- 14 Mart 2021
- 925
- 3.012
- 63
- 27
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.861
Doğru hatırlıyorsun canm inşallah salı günüde benm doğumum olacakSimdi hayirlisi ile dogum icin sirada sali gunuAzmet5255 sonraki hafta 02 02'de de Maatt var yanlis hatirlamiyorum degil mi??
Saglikla gelsinler, geride kalan herkesin bebesi de uslu uslu vaktini beklesin insallah
Tablomuza dogum sutunu actim, bebeklerin kac haftalik ve kac kilo dogduklarini da yaziyorum bir sonraki ikiz gebe gruba bilgi olsun diye..
Çok iyi diyenler de var kötüleyen de ama geçen ikiz annelerinin en çok ihtiyacı olan şeyler nelerdir diye soru sorulmuştu ikiz annelerinin en çok söylediği şey emzirme yastığıydıBildigim bir bu var https://ty.gl/t3rvoio43q
ama aldin mi dersen hayir, tekli emzirme yastigi aldim. Linkteki Ikiz olan gozume kazulet gibi geldi bak bu da yurtdisindaki orjinal versiyonu, onun gibi minyonu gelmedi karsima hic...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun... servikal yetmezlik sanırım hep uzanman lazımmArkadaşlar merhaba öncelikle allah Hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum şimdi ikizlere hamileyim 10 haftalıklar henüz ama doktorum rahim ağzının bu haftaya göre bile kısa olduğunu iki hafta sonra tekrar kontrol edip dikiş uygulayacagini söyledi ben çok korkuyorum benimle aynı durumda olanlar var mi
Trendyol yorumlari pek iyi degildi...Çok iyi diyenler de var kötüleyen de ama geçen ikiz annelerinin en çok ihtiyacı olan şeyler nelerdir diye soru sorulmuştu ikiz annelerinin en çok söylediği şey emzirme yastığıydı
Trendyol yorumlari pek iyi degildi...
Emzirme yastigi boyun fitigi onleyici, basarili bir nesne.
Bakalim, ikizleri birlikte emzirebilmeyi becerirsem, eger ikiz yastigi da lazim birseyse alirim tabi. Batti balik...
https://instagram.com/annebebekev2?utm_medium=copy_linkCanlar ikiz bebek emzirme yastığı aldınız mı bayağı gerekli diyorlar da araştırdım bulamadım
Herşey yolunda gider canım hiç sıkıntı yapma doğuma alsa bile haftan çok iyi. Miniklerine erken kavuşmuş olursun. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Sakin kalmaya çalış dua et. Bizde ediyoruz sizler için sürekli duaKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Insan korkuyor tabi güzel yanlarına bakarak sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım her şey yolunda giderHerşey yolunda gider canım hiç sıkıntı yapma doğuma alsa bile haftan çok iyi. Miniklerine erken kavuşmuş olursun. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Sakin kalmaya çalış dua et. Bizde ediyoruz sizler için sürekli dua
Uzanirim gerekirse hiç kalkmam ama o kadar aksilik üstüne t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi dedim şimdi de Rabbim bununla sınıyor derdi veren dermanı da verir ne yapayımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun... servikal yetmezlik sanırım hep uzanman lazımm
Canım içini ferah tut, haftan da çok iyi inşallah sağlıkla kucaklayacaksın bebişleriKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Sağ ol canımmm benimmm bakarımhttps://instagram.com/annebebekev2?utm_medium=copy_link
Canım ben bu sayfadan bir hamile yastığı aldım sabahları tutuk kalkıyorum diye biraz büyük bir yastık ama rahat denedim doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılıyor ayrıca sonra çocukları içine oturtabiliriz diye düşünüyorum istersen bir göz at
Çok var öyle canım benimm kendine dikkat edersen allahın izniyle bir şey olmazzz her birimiz ayrı şeylerle sınanıyoruz burdaki hemen hemen bütün arkadaşların sıkıntıları oldu sonu güzel olacak inşallah hepimiz içinnUzanirim gerekirse hiç kalkmam ama o kadar aksilik üstüne t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi dedim şimdi de Rabbim bununla sınıyor derdi veren dermanı da verir ne yapayım
Hayırlısı kuzum benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Erken fark edilmesi bile cok iyi. Dikis atilacak, dikisten oturu enfeksiyona dikkat edeceksiniz, dus az ve cok kisa alinacak. Bol yatmali bir gebelik olacak.Uzanirim gerekirse hiç kalkmam ama o kadar aksilik üstüne t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi dedim şimdi de Rabbim bununla sınıyor derdi veren dermanı da verir ne yapayım
Dua edin benim için İnşallah yeter ki sağ salim dogsunlar yatarımErken fark edilmesi bile cok iyi. Dikis atilacak, dikisten oturu enfeksiyona dikkat edeceksiniz, dus az ve cok kisa alinacak. Bol yatmali bir gebelik olacak.
Allah omur vermisse sag salim gelecekler sabredin.
Bunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.Kızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Geçmiş olsun canm inşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla alırsın bebeklerini kucağınaKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
Geçmiş olsunKızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?