2022 ikiz annesi olacaklar

Çok sevindim kuzum maşşallah bol koşturmacalı ama çok da güzel olucak inşallah lokumlarınla tatlı mı tatlı günler seni bekliyor çok heyecanlııı darısı başımıza bakalım biz ne zaman kavuşucaz bebişlerimize

2021 ikiz annelerinden zelvan danismanlik almis cok faydasi olmus. bence de olur dene 700 lira az mi? bir de suan 700. bebelerin ictigi mama artinca katlanacak bu para
Tabiii su an bazen 60 bazen 90cc iciyolar daha 3 olcekle bu para tuttu, zelvana bi sorayim mamayi birakmismi diye

Her şey tamam da yıllık izinlerini senin talep ettiğin zamanda işveren onayı ile kullanırsın. İlla yillik iznini süt izninden önce kullanacaksin diye bir durum yoktu. Süt izni zaten fiili çalışırken kullaniliyor. Yillik izine cikmayi başka zaman da talep edebilirsin. İş kanununu oturup okuyasim geldi nasil prosedür değişmiş anlamadım. Bir yarim zamanli çalışma gelmişti en son. Yarim zamanli çalışırken süt izni kullanimini da yapayim, süt izni saatlerini de düşüp daha da erken çıkayım diyemiyorsun bir. Tek takıldığım nokta yillik izinlerini ücretsiz izinden sonra dayatmalari oldu.

Nasil mutlu oldum anlatamam senin guzel kalbin ve pozitifligin yazilarinla bize gecmisti zaten ve hep umut olmustu. Bir daha hic ayrilmayin emi

Hayırlı akşamlar anneler

Şu haftadan itibaren vücudum kısıtlandı resmen ya normal midir? Bazen eğilmekten çorabımı bile giymekten zorlanıyorum 10 dakika yürüyorum belim çatlayacak gibi oluyor

Çok şükür canım gözünüz aydın Allah bir daha ayırmasın inşallah

Hayırlı akşamlar anneler

Şu haftadan itibaren vücudum kısıtlandı resmen ya normal midir? Bazen eğilmekten çorabımı bile giymekten zorlanıyorum 10 dakika yürüyorum belim çatlayacak gibi oluyor
Gun gun kisitlaniyoruz :) Ben evde corap giydirici bulamazsam ayakkabimi corapsiz giyiyorum

Masalllah canım Gözün aydın ne güzel bi haber verdin senin adına çok sevindim
Sagol canim benim coook tesekkur ederim allahim hayirlisiyla sana guzel haftan dogum yapip kavusmak nasip olsun ins
Yaaa cok sevind cooook cok sukur canim benim ya minisler 2 kiloyi gecti demi
Cok sukur canim gecmisler kendileri beslenmeye baslamislar cikardilar azcik sarilik var dediler artik ona dikkat edecegim ins cok sukur kavustum kuzum dusunsene
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bebişlerinin evinize gelmiş olmasına çok sevindim. Artık yavaş yavaş sağlıkla büyüsünler inşallah. Sizede Rabbim şifa versin. Gözünüz aydın.
Sagol canim benim tesekkur ederim aminnn ins hepimizin bebegi saglikla buyusun sende hayirlisiyla guzellikle kavus ins
hic bitmeyecek maceran basladi Rabbim ayırmasın hep güzel günleriniz olsun
Aminnnnnn canim yaaaaa ins hayirlisiyla sende hayirlisiyla kavus bebislerine ins

Gözün aydın kuzum, bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Sagol canim benim allah razi olsun ins sende guzel haftanda guzellikle bebislerine kavus ins
Ayyyyyy canim benim ins ins hayirlisiyla olsun tez zamanda sizde kavustuk cok sukur mesaji atin herkes omurluk bayram sekerliklerine kavussun ins
Nasil mutlu oldum anlatamam senin guzel kalbin ve pozitifligin yazilarinla bize gecmisti zaten ve hep umut olmustu. Bir daha hic ayrilmayin emi
Canim benim ya guzel dusuncen icin tesekkur ederim boyle guzellik paylasabilmissen ne mutlu bana allah razi olsun ins hepimizi kavusalim bebislerimize hepimiz guzel birliktelikler yasayalim ins
Çok şükür canım gözünüz aydın Allah bir daha ayırmasın inşallah
Cok sagol canim allah razi olsun hepimiz ins

Sütünü biberonla alıyorlar mi? Biberonla alsalar sağıp vermek de kötü birşey yok süre olarak da daha hızlı olur hem. Sağıp sağıp ver bence arada memeye de al tabi belki alışırlar canım
Canm şuan biberonla veriyorum sarılık değerleri yüksek cıktı şırınga ile çok az yiyorlardı ac kalıyordu belki yavrularım bugün test vercez tekrar inş inişe geçmiştir

Biberonu güzel çekiyorlar biberona baslaayali meme vermedim daha çok ac kalmasinlar diye deneyeceğim bugün inşallah

Gözün aydın canm sağlıkla büyüt inşallah yavrularını çok sevindim senin adına

Ben süt izinlerini toplu kullanmak istiyorum. Şu hamilelik döneminde bile bir türlü 7.5saat çalışma olayını yapıp bilgisayarı erken kapatamadım. Eminim ki sonrasında da olmaz. O nedenle önce doğum izni sonrası toplu süt izinleri kullanmak ve en son da yıllık izin kullanmak istiyorum. Bu şekilde yapabilirsem ücretsiz izin kullanmadan 8 ayı filan tamamlamış oluyorum. Şimdiye kadar arkadaşlar da hep öyle yapmıştı. Ne ara kural değişti anlamadım. En kötü Inquisitive ’nin gönderdiği yazıdaki gibi yapacağım. Doğum izni bittikten sonra 2 gün çalışıp toplu şekilde süt izni sonra da yine 2 gün çalışıp yıllık izin kullanacağım. Tabi bu konuda yöneticilerin beni desteklemesi lazım.

Gözün aydın Beyaz_lale_ . Rabbim bir daha ayirmasin inşallah ❤

Gun gun kisitlaniyoruz :) Ben evde corap giydirici bulamazsam ayakkabimi corapsiz giyiyorum
Allah iyiliğinizi versin güldüm
Benim haftama göre bunları yaşamam anormal mi? Kendimi ilerdeki haftalarda düşünemiyorum artık hafif temizlik bile beni yoruyor bu gidişte temizlikçi tutmam gerekecek ayda bir

Dun dusundum ya ruya gibi gecen yil bu zamanlar sancidan bi o yana bi bu yana kivranirken bu yil yasina yaslaktilar sen de siz de oyle olacaksiniz, o minicikler nasil buyuyor i na na ma ya cak sinnnnn dedigin dogrumus diyeceksin bak kucukler ama kaplan gucundeler onlar

Hayırlı akşamlar anneler

Bence biraz yapı meselesi bu. Kimisi son haftasına kadar çalışıyor bütün işlerini yapıyor. Kimisi erken haftalarda zorlanmaya başlıyor. Ama ben kendi adıma konuşacak olursam sizin haftalarınızda başlamıştı bel ağrıları. Hareketlerim kisitlanmadi ama ağrılarım vardı. Daha sonra magnezyum, kalsiyum, d vitamini takviyesine başladı doktorum ve o ağrılar geçti. Şu an o haftalara göre daha az ağrım var. Ama şimdi de bebeklerin baskısı falan rahatsız etmeye başlıyor karin büyüdükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…