2022 ikiz annesi olacaklar

Oh elhamdulillah, sag salimsiniz cok sukur..
Kalani kisa zamanda toparlayacak insallah, gozunuz aydin. Sut yoldadir, gelir )
Tam kac haftada ve kac kilo dogdu minikler
Tesekkur ederim canim cok sukur gene allahimiza sagolasin allah razi olsun 33+6 dogduk sukur allahima oglum 2100 kizim 1980 dediler kilolari gene masallah iyi dediler in cabucak toparlanirlar

Kuzum cok sukur ya kuvoz beklenen birseydi ama haftan cok guzel azicik kalip cikacaklar hic endise etme kilo boy nasil kuzularimin
Sagol canim yaaa allah razi olsun senden cok sukur bu haftalara geldikde dogumum oldu oglum 2100 kizim 1980 dediler boy soylemediler hic ins anne sutu istiyorlar cabuk toparlansinlar diye oda gelir ins hayirlisiyla sag saglim 3.muzde cikariz ins hastaneden

Tesekkur ederim canim cok sukur gene allahimiza sagolasin allah razi olsun 33+6 dogduk sukur allahima oglum 2100 kizim 1980 dediler kilolari gene masallah iyi dediler in cabucak toparlanirlar
Maşallah size kuzum bebişlerin de bir an önce toparlanıp yanına gelir merak etme, bu süreçte sen de kendini toparlarsın onları güzel güzel karşılarsın inşallah

Kilolari cok guzel masallah kuzum ya inan cok sevindim cok saglikla buyusun kuzucuklar

Ay hadi çok şükür kuzucum allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın ❤ olsun girsinler kuvöze önemli değil onlar orada ekin ellerdeler sende bu arada güzelce toparlanirsin❤❤ süt içinde tecrübeli anneler şimdi tavsiyelerini yazarlar sana sen stres olma illa ki gelir

Sagol canim allah razi olsun aynen agrim dune gore cok sukur azaldi buda iyi birsey bende herhalde zamanla azalacak diyorum kanamam vardi biraz oda gene azaldi ikizlerde olur dedi dr sutumde hayirlisiyla gelsin ins bekliyorum cok uyuyamadim herhalde oda gelir istiyorlar cunku bebislere vermek icin rabbim ins seninde benimde PembeAnkaKusu hastaneden sag saglim yavrularimiza cikartip kavusmayi nasip etsin diger tum arkadaslarinda

Gözün aydın canım benim çok şükür üçünüz de iyisiniz bebişlerin kiloları çok iyi canım merak etme kısa sürede çıkarlar kavuşursunuz o kafalarındaki şey sadece yardımcı olmak için benimkilerde de 1-2 gün durmuştu ama kendileri solunum yapıyor demek bu iyi bir şey entübe olmamışlar maşşallah spinal yaptılarsa o biraz boyun baş ağrısı yapıyor çok kötü olursan dümdüz bir yerde yatmak da iyi geliyor haberin olsun. Sütün de gelir hiç stres yapma sen zaten çok pozitifsin su geçirmez bandı takınca güzel bir duş aldıktan sonra gelmeye başlıyor duş alamıyorsan da hafif sıcak suyla sadece göğüslerini yıka ya da bir bezi sıcak suyla ıslatıp biraz tutun isterseniz canım. Bir de süt sağarken bebişlerinin fotoğraflarına videolarına falan bak varsa sanki annelik yükleniyor öyle

İnşallah canım benim sen benden önce kavuşursun bile 2 kilo çok iyi biz daha gelemedik oralara ilk küçük oldukları için damardan beslendikleri için süte başlayınca daha çok kilo alıyorlar seninkiler direk sütün gelince başlarlar hemencik büyürler annesiii

Gözünüz aydın. Allah analalı babalı büyütsün inşallah. Çok şükür hepinizde iyimişsiniz. Çok sevindim. Siz zaten çok pozitif bir insansınız inşallah herşey güzel olacaktır. Çok uzun kalmazlar sanırı kiloları iyi maşallah sizde bu süreçte toparlarsınız kendinizi. Sağlıkla büyüsünler. Bol bol sütünüz olsun inşallah.

Cok sevindim Beyaz_lale_ masallah rabbim saglikla kucagija alip eve gitmeyi nasip etsin bende kilolari vs merak etmistm ne kadar kalacaksiniz diye yazmissin kendine iyi bak dualrimiz seninle

Kızlaaaar az önce çocuklarımı görmeye gittim ve ilk defa dokundum minicik ayakları elleri pamuk gibiydiler. Sarılık olmuş ikiside ama iyileşirler Allah'ın izniyle. Bugünlere de şükür dokundum ama yinede tedirgin oluyor insan ya enfeksiyon kaparsa diye. Ama ben demedim onlar teklif etti dokunmak ister misin diye.

Ayy gözün aydın canım çok sevindim maşallah kuzucuklara Kimbilir nasıl güzel bir duygudur bu. Genelde hepsi sarılık oluyor galiba

Simdi hayirlisi ile dogum icin sirada sali gunu Azmet5255 sonraki hafta 02 02'de de Maatt var yanlis hatirlamiyorum degil mi??
Saglikla gelsinler, geride kalan herkesin bebesi de uslu uslu vaktini beklesin insallah
Tablomuza dogum sutunu actim, bebeklerin kac haftalik ve kac kilo dogduklarini da yaziyorum bir sonraki ikiz gebe gruba bilgi olsun diye..

Cok sukur cok guzel haftalara kadar taşidin onlari. Simdide saglikla dunyaya geldiler. Ikiz gebelik o kadar zor ve degisken bi surecki, rabbim bizlerede guzel haftalarda dogum yapmak nasip etsin

Canım benim ki 30+0 da oldu. Kızım 1310 Gr oğlum 1620 Gr

Ayyy çok tatlıııı sarılık çoğu bebek oluyor canım benim de oğlan olmuştu hemen ışık tedavisiyle geçti gitti çok şükür süt de veriyorlar zaten geçer sizin bebişlerin de Ben bir tek doğumda dokunabildim yanaklarıma koydular öp dediler mis gibiydi fotoğrafım var öyle bakıp duruyorum çok özledim inşallah yakında tamamen kavuşucaz hepimiz canım

Benim doğumdan hiç fotoğrafım yok malesef dokunmayı geçtim 1 saniye gözümün önüne tuttu çekti hemen doğru düzgün göremedim bile ağlayacam diye doğumda.

Ne kadar güzel anlatmışsınız. Eminim çok özel bir an çok güzel bir duygudur. Sarılık çoğu bebek geçiriyor atlatırlar endişelenmeyin. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza da alır evinize gidersiniz benişlerinizle.

Canlar ikiz bebek emzirme yastığı aldınız mı bayağı gerekli diyorlar da araştırdım bulamadım
Bildigim bir bu var https://ty.gl/t3rvoio43q
ama aldin mi dersen hayir, tekli emzirme yastigi aldim. Linkteki Ikiz olan gozume kazulet gibi geldi bak bu da yurtdisindaki orjinal versiyonu, onun gibi minyonu gelmedi karsima hic...

Eklentiler

• Screenshot_20210731-163800_Samsung Internet.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…