- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.201
dogumdan sonra gecer demisti ilk gordugunde ama suan yorum yapmiyor biraz daha büyüdüler galiba. gecer insallah inaniyorum bizim ailenin yaslilarinda varis var da bu kadar genc duymadimEvet kuzu benim pıhtılaşma vardı genlerimde. Izmır de olsan bazı bölgelerde daha çok var da onu söyleyecektim. Evet en az bi 20 gün kullandirir. O varisler doğumdan sonra kendi geçer mıymış yoksa operasyon falan gerekecek mi bisey dedi mi hiç doktor
evet seninde düşmüştü bayağı canım çıkmış olması çok güzel çok şükür maşallah bende evdeyim ama çalışıyorum oturuyorum sürekli bir sıkıntı olmaz sanırım dimi illa yatmak mı gerekir? Doktor kendini yorma yeter dedi. 35 i geçsin razıyım valla inşallah 37 görelim tabi ki doğum yapmamış tüm arkadaşlar 37 görsün inşallahCanım benim fark edildiğinde 15 mm di. Bir haftaya yakın hastanede yattım 25 mm e çıkınca taburcu oldum. Şuan evde istirahat ediyorum. Doktorum 25 mm de 4-5 haftadan fazla götürür diye yorum yaptı. Haftan iyi çok şükür dikkat edersen 37. Haftaları görürsünüz. Ciğer geliştirici şekeri çok etkiliyor yediklerine çok dikkat etmeni öneririm
Hemşire bana yarım pozisyonda otur aşağı ne kadar az baskı yaparsa o kadar iyi demişti. Bizimde ilk hedefimiz 35 ama gönülden geçen 37 tabi hepimiz görelim inşallah o haftalarıevet seninde düşmüştü bayağı canım çıkmış olması çok güzel çok şükür maşallah bende evdeyim ama çalışıyorum oturuyorum sürekli bir sıkıntı olmaz sanırım dimi illa yatmak mı gerekir? Doktor kendini yorma yeter dedi. 35 i geçsin razıyım valla inşallah 37 görelim tabi ki doğum yapmamış tüm arkadaşlar 37 görsün inşallahyediklerime dikkat ediyorum ama son dönemler doymuyorum aksilik sağlıklı şeyleri yiyeceğim artık insülindozunu yükselt gerekirse dedi doktor. Bakalım inşallah gerek kalmaz
Canim diyetisyene mi gidiyorsun. Gittigim hic bir doktor bana beslenme konusunda bir sey demedi. Benim şanssızlığın galiba. Hala daha kendime bir doktor da bulamadım. 20. Haftadayim. Bana detayli ultrasondan 1 ay sonra gel dedi en son gitrihim doktor.Merhaba kızlar
Doktora gittik geldik
Bebekler iyi çok şükür biri 980gr digeri 1.100gr olmuş alttaki bebek rahime baskı yapmaya devam ediyormuş rahim uzunluğu 31mm çok şükür Dr her hafta kontrole devam dedi 2hafta önden gidiyor gelişimlerisularında artış yok ama bi tik fazla kaç aydır
Sebze protein agirlikli besleniyorum haftada bir gün de mutlaka bakliyat
Bizden haberler böylee
Canim 20. Haftadayim ve 9 aylik hamile gibiyim. Hatta bugun dus yaparken bile zorlandım. Gobegim inanilmaz buyudu. Yarin doktora gidicem kontrole. Umarim her sey yolundadır.Kizlar selamlar, dogum yapanların gözü aydın olsun, darisi guzel haftalarda bizlere olsun insallah. Ben 26. Haftamdayim ve çok zorlanmaya başladım, agirlastim, idari izne ayrıldım zaten, genel olarak çok kilo almadim aslinda ama karnim cok büyük, ilk oglumun 34.-35. Haftasında gibiyim, ikiz tabi büyük olacak ama bu kadarını tahmin etmiyordum inanin, bebislerin kiloları da oyle önde değil normal gidiyorlar gibi. Doktor sularına da normal dedi ama. Nefes darlığı da başladı. Sizler nasılsınız, bu haftalarda nasildiniz?
Evet diyetisyene gittim son 1aydir gitmiyorum kilonuz normalse gerek görmemiştir drCanim diyetisyene mi gidiyorsun. Gittigim hic bir doktor bana beslenme konusunda bir sey demedi. Benim şanssızlığın galiba. Hala daha kendime bir doktor da bulamadım. 20. Haftadayim. Bana detayli ultrasondan 1 ay sonra gel dedi en son gitrihim doktor.
