- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.301
ilk cocugumda hiçbir sey sürmedim bir ara kurudu pul pul oldu o zaman mustelann stelatopiasindan almistim faydasi olmuştu. ihtiyaç halinde alinir bence. bisey sürmek zorunda değilizPremature doğum yapan anneler bebeklerini eve götürünce bebeğin ince cildi için losyon hazırladınız mı? Su bazlı ürünler prematurelere tavsiye edilmiş ama öyle bir ürün bulamiyorum. Mustela hydra gibi bir şey mi alacağız? Hepsinin içinde çeşitli yağlar var, hassas cilde bir de yağ süresim gelmiyor, organik hindistan cevizi yağı sürerim diyorum yağa ihtiyaç olursa.
belli olmaz belki geçer 14 Şubat'ı :) 22.02.2022 olur belki :)14 subat bana hiçbir sey ifade etmiyordaha romantik birisine denk gelseydi keske bosa gitti diyorum
Sütünü biberonla alıyorlar mi? Biberonla alsalar sağıp vermek de kötü birşey yok süre olarak da daha hızlı olur hem. Sağıp sağıp ver bence arada memeye de al tabi belki alışırlar canımBen çok çaresizim canm sütüm geliyor çok şükür dünden beri bebeklere anne sütü veriyorum sağıp vermeden önce meme tutturmyaa çalışıyorum almıyorlar şırınga ile veriyorum onuda almıyorlar begenmediler galiba sütümü azcık zorla yediriyoruz sonra çok gazlaniyorlar ne yapacagimi şaşırdım
covid falan olmazsam bu aradan olmaz. doktorum 37+0dan yani 14 subattan öteye geçmem ben diyor daha önce kötü tecrübeleri var sanirim. ustune bir de ben sezaryenliyim zaten kesi var rahmimdebelli olmaz belki geçer 14 Şubat'ı :) 22.02.2022 olur belki :)
Memeyi her defasında veriyorum ama almıyorlar biberonla verirsen memeyi hiç almaz dediler o yüzden şırınga ile veriyorum onuda zar zor bide göğsümü rahatlatamiyirum sağıyorum ama sertliği gitmiyo ne yapacagimi şaşırdımSütünü biberonla alıyorlar mi? Biberonla alsalar sağıp vermek de kötü birşey yok süre olarak da daha hızlı olur hem. Sağıp sağıp ver bence arada memeye de al tabi belki alışırlar canım
Sonuna kadar mücadele edicem canm eğer yapamadım bnde düşündüm emzirme danışmanından yardım almayı online verimli olurmukihicbir şekilde cozemezseniz emzirme danışmanlarindan yardım isteyin belki doğum yaptıginiz hastanede vardir bu konuyla ilgilenen ebeler. online da cok pahali da degil 300 tlye 1 ay yardim ediyorlar. ben alicam muhtemelen cunku ne sütüm oluyor ne tutturabiliyorum ilk cocukta başarısiz olmustum
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sağlıklacovid falan olmazsam bu aradan olmaz. doktorum 37+0dan yani 14 subattan öteye geçmem ben diyor daha önce kötü tecrübeleri var sanirim. ustune bir de ben sezaryenliyim zaten kesi var rahmimde
olur insallah denemedim demezsin en azından. ben iki isim duydum bir tanesi serdihemsire bir tanesi emzirmedanismaninihal ikisinden birinden alicam muhtemelenSonuna kadar mücadele edicem canm eğer yapamadım bnde düşündüm emzirme danışmanından yardım almayı online verimli olurmuki
Ikizlere süt yettirebiliyorlarsa ben de alayim valla. Sagiyorum 100cc anca cikiyor. Tek bebek doyardi gani gani ama bu miktara biz doymuyoruz mama vermezsem krize giriyorlar bazenolur insallah denemedim demezsin en azından. ben iki isim duydum bir tanesi serdihemsire bir tanesi emzirmedanismaninihal ikisinden birinden alicam muhtemelen
