- 15 Temmuz 2021
- 522
- 510
- 23
- 36
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.821
Çok heyecanlı canımmVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Çok teşekkür ederim❤ ah evet gerçekten birden herkes dağıldı neden böyle oldu anlamadımÇok geçmiş olsun canım, bu son haftalarda grubumuza bir şeyler oldu maaleseftam olarak nasıl bir sancı? Bir anda geliyor sonra geçiyor mu?
Umarım öyledir canımÇok teşekkür ederim❤ ah evet gerçekten birden herkes dağıldı neden böyle oldu anlamadımkramp gibi bir sancitam olarak sağ tarafıma karın boşluğunun üstüne giriyor. 2 saniye falan sürüyor geçiyor. Sonra tekrar oluyor. Zaman tutmaya çalıştım ama pek ritmik değildi. Nst sırasında oldu iki kere ama cihaz herhangi bir sanci yakalamadi. Umarim guvenilirdir.
Aaaa olabilir mi acaba biraz yukarıda olunca ben hep gaz alt tarafta olur diye düşünmüştüm. Aslında sen söyleyince düşündüm bir iki gündür gaz yapabilen sebzeler de yedim. Bi yarin dikkat edeceğim teşekkür ederim umarım geçer❤Umarım öyledir canımbenzer bir durum benim de ilk haftalardan bu yana oluyordu hatta burda da konuşmuştuk. Benim doktor da safra kesesinden şüphelenmişti. Sonra anladık ki gaz sancısıymış bakliyatı neredeyse tamamen kestim ben rahatladım
Canım gazda olabilir böbrek ağrısı bende de olmuştu. İdrar yollarından da olabilir benim idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı.Aaaa olabilir mi acaba biraz yukarıda olunca ben hep gaz alt tarafta olur diye düşünmüştüm. Aslında sen söyleyince düşündüm bir iki gündür gaz yapabilen sebzeler de yedim. Bi yarin dikkat edeceğim teşekkür ederim umarım geçer❤
Aynen ben de hep öyle düşünmüştüm ama sağ karın boşluğuma sancı giriyordu hatta ayaktaysam falan iki büklüm oluyordum canım. Biraz yediklerine dikkat et bakalım umarım geçerAaaa olabilir mi acaba biraz yukarıda olunca ben hep gaz alt tarafta olur diye düşünmüştüm. Aslında sen söyleyince düşündüm bir iki gündür gaz yapabilen sebzeler de yedim. Bi yarin dikkat edeceğim teşekkür ederim umarım geçer❤
Sevindim canım ne demek rica ederimGittim gerçekten çok ilgili bir doktor benim kendi doktorum daha soğuk kötü bisey söylemese bile iyi yorumda yapmıyor. Gülin Hanım baya umut verici konuştuo yüzden hem gülin hanımla hemde kendi doktorum perinatolog bir süre ikisiyle devam etmeye karar verdim. Çok teşekkür ederim sana da önerdiğin için ❤ senin kuzucuklarin nasıl iyiler dimi okuyamadım bir iki gündür
Ona baktılar kuzucum temiz cıktı ama bazen bobrekte genisleme oluyormus ona bakacaklar bir deCanım gazda olabilir böbrek ağrısı bende de olmuştu. İdrar yollarından da olabilir benim idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı.
