- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.921
Gözümde canlandı, ne kadar huzur dolu bir anKızlaaaar az önce çocuklarımı görmeye gittim ve ilk defa dokundumminicik ayakları elleri pamuk gibiydiler. Sarılık olmuş ikiside ama iyileşirler Allah'ın izniyle. Bugünlere de şükür dokundum ama yinede tedirgin oluyor insan ya enfeksiyon kaparsa diye. Ama ben demedim onlar teklif etti dokunmak ister misin diye.
Ebebek bel destek yastigi aldim iki kanatli , cok fonksiyonlu imiş. Sonradan emzirme yastığı olarak da kullanılabilir yaziyordu. Nasil kullanilacak tam bilemedim ama başka da emzirme yastığı almadim. Bu işe yaramazsa öyle sipariş ederimCanlar ikiz bebek emzirme yastığı aldınız mı bayağı gerekli diyorlar da araştırdım bulamadım
Canım acaba çarşambayı beklemese daha mı iyiydi kıyamam çok zorlanıyorsun haftan da iyiBurun kanaması ile uyandım. Kaşıntı tüm vücudumda bütün gece uyuyamadım, deli olucam. Zaten böyle ilginç şeyler beni bulmasa şaşardım. Doğum meselesi heyecanından kaşıntı için ne diyeceğini sormayı unuttum.
Olacak olacak güzel düşüneceğiz herşey güzel olacak36+3 olacak inşallah bakalım. Umarım iyi olur
O kaşıntı dişi çok bela birşey ya benimde bir dönem ellerim ayaklarım o haldeydi ılık suyla yıkayıp sürekli nemli tutmak biraz sakinleştiriyordu bir dene istersenBurun kanaması ile uyandım. Kaşıntı tüm vücudumda bütün gece uyuyamadım, deli olucam. Zaten böyle ilginç şeyler beni bulmasa şaşardım. Doğum meselesi heyecanından kaşıntı için ne diyeceğini sormayı unuttum.
sana suan tam olarak ne soylediler gebelik kolestazi mi? Perşembe günü bana kan sulandirici başlayınca doktor burnum da kanayabilir artik size soylemiyim di mi demistim yok yok sen onu da soyle mutlaka demisti. demek farkli şeylerden olabiliyormus. haklısın mesaj atayim bugun bari. kadinla her hafta görüşüyorum aralarda da mesaj arama yapışkan gibi hissettim kendimiBen de bugün birkaç gündür kaşıntım da var salı gününü bekliyordum söylemek için dedim doktorum neden söylendin dedi . Annem yanımda olmasaydı burnumun en son kanamasını da söylemiycektim. Hastaneye giderken boşuna gidiyoruz diye hayıflanıyordum. Nerdeyse doğuma alınacaktım ama. Bence sabretmek doktoruna bir msj at. Söyle sonuçta biz riskli gebeleriz. Rahatsiz etmeyelim derken kendimize zarar vermeyelim.
GünaydııınKızlar günaydın iyi pazarlar herkese, sanırım durum güncellemesi yapmadım burada. Serviks uzunluğum en son dün 23 mm e yükselmişti. Bugün eğer biraz daha artmış olursa taburcu olup evden yatmaya devam edeceğim. Heyecanla doktorumu bekliyorum iyi haberler için
sohrab ım canım benimmmMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Çok fazla yazıp sizleri de etkilemek, heyecanınıza gölge dusurmek de ıstemıyorum, cok guzel bilgiler edindim burada, uygulamak nasıp olmadı, hepiniz hakkınızı helal edin
Aminnnn canim benim aminnn insMaşallah size kuzumbebişlerin de bir an önce toparlanıp yanına gelir merak etme, bu süreçte sen de kendini toparlarsın onları güzel güzel karşılarsın inşallah
Sagolasin canim benim cok tesekkur ederimAy hadi çok şükür kuzucumallah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın ❤ olsun girsinler kuvöze önemli değil onlar orada ekin ellerdeler sende bu arada güzelce toparlanirsin❤❤ süt içinde tecrübeli anneler şimdi tavsiyelerini yazarlar sana sen stres olma illa ki gelir
