2022 ikiz annesi olacaklar

Bunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.
Benide ilk sayfaya eklermisin canım
Yaş 36
2.çocuk kiz/erkek tahmini doğum 11.05.2022
Şehir İstanbul

Bunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.
Evet vücut artık yeter dedi :) aşırı düşük bir sonuç çıkmadı. Çarşambaya dedi doktorum. 3 gün daha sıkıcaz dişimizi inşallah

Evet canm 37+2 oluyo benmde bebelerin şuan kaç kg
Benim de şubatın 2sinde 37+ 3 olacaklardı ama durmayacaklar. Geçen salı günü 2.800 civarıydı ikisi de. Bugün söylemedi. Yine burnum kanıyor şuan dünden beri 4. bu şakır şakır kanıyor. Çarşambaya kadar duracak mıyız bakalım

Kiloları çok güzel haftalarıda iyi canm hiç üzülme bugün doğsalar bile Kuveze gerek olmaz allahın izni ile

Benim doğumdan hiç fotoğrafım yok malesef dokunmayı geçtim 1 saniye gözümün önüne tuttu çekti hemen doğru düzgün göremedim bile ağlayacam diye doğumda.
Ben de ağladım canım ağlamamak mümkün mü seslerini duyunca başladım zaten olsun bak sen de dokunmuşsun ne güzel benim de fotoğrafımı doktorum çekti istememiştim bile çekemezler diye sağ olsun. Normalde fotoğrafçı gelecekti erken olacağını anlayınca iptal etmiştik iyi ki de etmişiz kuvöze girdiler çok anlamsız olacakmış
Geçmiş olsun canım benim hayırlısı olsun haftan da kilolar da çok iyi çarşamba kavuşuyorsun bebişlerine gözün aydın

Çok sağ ol canım. Bu burun kanaması da yeni birşey daha öğrendik grubumuz olarak. Bugün 4. Ye kanıyor. Böyle birşey de duymamıştım kimsede

Çok sağ ol canım. Bu burun kanaması da yeni birşey daha öğrendik grubumuz olarak. Bugün 4. Ye kanıyor. Böyle birşey de duymamıştım kimsede
Evet canım ben de duymamıştım neden kanıyormuş anlaşıldı mı?

Evet canım ben de duymamıştım neden kanıyormuş anlaşıldı mı?
Kandaki bir değer düşük oluyormuş onun ne olduğunu unuttum heyecandan gebelerde düşüyormuş ikiz gebelerde daha da düşük oluyormuş. Kan pıhtılaşmama sorunu. Doğumda kanamayı durduramayız dedi değer daha da düşmeden doğumu yapmalıyız dedi

Fibrinojen mi cnm

Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla yavrularınla birlikte eve dönmeyi nasip etsin inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…