Aynı benimde öyle anlık nefesimi kesiyor ama çok kısa sürüyor umarım basit bisey çıkar altındanAynen ben de hep öyle düşünmüştüm ama sağ karın boşluğuma sancı giriyordu hatta ayaktaysam falan iki büklüm oluyordum canım. Biraz yediklerine dikkat et bakalım umarım geçer
Yaaa tabi onlar senin sesini tanıyorlardir ❤ allahım inşallah hayırlısıyla sarıp sarmalayacaksinsende yakında onlarıSevindim canım ne demek rica ederimçok pozitiftir strese sokmadan önlemleri alıyor Bebişler iyiler canım çok şükür bugün yine video geldi iple çekiyorum o günleri seslerimizi dinletirken çekmişler videoları bir de çok hoşuma gitti kızın kusması için birsürü tahliller kontroller yapmışlar bir şey çıkmamış heralde kusan bi bebek olacak ablam da öyleymiş teyzesine çekti sanırım
Evet dimi ya bazı bebişler öyle oluyor annesi yesin onu yeter ki kavuşalımOna baktılar kuzucum temiz cıktı ama bazen bobrekte genisleme oluyormus ona bakacaklar bir de
Aynı benimde öyle anlık nefesimi kesiyor ama çok kısa sürüyor umarım basit bisey çıkar altından
Yaaa tabi onlar senin sesini tanıyorlardir ❤ allahım inşallah hayırlısıyla sarıp sarmalayacaksinsende yakında onlarıbazı bebekler çok kusuyor altında ciddi bisey olmasında kussunlar bisey olmaz biz razi oluruz ona
Oh elhamdulillah, sag salimsiniz cok sukur..Merhaba hanimlar yazamadim tek tek de etiketleyemedim kusura bakmayin dua eden merak eden herkese cok tesekkur ederim allah razi olsundune gore bugun daha iyiyim dun gece baya agrim vardi agri kesiciye rahmen anestesi belden yaptilar sanirim epidural oluyor iyi geldi ama yan etki usume yapto sonra bel agrisi ama gene sukur kahve ic dediler boyun bas agrisi olmasin diye bende iciyorum iyi geldi yani dogum yapacak arkadaslarim benim eglenceliydi cunku orda olan herkes matrakti baya bide aniden olunca ne oldu ne bitti anlamadim ama cok sukur allahima bebislerim yanimda degil gene kucuk ve kilodan dolayi yogun bakimdalar biraz nefes alma sorunlari var azcik kafalarinda kafes gibi birsey var hava veriyolarmis ama sagliklari genede cok sukur iyi tabi sutum daha gelmedi ins hayirlisiyla gelir de veririz daha cok toparlanirlar bizden haberler boyle ims herkes guzel haftalarda dogum yapsin bebislerine sag saglim kavussun ins
Kuzum cok sukur ya kuvoz beklenen birseydi ama haftan cok guzel azicik kalip cikacaklar hic endise etme kilo boy nasil kuzulariminMerhaba hanimlar yazamadim tek tek de etiketleyemedim kusura bakmayin dua eden merak eden herkese cok tesekkur ederim allah razi olsundune gore bugun daha iyiyim dun gece baya agrim vardi agri kesiciye rahmen anestesi belden yaptilar sanirim epidural oluyor iyi geldi ama yan etki usume yapto sonra bel agrisi ama gene sukur kahve ic dediler boyun bas agrisi olmasin diye bende iciyorum iyi geldi yani dogum yapacak arkadaslarim benim eglenceliydi cunku orda olan herkes matrakti baya bide aniden olunca ne oldu ne bitti anlamadim ama cok sukur allahima bebislerim yanimda degil gene kucuk ve kilodan dolayi yogun bakimdalar biraz nefes alma sorunlari var azcik kafalarinda kafes gibi birsey var hava veriyolarmis ama sagliklari genede cok sukur iyi tabi sutum daha gelmedi ins hayirlisiyla gelir de veririz daha cok toparlanirlar bizden haberler boyle ims herkes guzel haftalarda dogum yapsin bebislerine sag saglim kavussun ins
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ağrın başta malesef oluyor ama hergün biraz daha azalıyor merak etme. Bebişlerin solunum sıkıntısı varsa kuvözde olmaları çok daha iyi emin ol. Sütün de sagdikca geliyor. Sakın gelmedi diye kafana takma. Haftaları iyi olduğu için kuvöz süreci uzun olmaz. Ordan sağlıklı bir şekilde çıkacaklar nasıl olsa Rabbimin izniyle. O yüzden ne kadar kalsa kârdır onlar için. Çünkü biz dışarda onlara bu halleriyle uygun ortamı sağlayamaz ve bakamazdık. Üstelik bide ameliyatlı iken.Merhaba hanimlar yazamadim tek tek de etiketleyemedim kusura bakmayin dua eden merak eden herkese cok tesekkur ederim allah razi olsundune gore bugun daha iyiyim dun gece baya agrim vardi agri kesiciye rahmen anestesi belden yaptilar sanirim epidural oluyor iyi geldi ama yan etki usume yapto sonra bel agrisi ama gene sukur kahve ic dediler boyun bas agrisi olmasin diye bende iciyorum iyi geldi yani dogum yapacak arkadaslarim benim eglenceliydi cunku orda olan herkes matrakti baya bide aniden olunca ne oldu ne bitti anlamadim ama cok sukur allahima bebislerim yanimda degil gene kucuk ve kilodan dolayi yogun bakimdalar biraz nefes alma sorunlari var azcik kafalarinda kafes gibi birsey var hava veriyolarmis ama sagliklari genede cok sukur iyi tabi sutum daha gelmedi ins hayirlisiyla gelir de veririz daha cok toparlanirlar bizden haberler boyle ims herkes guzel haftalarda dogum yapsin bebislerine sag saglim kavussun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?