Kaç kg doğacaklar acaba, küveze de girmezler süper. Beni zorla 36ya sürükleyecek diye korkuyorum. Artık çok yoruldum, acılara dayanamıyorum, birilerine muhtaç yaşamak çok zor geliyor. Eğer gelişimleri durmazsa 21subatta ben de baştaki kg-doğum haftası listesine adımı yazdırmak istiyorum. Böyle bir 2.250yi görseler zaten zayif bedenimin taşıyabileceği son noktayi görmüş olurum heralde.covid falan olmazsam bu aradan olmaz. doktorum 37+0dan yani 14 subattan öteye geçmem ben diyor daha önce kötü tecrübeleri var sanirim. ustune bir de ben sezaryenliyim zaten kesi var rahmimde
valla mama ucuz bisey degil biraz olsun faydasi olursa o danışmanliga verdigin para zaten çıkıyor. ilk cocugumda 30 ccnin ustune hic cikamamistim benIkizlere süt yettirebiliyorlarsa ben de alayim valla. Sagiyorum 100cc anca cikiyor. Tek bebek doyardi gani gani ama bu miktara biz doymuyoruz mama vermezsem krize giriyorlar bazen
cok haklisin son haftalara gelince hadi biraz daha hadi 7 gün daha diye diye geçiyor vakit. 35 oldugum icin ben artik ayaklandim dayanabildigim kadar ayakta duruyorum. dün bi cafeye gittim bebekler dogunca gidemicem diyerekKaç kg doğacaklar acaba, küveze de girmezler süper. Beni zorla 36ya sürükleyecek diye korkuyorum. Artık çok yoruldum, acılara dayanamıyorum, birilerine muhtaç yaşamak çok zor geliyor. Eğer gelişimleri durmazsa 21subatta ben de baştaki kg-doğum haftası listesine adımı yazdırmak istiyorum. Böyle bir 2.250yi görseler zaten zayif bedenimin taşıyabileceği son noktayi görmüş olurum heralde.
bende oluyordu her iki elimde de serçe ve yüzük parmaklarimi hissetmiyordum. sonra magnezyumu degistim magnimore plus aldim. bir de cok su icmeye basladim bunlar faydali oldu suanda o uyuşukluk yok.Kizceler herkese saglikli haftalar diliyorum.
Benim sizlere sorum var sabahlari ellerim kollarım uyusuk uyanıyordum artik agrida fazla olmaya basladi hatta gun icinde sag elimde 2 parmağımı hissedemiyorum artık magnezyum da iciyrm ama yok yani yoğun yasiyorum sizde de varmi bu durumlar yaptığıniz birsey varmi?
Ben ilk iki gün biberon vermedim. Şimdi de süt meme ya da biberon ayırmıyorlar memeden de çok süt geldiği için. Senin de sütün çok anladığım kadarıyla emme refleksi biberonla da alışıp belki benimkiler gibi sonra memeye de hayır demezler bilemiyorum. Şırıngayla çok zor olur sonuçta 1 buçuk iki saatte bir veriyorsun. Tüm gün iki bebek nasıl olacak.Memeyi her defasında veriyorum ama almıyorlar biberonla verirsen memeyi hiç almaz dediler o yüzden şırınga ile veriyorum onuda zar zor bide göğsümü rahatlatamiyirum sağıyorum ama sertliği gitmiyo ne yapacagimi şaşırdım
Sagol canm bende magnorm iciyrm bacagimda kramp olmuyor ama uyusukluk fena ya sabahlari agrim da oluyr uyusmaktan su cok iciyrm ama yok yani fayda etmiyrbende oluyordu her iki elimde de serçe ve yüzük parmaklarimi hissetmiyordum. sonra magnezyumu degistim magnimore plus aldim. bir de cok su icmeye basladim bunlar faydali oldu suanda o uyuşukluk yok.
Merhaba süreciniz nasıl geçiyor benimde bugün ikiz dedi doktor %70 dedi şok oldumEvet normal yolla oldu. İki kese var çift yumurta ikizi. Pıhtılaşma var oyuzden korkuyorum biraz inşallah sorunsuz sağlıklı ilerler
bildigim kadariyla magnezyumlarin da cesitleri var en etkilisi magnimore plus dediler ondan aldim digerlerinin emilimi cok iyi degilmis sanirimSagol canm bende magnorm iciyrm bacagimda kramp olmuyor ama uyusukluk fena ya sabahlari agrim da oluyr uyusmaktan su cok iciyrm ama yok yani fayda etmiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?