ile uğraştığın ben eşin geldi hazırlıklar yüzünden girmediğini düşünmüştüm virüs yüzündenmişKizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum
Canım benim düşük tansiyon var büyük tansiyon 10 üstü asla olmazdı. Dün ciğer geliştirici iğnenin etkisiSizin normalinize bagli; kucuk tans. biraz dusuk gibi ama normal degerleriniz nedir?
Orn. 11-6 benim rutin tansiyonum, 110-120 bandi da gebelik normal nabzim, sizin degerleri kendimde gorsem pek yadirgamam mesela...
buyugu yukselme yolunda küçüğü düşme. sık sık olc canim. 14 un ustu sıkıntı 5 de az geldi bana doktor daha iyi bilir gerciNormal mi kızlar ben anlamadım
Sütüm öyle ikisine yetecek kadar yok galiba canm mutlaka mama takviye ederim. Memeyi tutturdum çok şükür ama yinede emmek istemiyorlar zorla az emiyorlar hemen arkasından biberonla süt veriyorum senin bebeklerin emmeleri nasıl CanmIyi yapmışsın biberon vermekle sütün çok olduğu zamanlarda meme de ver belki zorlanmadıklarını farkeder ve memeyi de alırlar inşallah
Bi kaç gün idare etseydim canım ciğer geliştirici iğnenin etkisi geçerdi düşerdi. valla hem tansiyonum çıktı hem şekerimm kaç gün sürüyor acaba iğnw etkisibuyugu yukselme yolunda küçüğü düşme. sık sık olc canim. 14 un ustu sıkıntı 5 de az geldi bana doktor daha iyi bilir gerci
Allah razi olsun canm bnm sizden uzak olsunÇok geçmiş olsun canım
Canim bnm inan ki artık eşimi evden kovasimngeliyor sürekli hqstalik taşıyor eve yaa saol kuzum bu aradaKuzum benim inan hep sana bakıyordum ne yapıyorsun diye çok çok geçmiş olsun limon aşırı tüketimi zararlı her şeyde de öyle zaten fazlası zarar..bol meyve kemik suyu çorba en kısa sürede geçer inşallah moralini yüksek tutt
Saol cnm.bnm Allah razı olsunn inan ki hazırlık falan göremiyorum bas ağrısı halsizlik öksürük ateşgeçmiş olsun canım merak ettik seni gerçekten bayağıdır yazmadın belliydi birşey ile uğraştığın ben eşin geldi hazırlıklar yüzünden girmediğini düşünmüştüm virüs yüzündenmişAllah şifa versin en kısa zamanda inşallah
Saol kuzum insallah
2-3 günde azalmaya basliyor kontrol ettigin surece sorun olmazBi kaç gün idare etseydim canım ciğer geliştirici iğnenin etkisi geçerdi düşerdi. valla hem tansiyonum çıktı hem şekerimm kaç gün sürüyor acaba iğnw etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?