Insallah yolundadır her şey kontrolün guzel geçsinCanim 20. Haftadayim ve 9 aylik hamile gibiyim. Hatta bugun dus yaparken bile zorlandım. Gobegim inanilmaz buyudu. Yarin doktora gidicem kontrole. Umarim her sey yolundadır.
Canim sanirim 3. Trimerde artik bu sekilde idare ediliyor. Umarim sgalikla ilerler surec.Insallah yolundadır her şey kontrolün guzel geçsinbenim de genel olarak karnim büyüktü son haftalarda baya baya büyüdü iyice birden. Cok sukur seker yuklemesinde sıkıntı çıkmadı benim, senin de çıkmaz inşallah, doktoruna yarin bi sor bence
Agrım var ilk gün daha iyiydim bugün ağrım var. Yarın çıkıcaz evde daha iyi olurum. Sen nasılsınSen nasılsın ağrın oluyormu çok
Aslinda kilom da az değil, bakalim yarin bir öneri de bulanack mi doktor. İnanın doktor konusunda cok kararsizim.Evet diyetisyene gittim son 1aydir gitmiyorum kilonuz normalse gerek görmemiştir dr
İnş en kısa zamanda istediğiniz gibi bir Dr bulursunuz
Sağol CanımCanım maşallah gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün
Çok şükür canımHemşire bana yarım pozisyonda otur aşağı ne kadar az baskı yaparsa o kadar iyi demişti. Bizimde ilk hedefimiz 35 ama gönülden geçen 37 tabi hepimiz görelim inşallah o haftalarıBenim normalde şekerim yoktu ama ciğer geliştirici olduktan sonra baya zorlandım yediklerime dikkat etmeye başlayınca biraz rahat ettim çok şükür iki üç gündür iyiyim.
Aynen canm ev gibisi yok evde daha iyi olursun. Bnmde ağrım oluyo arada karnım açıyo ama dayanilmayacak bişey değil bugün 3 günümdü doğum yapalı yatmadım canm evde hareket ettim hep çabuk iyileşe bilmek için çok şükür gayette iyiyim arada ağrım oluyo ağrı kesici alıyorum hemenAgrım var ilk gün daha iyiydim bugün ağrım var. Yarın çıkıcaz evde daha iyi olurum. Sen nasılsın
Kuzum ben 25 haftadan beri 17 mm idare ettim masallah suan hem haftan hemde rahim ağzın iyi tabi bu durumda olabildiğince uzanmak ve fazla birsey yapmamak önemli bunlara dikkat ettikten sonra rahatlıkla 37 görürsünüz inş güzelcene bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ınsKızlar selam benim de bugün kontrolüm vardı rahim ağzı 25 mm altına düşmüş ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu vurdurdu ikinci dozu 12 saat sonra vurulacak dedi elle muayane etti nstye başladı sancı çıkmadı çok şükür nidicard da yazdı ama eğer kasılman olursa hemen 2 adet al 6 saat sonra 1er adet devam et beni ara dedi en azından 1 ay daha kalsalar diye dua ediyorumBeyaz_lale_ en iyi seni hatırlıyorum canım rahim ağzı 25 altına düştükten sonra kaç hafta daha kaldılar senin kuzular? bir de insilün olayım var ciğer geliştirici arttırdırdığı için daha dikkat etmem gerekecek yediklerime. ciğer geliştirici vurulduktan sonra hareketleri azalır çocukların korkma dedi varmı sizlerde böyle olan?
Canm geçmiş olsun ins cabuk atlayıp hemencecik kavusacaksin belki uzub durmalari daha iyidir her serde vardir hayir oyle dusun coo haklisin ama olmus arrik simdi kendune iyi bak saglikla kavus bebislere insMerhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Benim Kandaki değerleri takip etmek istedi doktorum. Bir sorun yok bu sabah çıkıcaz. Ben de emziriyorum altlarını alıyorum. Kiloları 150 gr düştü 2500 oldular. Sütüm çoğaldı ama süre olarak yetişmiyor. Biri çok nazlı. Sarılık olacaklar diye çok korkuyorum. Süt varken mamaya alışacaklar diye de. Biran önce eve gidip düzeni oturtmam lazım.Neden canm inşallah bi sıkıntı yoktur. Ben sadece 1 gece yattım doktorum kendini iyi hissediyorsan taburcu edeyim dedi bnde kabul ettim. Genel olarak iyiyim ama yaram yürüdüğümde falan aciyo bazen nefesimi kesiyo doğrulurken falan ben daha zor bekliyordum ama çok şükür öyle olmadı bebeklerimle ilgileniyorum altlarini alma mama yedirme bunları yapabiliyorum. Emzik şuan pek işimize yaramiyo ama ilerde çok yarayacak. Ben veriyorum arada tuttular. Bu arada bebeklerin nasıl sakinleri canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?