2022 ikiz annesi olacaklar

Çok şükür canım büyümüş minnoşların hayırlısı olsun en doğru zamanda gelsinler

Masalllah ne güzel 15 gün sonra bebisleriniz kucaginizda olacak hayirlisiyla

Yaaaa masallah senin kuzularina rabbim hayirlisi yaslar aldirsin guzel omurleri olsun ins aminnn canim benim ins bizde hayirlisiyla o gunleri goruruz ins bu arada kuzum 40cc mama yiyorlar hipp dr onu soyledi kuvozde onu sevmisler ama ben memede veriyorum onceden normal demi ?

Geliyorlar Haydi hayirla, ugurla gelsinler insallah :))

Canım rahim ağzıyla ilgili falan bir risk mi gördü doktorun neden yaptı acaba ciğer geliştiriciyi? Ben de seninle aynı haftadayım ama doktorum hiç konuşmadı bu konuda

Canım rahim ağzıyla ilgili falan bir risk mi gördü doktorun neden yaptı acaba ciğer geliştiriciyi? Ben de seninle aynı haftadayım ama doktorum hiç konuşmadı bu konuda
Kuzum yok bi sıkıntı yok dedi inan ben de şaşırdım ama senin daha 30. Hafta benim de geçen hafta bi şey demedi bu hafta aniden söyledi şaşırdım.. benim bebişler 2 hafta da ilerde doktor her ihtimale karşı dedi ve yüzde 65 erken doğum olur dedii

Kuzum yok bi sıkıntı yok dedi inan ben de şaşırdım ama senin daha 30. Hafta benim de geçen hafta bi şey demedi bu hafta aniden söyledi şaşırdım benim bebişler 2 hafta da ilerde doktor her ihtimale karşı dedi ve yüzde 65 erken doğum olur dedii

Tarçın gaz yapmaz mı?

Amin canim hepimizin yavrularinin insallah
Cok cok normal gayet iyi hatta 40 cc + meme

Bende sizinle aynı şekilde önce genetik testleri yaptırdım onların sonucu çıkar çıkmaz hematoloji ye gittim şuan bende ayda 1 hematoloji ye gidiyorum ama bende net olarak çıktı pıhtılaşma 4 günde heterozigot çıktı 0.4 oksapar iğne kullanıyorum her gün. İnşallah sağlıkla ilerletiriz bu kez kucağmiza almak nasip olur inşallah

Evet tabi yerleri de daralıyor gerçi benim 3 oda bir salon yerim var hala rahatlardır bence oğlum 1900 kızım 1740 falandı en son Perşembe bakalım ne olmuşlar göreceğiz

Maşallah canım güzel haber 14 Şubat senin için bir şey ifade etmiyordu bak 16 Şubat olmuş onlar geleceği zamanı biliyor kim ne derse desin sağlıkla gelsinler inşallah

Evet tabi yerleri de daralıyor gerçi benim 3 oda bir salon yerim var hala rahatlardır bence oğlum 1900 kızım 1740 falandı en son Perşembe bakalım ne olmuşlar göreceğiz
Ayyy canım benim yaa güldürdün maşallah kuzum perşembe sorarsın artık ciğer geliştiriciyi prospektüste 32. Haftadan sonra kullanılır demiş hatta eşim doktora sordu doktor biraz bozuldu sonuçta ikiz her doktor da farklı insan bilemiyor

doktorlar bozulmaya yer arıyor zaten :) bilmesen sorsan sıkılırlar bilsen söylesen bilmiş derler boşver :) 34 den sonra da yapılmaya gerek yok yazıyor mesela nerden bileceğiz birden gelmeyeceklerini kuzulamızın o yüzden benim için rahatladı ciğer geliştirici yapınca. bir arkadaşım 34+4 de doğum yapmasına ve kiloları 2500 üstü olmasına ragmen ciğerlerinde problem olmuştu küvez de kalmıştı çocukları o yüzden ben biraz tedirgindim.

Aynen canım benim her ihtimale karşı yapılması lazım sanırım küvezde kalma süreleri kısalıyor doktor riske girmek istemez çünkü ikizlerde küvez çok yüksek ihtimal... inşallah sizde şeker falan yoktur sıkıntı olmaz benim şeker dünden beridir yüksek o biraz tedirgin ediyor başka yan etkisini de görmedim şimdilik 24 saati geçti iğneyi olalı

Benimde yarın 33+0 olacağım ve ciğer geliştirici olmadım yarın doktora gidince sorucam herkes olmuş galiba erken gelirlerse diye tedirgin oldum okuyunca. Ben devlet hastanesine gidiyorum bir kaç doktor değiştirdim çok memmun kalmadım ama özel şansım da yok maalesef inşallah herkes için herşey yolunda gider. Sağlıklıca kucağımıza alırız.

Kizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…