- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.261
Maşşallah canım çok şükür riskli haftaları da atlattın şimdi gidebildiğin yere kadar gideceksin doktorun da gereken herşeyi yapıyorMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Kiloları yine biraz önde. Bu eksi mi dedim doktora nereden baktigimiza bagli ama rahimi tabi daha cok zorluyorlar dedi. Bu hafta zaten iyice ağırlastim hissediyorum. Rahim ağzı kapalı. Serviks uzunluğu olcmuyor artık 15 gün önce 4lerdeydi. Artik bir onemi yok dedi. Tamamen yat demiyorum ama artik dinlen uzan tek seferde 20 dakikadan cok ayakta kalma dedi. Zaten 1 haftadir daha kontrolluydum. Coraspini kesti. Kan sulandırıcı iğne devam. Duphaston hapı 3e cikardi. Pruloton depot haftada 1 kere vuruluyordum 4 gun de bire düşürdü. Mide yanmam çok fazlaydı. Demir değerlerim iyi olduğu için demir hapını da bir süre kestik. 30.haftada adalat başlayacağız biraz rahimi rahatlatmak istiyorum dedi. Ciğer geliştirici kararını da bir sonraki kontrolde vereceğim dedi. Bir de muayene ucretimiz 1200 tl olmus o biraz modumu dusurdu ama napalim idare edecegiz. Bizde şimdilik haberler bu kadar ❤ umarım hepimiz 37.haftayı görürüz ❤
Hayirli olsun canım bebislerin sağlıkla kucağına gelsinler inşallah.kotona bebeklere geçmişimi?bende korona pozitifim bebeklerinin beslenmesini falan hep ben yapmıştım inşallah gecmemistir şuan katantinadayimIns canim benim hayirlisiyla gecmemistir bende oyle umur ediyorum
Kendi dr bana kucagina almazsin gormezsin ama sutunu sagip verebilirsin dedi ancak hemsiresi sut getirmed dedi dolapta sakla sonra ver dedi herhalde oraya ailemden biri gidip girmemek adina dediler diye dusunuyorum suan artik sagip dondurucuya koyacagim ins
Evet ya inş iyidir. Sen nasılsın canm bebeklerin nasıl?
İyiyim canım çok şükür. Bebeklerim de şükürler olsun iyi. Bugün 32 haftalık oldular. İki hafta geçti bile çok şükür. İnşallah kalan haftalarda çabucak geçer de kavuşuruz kuzularımlaEvet ya inş iyidir. Sen nasılsın canm bebeklerin nasıl?
Inş canm tez zamnda kavuştursun rabbim kaç haftaya kadar duracakları bellimiİyiyim canım çok şükür. Bebeklerim de şükürler olsun iyi. Bugün 32 haftalık oldular. İki hafta geçti bile çok şükür. İnşallah kalan haftalarda çabucak geçer de kavuşuruz kuzularımla
Belli değil canım durumlarına bağlı birazda. Emzirmeye başlasaydım daha çabuk belli olurdu. Ama 34 ten önce emzirmeye izin yok gibiInş canm tez zamnda kavuştursun rabbim kaç haftaya kadar duracakları bellimi
hayırlısıyla daha erken olur belki Rabbim tez zamanda kucağında hastaneden ciktiginiz günleri göstersin. bugünler elbet unutulmaz ama iki bebekle ugrasirken hatırlamaya pek firsat bulamayacaksinBelli değil canım durumlarına bağlı birazda. Emzirmeye başlasaydım daha çabuk belli olurdu. Ama 34 ten önce emzirmeye izin yok gibi
Az kalmış canm bellimi olur 34 çıkarlar belki allahın izni ile tez zamnda kavuşun inşallahBelli değil canım durumlarına bağlı birazda. Emzirmeye başlasaydım daha çabuk belli olurdu. Ama 34 ten önce emzirmeye izin yok gibi
Çok sağ ol canım ben iyiyim süt sağdım, gönderdim, bebişlerden haber aldım, yemek yedim, uyudum derken günler geçiyor. Bebişler yok ama süt sağmak bile bir olaymışPembeAnkaKusu Canm sen nasılsın bebeklerin nasıl?
Ben de arkadaşımızı merak ettimm? Umarım bi sıkıntı yoktur
Kuzum bebişler kaç kilo olmuş inşallah 2 kiloyu geçer de çıkarlar hemencecik hayırla sağlıklaÇok sağ ol canım ben iyiyim süt sağdım, gönderdim, bebişlerden haber aldım, yemek yedim, uyudum derken günler geçiyor. Bebişler yok ama süt sağmak bile bir olaymışBebişlerim de iyi çok şükür büyüsünler diye bekliyoruz emzirmeye bari çağırsalar sadece doğumda gördüm kuzularımı pandemiden dolayı sadece video fotoğraf gönderiyorlar Sen nasılsın bebişlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?