2022 ikiz annesi olacaklar

Bende ilk 18 gibi hafif hafif hissetmeye başlamıştım özellikle gece soluma yatarken. Ama anlamlı olarak 19.haftada başlamıştı hareketli daha erken merak etme
Öyle mi o zaman biraz daha sabırla bekleyeyim bakalım

Sagol canim benim allah razi olsun ins hayirlisiyla cikmaz duam o yonde bebisleri kucagima aldim mujdesini bile burdan sizlere veremedem uzucu haberi verdim ama vardir bir hayir diyorum ins hepimiz artik iyileselimde kavusalim birbirimize ins
Aynen canm az kaldı kavuşacaksın allahın izni ile ilerde yaramazliklarini konusucaz inşallah burada

Öyle mi, ne zaman hissetmiştiniz siz peki.
Biraz bugün evham yaptım umarım iyilerdir diye.
Ilk hareketi 18-19. Haftada hissedebilirsiniz (ilk gebelikse 24.haftaya kadar hissetmezseniz de normaldir) ama bu hareket gunde belki 1,2 kez duzensiz ve hafif oluyor. 20li haftalarda bebek(ler) guclendikce adedi artiyor, 24.hafta sonrasi periyodik ve sayilabilir hareketker oluyor.
Cok merak ediyor/kaygilaniyorsaniz fetal ya da normal steteskop edinirseniz merak ettiginizde kalp atislarini dinlerseniz daha rahat olursunuz.

O zaman biraz daha var teşekkür ederim cevaplarınız için ikiz gebelik olunca insan daha çok endişe duyuyor iyiki varsınız hepiniz pankekk

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce iyileşirsin Bebişlere bir şey olmamıştır önlemini almışsın

Çok geçmiş olsun canım benim. Hiç moralini bozma her şerde bir hayır vardır bebişlerin şimdi çıkmaması gerekiyor demekki. Onlar orda güvendeler emin ellerdeler. Sen bir an önce iyileşmeye bak. Moralini yüksek tut kavuşacağın günü hayal et Toparlarsın hemencik Allah'ın izniyle. Hiçbir şey sebepsiz değildir bunda da vardır bir hayır böyle düşün.

Bu hafta ilk kez 250gr almayi basardim insallah oglumlar almistir :)) 29 haftada toplam kilo alimi 3kg
Maşallah canım tebrik ederim gerçekten ben 15 kilo almıştım ama görüntüde sadece göbiş vardı kilo almış gibi durmuyordum. Ödem falanda yoktur sende o zaman ay ne güzel maşallah

Maşallah canım tebrik ederim gerçekten ben 15 kilo almıştım ama görüntüde sadece göbiş vardı kilo almış gibi durmuyordum. Ödem falanda yoktur sende o zaman ay ne güzel maşallah
Isteyerek olmadi, basta şişko olanlar cok almiyor demek ki ... Odem vb. yok masallah, henuz alyansim yerinde duruyor (bir onceki gebelikte coktan cikmisti), ayaklar da ayni, yuzum inceliyor. Ama gobek kesinlikle inkar edilemeyecek kadar buyuk, goren "hadi leyn 3 kilo mu, yalan soyluyorsun" der.
Bu aralar yeni peydah olan bir mide yanmam var, bir de sabah bulantilarim yavas yavas geri geliyor; hemen birsey yersem geciyor şimdilik.
Haftaya cuma 30+0, gorecegiz bakalim durumlar ne, bu hafta yatip dinleniyorum bol bol

Maşallah canım. Mide yanması malesef kaçınılmaz son. Ama bulantıyı bilemedim benim ilk zamanlarda bile bulantım olmamıştı. Sadece açlığa dayanamıyordum tansiyonum düşüyordu hemen. 30+0 derken birde bakmışsın 37 gelmiş Allah'ın izniyle. Bence de yat dinlen boşver herşeyi aman valla herşey önemsiz bebişler iyi olsun zamanında gelsin yeterki

Dogru diyorsun canim benim artik hayirlisiyla guzel zamanda gelsinler ins saglikli bir sekilde elbet bu donemlerimde gecip guzel zamanlarim gelir aynen kuzum sen o yuzden stres yapma haftandan ve rahim uzunlugundan dolayi ins guzel haftalarda guzel dogumlarin olacak

Valla canim hani cocuk geri kalmasin elbet ama suan etraf o kadar yogun ve yayginki dusun ozel odada kalmama ragmen hastaneden kaptim bende son zamanlarin hani eminim nefes alman zorlamistir dikkat et bol bol canim benim soyle bir haftada gitsen gerisi daha kolay gelir ins ben olmustum ama bende 4 doz olmadim ama olsan kotu olurmusun bilemedim genede insani yoruyor kuzum ins birsey olmadan hayirli dogumlarin olur ins

Cok sagol kuzum benim allah razi olsun cok dogru diyorsunuz bunda da vardir bir hayir diyelim yeterki hepimiz iyi olup saglikli olalim ins guzel zamanda ciksinlar ins sizlerdr guzel zamanlarda kavusun bebislerinize canim

inşallah canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…