- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.241
Daha cok erkenKızlar merhabalar 17+4 haftalığım.
Hiç hissetmiyorum bebişlerimi normal mi daha bazen hiç hamile hissetmiyorum hatta.
Öyle mi, ne zaman hissetmiştiniz siz peki.Daha cok erken
Bende ilk 18 gibi hafif hafif hissetmeye başlamıştım özellikle gece soluma yatarken. Ama anlamlı olarak 19.haftada başlamıştı hareketli daha erken merak etmeKızlar merhabalar 17+4 haftalığım.
Hiç hissetmiyorum bebişlerimi normal mi daha bazen hiç hamile hissetmiyorum hatta.
Öyle mi o zaman biraz daha sabırla bekleyeyim bakalımBende ilk 18 gibi hafif hafif hissetmeye başlamıştım özellikle gece soluma yatarken. Ama anlamlı olarak 19.haftada başlamıştı hareketli daha erken merak etme
Bende gec hissettm 22 deydi normal ilk gebelikseKızlar merhabalar 17+4 haftalığım.
Aynen canm az kaldı kavuşacaksın allahın izni ile ilerde yaramazliklarini konusucaz inşallah buradaSagol canim benim allah razi olsun ins hayirlisiyla cikmaz duam o yonde bebisleri kucagima aldim mujdesini bile burdan sizlere veremedem uzucu haberi verdim ama vardir bir hayir diyorum ins hepimiz artik iyileselimde kavusalim birbirimize ins
Ilk hareketi 18-19. Haftada hissedebilirsiniz (ilk gebelikse 24.haftaya kadar hissetmezseniz de normaldir) ama bu hareket gunde belki 1,2 kez duzensiz ve hafif oluyor. 20li haftalarda bebek(ler) guclendikce adedi artiyor, 24.hafta sonrasi periyodik ve sayilabilir hareketker oluyor.Öyle mi, ne zaman hissetmiştiniz siz peki.
Biraz bugün evham yaptım umarım iyilerdir diye.
O zaman biraz daha varIlk hareketi 18-19. Haftada hissedebilirsiniz (ilk gebelikse 24.haftaya kadar hissetmezseniz de normaldir) ama bu hareket gunde belki 1,2 kez duzensiz ve hafif oluyor. 20li haftalarda bebek(ler) guclendikce adedi artiyor, 24.hafta sonrasi periyodik ve sayilabilir hareketker oluyor.
Cok merak ediyor/kaygilaniyorsaniz fetal ya da normal steteskop edinirseniz merak ettiginizde kalp atislarini dinlerseniz daha rahat olursunuz.
Çok geçmiş olsun canım benimMerhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Çok geçmiş olsun canım benim. Hiç moralini bozma her şerde bir hayır vardır bebişlerin şimdi çıkmaması gerekiyor demekki. Onlar orda güvendeler emin ellerdeler. Sen bir an önce iyileşmeye bak. Moralini yüksek tut kavuşacağın günü hayal etMerhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Maşallah canım tebrik ederim gerçektenBu hafta ilk kez 250gr almayi basardiminsallah oglumlar almistir :)) 29 haftada toplam kilo alimi 3kg
Isteyerek olmadi, basta şişko olanlar cok almiyor demek kiMaşallah canım tebrik ederim gerçektenben 15 kilo almıştım ama görüntüde sadece göbiş vardı kilo almış gibi durmuyordum. Ödem falanda yoktur sende o zaman ay ne güzel maşallah
Maşallah canım. Mide yanması malesef kaçınılmaz son. Ama bulantıyı bilemedim benim ilk zamanlarda bile bulantım olmamıştı. Sadece açlığa dayanamıyordum tansiyonum düşüyordu hemen. 30+0 derken birde bakmışsın 37 gelmiş Allah'ın izniyle. Bence de yat dinlen boşver herşeyi aman valla herşey önemsiz bebişler iyi olsun zamanında gelsin yeterkiIsteyerek olmadi, basta şişko olanlar cok almiyor demek ki... Odem vb. yok masallah, henuz alyansim yerinde duruyor (bir onceki gebelikte coktan cikmisti), ayaklar da ayni, yuzum inceliyor. Ama gobek kesinlikle inkar edilemeyecek kadar buyuk, goren "hadi leyn 3 kilo mu, yalan soyluyorsun" der.
Bu aralar yeni peydah olan bir mide yanmam var, bir de sabah bulantilarim yavas yavas geri geliyor; hemen birsey yersem geciyor şimdilik.
Haftaya cuma 30+0, gorecegiz bakalim durumlar ne, bu hafta yatip dinleniyorum bol bol
Dogru diyorsun canim benim artik hayirlisiyla guzel zamanda gelsinler ins saglikli bir sekilde elbet bu donemlerimde gecip guzel zamanlarim gelirherşeyde bir hayır vardır kuzum o zamanda gelmesi gerekiyormuş yavrularının ben hep diyorum sağlıkla ne zaman geleceklerse o zaman gelsinler en hayırlı vakitte gönül ne kadar çok kalsalar o kadar iyi diyor ama onlar biliyor geleceği vakiti. Sen çok iyi dayandın canım maşallah 8 hafta 17 mm ile süper çok şükür ki öyle de oldu maşallah bundan sonrası da güzel olacak hiç merak etme
Valla canim hani cocuk geri kalmasin elbet ama suan etraf o kadar yogun ve yayginki dusun ozel odada kalmama ragmen hastaneden kaptim bende son zamanlarin hani eminim nefes alman zorlamistir dikkat et bol bol canim benim soyle bir haftada gitsen gerisi daha kolay gelir ins ben olmustum ama bende 4 doz olmadim ama olsan kotu olurmusun bilemedim genede insani yoruyor kuzum ins birsey olmadan hayirli dogumlarin olur insamin insallah sagol epey sıkıntılarim var oyle bekliyorum kabullendim :) oglum kreşe gidiyor bana ordan bulaşır diye korkuyorum belki haftaya yollamam. 4. dozumun da zamani geldi tetanoz asisi gibi cok etkiler beni diye yaptiramadim. senin aşın vardi değil mi?
Ayyyyy ins canim benim hayirlisiyla gelsin o gunler insAynen canm az kaldı kavuşacaksın allahın izni ile ilerde yaramazliklarini konusucaz inşallah burada
Sagol kuzum benim allah razi olsun ins olmamistir yarin bilgi vereceklermis guzel haberler alirim ins en guzel zamanda gelsinler artik diyelimÇok geçmiş olsun canım beniminşallah bir an önce iyileşirsin Bebişlere bir şey olmamıştır önlemini almışsın
Cok sagol kuzum benim allah razi olsun cok dogru diyorsunuz bunda da vardir bir hayir diyelim yeterki hepimiz iyi olup saglikli olalim insÇok geçmiş olsun canım benim. Hiç moralini bozma her şerde bir hayır vardır bebişlerin şimdi çıkmaması gerekiyor demekki. Onlar orda güvendeler emin ellerdeler. Sen bir an önce iyileşmeye bak. Moralini yüksek tut kavuşacağın günü hayal etToparlarsın hemencik Allah'ın izniyle. Hiçbir şey sebepsiz değildir bunda da vardır bir hayır böyle düşün.
inşallah canım çok saolDogru diyorsun canim benim artik hayirlisiyla guzel zamanda gelsinler ins saglikli bir sekilde elbet bu donemlerimde gecip guzel zamanlarim geliraynen kuzum sen o yuzden stres yapma haftandan ve rahim uzunlugundan dolayi ins guzel haftalarda guzel dogumlarin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?