- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.221
Tüh yaa şansa bak. Çabucak iyileşin inşallah, sayılı gün çabuk geçer. Bebekleri görürken zaten tedbirli görmüşsünüzdür. bu sene de bitmeyecek bu virüs belası. Bebekler eve çıkınca emzirirken bile artık insan kendinden bile maskeyle koruyacak onları artık tüm yıl. Yine iyi geldik bu günlere kadar virüsten kaçarak.Merhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Çok geçmiş olsun canm inşallah bebeklerde çıkmaz dualarım seninle moralini yüksek tut onlar orda rabbime emanet bişey çıkmayacak allahın izni ileMerhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Maşallah canm insan anne olunca ağrıda olsa bebeklerine bakıyo bi şekilde gucleniyoruz. Bugün bizimde kontrolümüz var bakalım kilo mu almışlar vermişlermi kendi sütüm tam anlamıyla gelmesede 2 saatte bir mama icirdik inşallah sarılık yoktur. Seninkilerdede yoktur inş sarılık.Benim Kandaki değerleri takip etmek istedi doktorum. Bir sorun yok bu sabah çıkıcaz. Ben de emziriyorum altlarını alıyorum. Kiloları 150 gr düştü 2500 oldular. Sütüm çoğaldı ama süre olarak yetişmiyor. Biri çok nazlı. Sarılık olacaklar diye çok korkuyorum. Süt varken mamaya alışacaklar diye de. Biran önce eve gidip düzeni oturtmam lazım.
amin canım benim inşallah 31+2 bugün haftamız .Rahim ağzı 23,90 mm yazıyor kağıtta baktım dünden önce hareketliydim hatta 1 yaşında yeğenim var onunla çok ilgilendim uyuttum ettim gezdirdim ayakta tecrübe olsun diye :) ama belki de tetikledi rahim ağzının kısalmasını. Dün kontrolden geldikten sonra herşeyi bıraktım :) uzanıyor ya da oturuyorum. Sen nasılsın kuzum bebişler nasılKuzum ben 25 haftadan beri 17 mm idare ettim masallah suan hem haftan hemde rahim ağzın iyi tabi bu durumda olabildiğince uzanmak ve fazla birsey yapmamak önemli bunlara dikkat ettikten sonra rahatlıkla 37 görürsünüz inş güzelcene bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ıns
ahhh ya bir o eksikti yani bitmedi gitti şu illet hastalık çok geçmiş olsun kuzum sıkma canını bebişlere geçmemiştir maskeliydin sonuçta hapşırık öksürük yok. Dualarımız seninle en kısa zamanda negatif olup kavuşacaksın yavrularına neler geçti bu da geçer kuzum Allah beterinden korusun her zamanMerhaba kızlar
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Bende kendime bunu diyip teselli ediyorum canim benim cunku suan baska birsey gelmiyor elimden biraz daha toparlanip gelirler daha iyi bakabilirim belki sagolasun canim benim hayirlisiyla ins saglikla kavusayimCanm geçmiş olsun ins cabuk atlayıp hemencecik kavusacaksin belki uzub durmalari daha iyidir her serde vardir hayir oyle dusun coo haklisin ama olmus arrik simdi kendune iyi bak saglikla kavus bebislere ins
Aynen canim benim esim korona olurken bile dikkatle gecmemisti bana simdi hastaneden gecince insan birazcik sinirleniyor ama etraf o kadar doluki yapacak birsey de yok diyor bir sekilde bulasmasi normal bebislerimi maskemle gordum kucagina verdiler opmedim sanki icime dogmus gibi yuzumu yaklastirmadim hic ellerimede zaten dezekfektan sikip aldim yani bir umut gecmemistir diyorum ama haklisin canim benim evde bile olunca artik cidden cok dikkat etmek lazim ne olacagimiz belli degil bir an once gitsin su virus de kurtulsakTüh yaa şansa bak. Çabucak iyileşin inşallah, sayılı gün çabuk geçer. Bebekleri görürken zaten tedbirli görmüşsünüzdür. bu sene de bitmeyecek bu virüs belası. Bebekler eve çıkınca emzirirken bile artık insan kendinden bile maskeyle koruyacak onları artık tüm yıl. Yine iyi geldik bu günlere kadar virüsten kaçarak.