mesaj attım doktora sonucu söylerim canim. bugun çıkarsın insallah ekstra bir sey yapmıyorlarsa evde dinlenmek en güzeli.Ya benimde vardı ama standart hamile nefes darlığı şeklindeydi. Ama hastaneye yattığım günden beri bir farklı iğneden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Ben hatta hastane odasının camı penceresi açılmıyor klimanın havası ile nefes alamıyorum diye kızıyorum kaç gündürSu içme isteği bende bugün bir tık daha azaldı. Yatma mevzusuna da yarım oturur vaziyette gibi yatarak çözüm buldum. Hala hastanedeyim sabah akşam bakıyorlar oksijen durumuna ama bir sıkıntı yok şimdilik. Dediğin gibi bende şu 36 yı tamamlar tamamlamaz doktora dicem yeter alalım yoksa hastanenin kapısından ayrılmam
Tesekkur ederim canim benim allah razi olsunGözün aydın canım benim çok şükür üçünüz de iyisinizbebişlerin kiloları çok iyi canım merak etme kısa sürede çıkarlar kavuşursunuz o kafalarındaki şey sadece yardımcı olmak için benimkilerde de 1-2 gün durmuştu ama kendileri solunum yapıyor demek bu iyi bir şey entübe olmamışlar maşşallah spinal yaptılarsa o biraz boyun baş ağrısı yapıyor çok kötü olursan dümdüz bir yerde yatmak da iyi geliyor haberin olsun. Sütün de gelir hiç stres yapma sen zaten çok pozitifsin su geçirmez bandı takınca güzel bir duş aldıktan sonra gelmeye başlıyor duş alamıyorsan da hafif sıcak suyla sadece göğüslerini yıka ya da bir bezi sıcak suyla ıslatıp biraz tutun isterseniz canım. Bir de süt sağarken bebişlerinin fotoğraflarına videolarına falan bak varsa sanki annelik yükleniyor öyle
İnşallah canım benim sen benden önce kavuşursun bile 2 kilo çok iyi biz daha gelemedik oralara ilk küçük oldukları için damardan beslendikleri için süte başlayınca daha çok kilo alıyorlar seninkiler direk sütün gelince başlarlar hemencik büyürler annesiii
Canim benim sagolasin allaha razi olsun guzel dusuncen icin ayrica tesekkur ederimGözünüz aydın. Allah analalı babalı büyütsün inşallah. Çok şükür hepinizde iyimişsiniz. Çok sevindim. Siz zaten çok pozitif bir insansınız inşallah herşey güzel olacaktır. Çok uzun kalmazlar sanırı kiloları iyi maşallah sizde bu süreçte toparlarsınız kendinizi. Sağlıkla büyüsünler. Bol bol sütünüz olsun inşallah.
Kaçıncı günü bugün iğnenin benim sanki gün geçtikçe iyiye gidiyor gibi. Doktorundan haber gelince haber et banada. Ben maalesef bugün buradayım bugün birkaç ilaç kesilecek ona göre yarın ki duruma bakılacakmış inşallah son gecemiz diyorum hastanedemesaj attım doktora sonucu söylerim canim. bugun çıkarsın insallah ekstra bir sey yapmıyorlarsa evde dinlenmek en güzeli.
Sagol canim benim tesekkur ederimCok sevindimBeyaz_lale_ masallah rabbim saglikla kucagija alip eve gitmeyi nasip etsin bende kilolari vs merak etmistm ne kadar kalacaksiniz diye yazmissin kendine iyi bak dualrimiz seninle
Cok sukur canim benim 25 haftafan beri sorunluydu gebeligim ama allahima sukur gene 33 leri gordum saglikla hastaneden de cikaririm ins onlariCok sukur cok guzel haftalara kadar taşidin onlari. Simdide saglikla dunyaya geldiler. Ikiz gebelik o kadar zor ve degisken bi surecki, rabbim bizlerede guzel haftalarda dogum yapmak nasip etsin
Sagol canim benim tesekkur ederim amimnn ims canim yaaaGözün aydın canım benim Allah sağlıkla yavrularınla birlikte eve dönmeyi nasip etsin inşallah tez vakitte
kisaca su icme dedi. benim boyuma göre 5 litre cokmus 3 litrede kal. yoksa ayakların odem yapip davul gibi olur dedi. bogulma hissim icin bebeklerin baskisindandir oksurme gibi seyler varsa covid testi vermemi istedi ama iki gun once test verdim o negatif zaten. ciger gelistirici sekerle oynar biraz o su icme istegi yapmış olabilirmisKaçıncı günü bugün iğnenin benim sanki gün geçtikçe iyiye gidiyor gibi. Doktorundan haber gelince haber et banada. Ben maalesef bugün buradayım bugün birkaç ilaç kesilecek ona göre yarın ki duruma bakılacakmış inşallah son gecemiz diyorum hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?