- 8 Mart 2020
- 5.436
- 27.033
- 498
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.881
Benide ilk sayfaya eklermisin canımBunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.
Tahliller bugün olmasını gerektirecek kadar düşük çıkmadı. Çarşamba günü olacak kısmetseHayırlısı kuzum benim güzel haberlerini bekliyoruz
Çarşambaya olacak canım. 3 gün daha duracaklar inşallahGeçmiş olsun canm inşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına
1 gün ara ile doğurmuş olucaz canmTahliller bugün olmasını gerektirecek kadar düşük çıkmadı. Çarşamba günü olacak kısmetse
Evet vücut artık yeter dedi :) aşırı düşük bir sonuç çıkmadı. Çarşambaya dedi doktorum. 3 gün daha sıkıcaz dişimizi inşallahBunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.
Senin salı mı1 gün ara ile doğurmuş olucaz canmkaç haftalık oluyosun çarşamba günü
Evet canmSenin salı mı36 + 3 olacak çarşamba
Teşekkür ederim çarşamba günü olacak eğer o güne kadar bir aksilik çıkmazsaGeçmiş olsuninş saglicakla kucaginiza alırsınız bebislerinizi
Benim de şubatın 2sinde 37+ 3 olacaklardı ama durmayacaklar.Evet canm37+2 oluyo benmde bebelerin şuan kaç kg
Teşekkür ederim çarşamba günü olacak doğum bir aksilik olmazsaGeçmiş olsuninş saglicakla kucaginiza alırsınız bebislerinizi
Kiloları çok güzel haftalarıda iyi canm hiç üzülme bugün doğsalar bile Kuveze gerek olmaz allahın izni ileBenim de şubatın 2sinde 37+ 3 olacaklardı ama durmayacaklar.Geçen salı günü 2.800 civarıydı ikisi de. Bugün söylemedi. Yine burnum kanıyor şuan dünden beri 4. bu şakır şakır kanıyor. Çarşambaya kadar duracak mıyız bakalım
Inşallah canım çok sağ ol bakalım 3 gün daha dururuz belki bir gün bir gündür.Kiloları çok güzel haftalarıda iyi canm hiç üzülme bugün doğsalar bile Kuveze gerek olmaz allahın izni ile
Tabiki öyle inşallah dururlarInşallah canım çok sağ ol bakalım 3 gün daha dururuz belki bir gün bir gündür.
Ben de ağladım canım ağlamamak mümkün mü seslerini duyunca başladım zatenBenim doğumdan hiç fotoğrafım yok malesefdokunmayı geçtim 1 saniye gözümün önüne tuttu çekti hemen doğru düzgün göremedim bile ağlayacam diye doğumda.
Geçmiş olsun canım benim hayırlısı olsun haftan da kilolar da çok iyi çarşamba kavuşuyorsun bebişlerine gözün aydınKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Çok sağ ol canım.Ben de ağladım canım ağlamamak mümkün mü seslerini duyunca başladım zatenolsun bak sen de dokunmuşsun ne güzel benim de fotoğrafımı doktorum çekti istememiştim bile çekemezler diye sağ olsun. Normalde fotoğrafçı gelecekti erken olacağını anlayınca iptal etmiştik iyi ki de etmişiz kuvöze girdiler çok anlamsız olacakmış
Geçmiş olsun canım benim hayırlısı olsun haftan da kilolar da çok iyi çarşamba kavuşuyorsun bebişlerine gözün aydın
Evet canım ben de duymamıştım neden kanıyormuş anlaşıldı mı?Çok sağ ol canım.Bu burun kanaması da yeni birşey daha öğrendik grubumuz olarak. Bugün 4. Ye kanıyor. Böyle birşey de duymamıştım kimsede
Kandaki bir değer düşük oluyormuş onun ne olduğunu unuttum heyecandanEvet canım ben de duymamıştım neden kanıyormuş anlaşıldı mı?
Fibrinojen mi cnmKandaki bir değer düşük oluyormuş onun ne olduğunu unuttum heyecandangebelerde düşüyormuş ikiz gebelerde daha da düşük oluyormuş. Kan pıhtılaşmama sorunu. Doğumda kanamayı durduramayız dedi değer daha da düşmeden doğumu yapmalıyız dedi
Rica ederim canımSağ ol canımmm benimmm bakarım
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla yavrularınla birlikte eve dönmeyi nasip etsin inşallah tez vakitteMerhaba hanimlar yazamadim tek tek de etiketleyemedim kusura bakmayin dua eden merak eden herkese cok tesekkur ederim allah razi olsundune gore bugun daha iyiyim dun gece baya agrim vardi agri kesiciye rahmen anestesi belden yaptilar sanirim epidural oluyor iyi geldi ama yan etki usume yapto sonra bel agrisi ama gene sukur kahve ic dediler boyun bas agrisi olmasin diye bende iciyorum iyi geldi yani dogum yapacak arkadaslarim benim eglenceliydi cunku orda olan herkes matrakti baya bide aniden olunca ne oldu ne bitti anlamadim ama cok sukur allahima bebislerim yanimda degil gene kucuk ve kilodan dolayi yogun bakimdalar biraz nefes alma sorunlari var azcik kafalarinda kafes gibi birsey var hava veriyolarmis ama sagliklari genede cok sukur iyi tabi sutum daha gelmedi ins hayirlisiyla gelir de veririz daha cok toparlanirlar bizden haberler boyle ims herkes guzel haftalarda dogum yapsin bebislerine sag saglim kavussun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?