Sagol canim benim allah razi olsun ins hayirlisiyla cikmaz duam o yonde bebisleri kucagima aldim mujdesini bile burdan sizlere veremedem uzucu haberi verdim ama vardir bir hayir diyorum ins hepimiz artik iyileselimde kavusalim birbirimize insÇok geçmiş olsun canm inşallah bebeklerde çıkmaz dualarım seninle moralini yüksek tut onlar orda rabbime emanet bişey çıkmayacak allahın izni ile
Aynen kuzum maskeliydim ve yuzumu hic onlara yaklastirmdim elimi bile bir kere surdum icime dogmus diyorum yani kendimde en ufuk kirginlik hissetseydim gormeye gitmezdim artik bu durumdan da ins hayir gelir diye umut ediyorum ins allahim bundan sonra beter durumlardan korusun biziahhh ya bir o eksikti yani bitmedi gitti şu illet hastalık çok geçmiş olsun kuzum sıkma canını bebişlere geçmemiştir maskeliydin sonuçta hapşırık öksürük yok. Dualarımız seninle en kısa zamanda negatif olup kavuşacaksın yavrularına neler geçti bu da geçer kuzum Allah beterinden korusun her zaman
Ins canim benim onlara gecmemistir haber bekliyorum ne diyecekler diye guzel haberler alirim hayirlisiyla negatife doneyimde kavusayim bebislerime ama bana vermeleri icin negatif testini kesin gormek isteriz dediler artik veririm bende bebislerimi alir gelirim evime insBeyaz_lale_ gecmis olsun cok üzüldüm hemencecik negatife dönersin insallah belki de bebişlere gecmemistir ve sen de bir hafta icerisinde negatif olursun. pozitiflerden 7 gun sonra ikinci testi almıyorlar bile karantina bitiyor
Dogru diyorsun evde olsaydik cok zor olurdu kucagima al nasil alma nasil alma gene bundan da hayir var diyorum canim benim sagolasin ins hayirlisiyla hepimiz iyileselimde kavusalim birbimizeGeçmiş olsun canım
Korkma gecmemistir inş bide şu yönden düşün evde senin yanında olsalardi daha zor olurdu
Sen iyileş toparlan öyle gelirler üzme kendini
Ins canim benim hayirlisiyla gecmemistir bende oyle umur ediyorumBeyaz_lale_ gecmis olsun umarim kolay atlatirsiniz, insan kaygilaniyor ama Allaha emanetler birsey olmamistir bebeklere.
Iyi hissettikce sutunuzu sagmayi ihmal etmeyin, cope dahi atsaniz sagin ki kesilmesin.
herşeyde bir hayır vardır kuzum o zamanda gelmesi gerekiyormuş yavrularının ben hep diyorum sağlıkla ne zaman geleceklerse o zaman gelsinler en hayırlı vakitte gönül ne kadar çok kalsalar o kadar iyi diyor ama onlar biliyor geleceği vakiti. Sen çok iyi dayandın canım maşallah 8 hafta 17 mm ile süper çok şükür ki öyle de oldu maşallah bundan sonrası da güzel olacak hiç merak etmeAynen kuzum maskeliydim ve yuzumu hic onlara yaklastirmdim elimi bile bir kere surdum icime dogmus diyorum yani kendimde en ufuk kirginlik hissetseydim gormeye gitmezdim artik bu durumdan da ins hayir gelir diye umut ediyorum ins allahim bundan sonra beter durumlardan korusun bizi
Canim benim haftan cok iyi dusus olmasida normal ama suan asla kendini yormayacagin haftalar olabildigince uzanmak dinlenmelisinki sorun olmasin ben 17 mm 8 hafta dayandim cok sukur genede giderdik ama oglum cok asagiya inmisti ult dr gormesi zor olunca riske atmak istemedi ama ondan da hayir vardir sende bol bol dikkat et allahin izniyle 35 zaten gorursun ins 37 haftanda hayirlisiyla dogum yaparsin
amin insallah sagol epey sıkıntılarim var oyle bekliyorum kabullendim :) oglum kreşe gidiyor bana ordan bulaşır diye korkuyorum belki haftaya yollamam. 4. dozumun da zamani geldi tetanoz asisi gibi cok etkiler beni diye yaptiramadim. senin aşın vardi değil mi?Ins canim benim onlara gecmemistir haber bekliyorum ne diyecekler diye guzel haberler alirim hayirlisiyla negatife doneyimde kavusayim bebislerime ama bana vermeleri icin negatif testini kesin gormek isteriz dediler artik veririm bende bebislerimi alir gelirim evime ins
Sende ins iyisindir tahmin ediyorum ben 33 de dogdum baya zorlandim sen bir hafta ondesin rabbim kolaylik versin hayirlisiyla dogumun olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?