2022 ikiz annesi olacaklar

Gözümde canlandı, ne kadar huzur dolu bir an

Canlar ikiz bebek emzirme yastığı aldınız mı bayağı gerekli diyorlar da araştırdım bulamadım
Ebebek bel destek yastigi aldim iki kanatli , cok fonksiyonlu imiş. Sonradan emzirme yastığı olarak da kullanılabilir yaziyordu. Nasil kullanilacak tam bilemedim ama başka da emzirme yastığı almadim. Bu işe yaramazsa öyle sipariş ederim

Canım acaba çarşambayı beklemese daha mı iyiydi kıyamam çok zorlanıyorsun haftan da iyi kaşıntıyı da sor kesinlikle

NasilYarDiyeyim canım ben de son gün iyice nefes alamıyordum çok kötüydü ama sen çok su içiyormuşsun o kadar çok su içince miden iyice sıkıştırıyor olabilir. Ben son zamanlar zorla yemek yiyordum su içince iyice sıkışıyordu nefes alamıyordum. 5 litre çok fazla canım

O kaşıntı dişi çok bela birşey ya benimde bir dönem ellerim ayaklarım o haldeydi ılık suyla yıkayıp sürekli nemli tutmak biraz sakinleştiriyordu bir dene istersen

sana suan tam olarak ne soylediler gebelik kolestazi mi? Perşembe günü bana kan sulandirici başlayınca doktor burnum da kanayabilir artik size soylemiyim di mi demistim yok yok sen onu da soyle mutlaka demisti. demek farkli şeylerden olabiliyormus. haklısın mesaj atayim bugun bari. kadinla her hafta görüşüyorum aralarda da mesaj arama yapışkan gibi hissettim kendimi

Günaydııın Süper haber canım çok şükür inşallah çıkarsın evine

sohrab ım canım benimmm
düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğine bakmıştım senin bebekleri göremedim mesajlarına bakarken bunu gördüm çok kötü oldum gözlerim doldu çok ama çok üzüldüm kuzum benimm ne yazsam ne desem faydasız kalır
Rabbim sabır metanet versin kuzum benim
cennet kuşların öbür dünyada şefaatçin olsun canm benim ahh

Maşallah size kuzum bebişlerin de bir an önce toparlanıp yanına gelir merak etme, bu süreçte sen de kendini toparlarsın onları güzel güzel karşılarsın inşallah
Aminnnn canim benim aminnn ins ins biraz toparlarim onlarda cikar guzel kavusmamiz olur ins sagolasin kuzum hayirlisiyla guzel vaktinde sende kavus bebislerinle

Sagolasin canim benim cok tesekkur ederim aynen cok sukur bende diyorum en iyi yerdeler azcik toparlasinlar ins alip evimize gidecegiz hayirlisyla rabbim guzel vaktinde sana nasip etsin bebislerinle kavusmayi ins

mesaj attım doktora sonucu söylerim canim. bugun çıkarsın insallah ekstra bir sey yapmıyorlarsa evde dinlenmek en güzeli.

Tesekkur ederim canim benim allah razi olsun bugun cok sukur daha iyi agrilarim kahvede iyi geldi bas agrima falan bakalim taburcu olduktan sonra yikan derlerse ins bende o zaman sut gelir diye umut ediyorum eve de bi sut pompasi alacagim lasinohun sende memnumdan zaten
Cok sukur dr kilolarina guveniyor ins rahatca kendi baslarina nefes alabilsinler de ins kavusurux bebislerimize sende bende hastaneyken 2 kere gordum ama onlari elleyemek koklayamam cok zor hele zorla nefes alip veriyorla ya cok kotu oluyorum sonra ins cikacaklar diyip rabbime sukur iyiler diyip teselli ediyorum sutum de ins daha da erken cikarlar ins

Canim benim sagolasin allaha razi olsun guzel dusuncen icin ayrica tesekkur ederim ins dr bende ona inaniyorum hayirlisiyla saglikla bir sekilde ciksinlarda ben onlari evimde beklerim sut sagmaya devam oda gelecek ins rabbim guzel vakitte senide bebislerine sag saglim kavustursun ins

mesaj attım doktora sonucu söylerim canim. bugun çıkarsın insallah ekstra bir sey yapmıyorlarsa evde dinlenmek en güzeli.
Kaçıncı günü bugün iğnenin benim sanki gün geçtikçe iyiye gidiyor gibi. Doktorundan haber gelince haber et banada. Ben maalesef bugün buradayım bugün birkaç ilaç kesilecek ona göre yarın ki duruma bakılacakmış inşallah son gecemiz diyorum hastanede

Cok sevindim Beyaz_lale_ masallah rabbim saglikla kucagija alip eve gitmeyi nasip etsin bende kilolari vs merak etmistm ne kadar kalacaksiniz diye yazmissin kendine iyi bak dualrimiz seninle
Sagol canim benim tesekkur ederim ben herhalde bugun taburcu olurum bebislerde en kisa surede olurlar ins benimde dualarim hep sizinle saglikli zamanda dogum yapip hayirlisiyla saglikla bebislerinize sizde kavusun ins

Cok sukur cok guzel haftalara kadar taşidin onlari. Simdide saglikla dunyaya geldiler. Ikiz gebelik o kadar zor ve degisken bi surecki, rabbim bizlerede guzel haftalarda dogum yapmak nasip etsin
Cok sukur canim benim 25 haftafan beri sorunluydu gebeligim ama allahima sukur gene 33 leri gordum saglikla hastaneden de cikaririm ins onlari sizlerde hic moralinizi bozmayim canim cok daha guzel haftalarda dogum yapip kuvoze girmeden bebislerinizi alip eve gideceksiniz ins gercekten ikiz gebelik zor ama iki bebek gorunce dunyaya bedel boyle dusun sende canim benim hep guzel haftalara gideceksin

kisaca su icme dedi. benim boyuma göre 5 litre cokmus 3 litrede kal. yoksa ayakların odem yapip davul gibi olur dedi. bogulma hissim icin bebeklerin baskisindandir oksurme gibi seyler varsa covid testi vermemi istedi ama iki gun once test verdim o negatif zaten. ciger gelistirici sekerle oynar biraz o su icme istegi yapmış olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…