2022 ikiz annesi olacaklar

Doktordan geldim (28+0), iki bebek de 1200gr olmus (iyi mi bilmiyorum siz de bu haftalari hatirliyorsaniz yazarsaniz sevinirim)
Ikinci bebek de kafa asagi pozisyon almis; henuz yukaridalar ama artik donmezler bence dedi doktorum. Sulari iyi, acilma vb. henuz yok. Iki hafta sonrasi icin randevu verdi, hem calisir raporumu alacagim hem de nst var.
Beyaz_lale_ hadi Allah yardimciniz olsun, saglicakla kavusun

cok şükür güzel gidiyor senin. simdi baktim benim de 28. haftada 1150 yaziyor efw 50 gram fark vardi aralarinda. tek bebek de olsa bu civar beklerdim zaten demişti.

Medical Kocaeli dogum fiyatlari soyle;
-Sgk ile 6000
-TSS ile sezeryan 4500, normal 6500 (ters yazmadim oyleymis)
-Ozel Sigorta normal 4500, sezeryan 6500
Ikizde fiyat farki yok, bebeklerin ilk muayeneleri dahil.
Kuvozu SGK oduyor.
Oda susleme, foto cekimi vb ekstra.
Fiyatlar 2021 fiyatlari, bu ara zam gelecekmis.

Anne ve cocuklar farkli sigortalara tabi ise (bende oyle), dogar dogmaz nufusun cikartilmasi gerekiyormus. Cocuklara ait masraflarin cari fiyat yerine kurum indirimi ile diger kuruma fatura edilebilmesi icin...

Ay hadi İnşallah üçünüzde sağ salim kurtulun. Minnoşlarını kucağına alırsın inşallah canım

İnşallah sag salim kucağınıza alın inşallah. 3 ünüzünde güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle.

Benim de ilk çocugumda kullandım progesteron ama onda bu haftalarda bıraktırmıştı. Bunlarda yeni başlayınca bir sormak istedim. Son aylarda bırakılıyormu diye. Doktor da öyle dedi önlem amaçlı kasılmalar için diye hayırlısı bakalım teşekkür ederim.

Sanki doğuma ben giriyormuşum gibi heyecanladım dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz Yalnız mesajın pozitifliğine hayran kaldım, hep böyle sakin ve mutlu bir şekilde doğumlara gireriz umarım

Rica ederim ne demek canım benim ilk gebeliğim şuanda ama doktorum 32. Haftaya kadar falan kullanırız önlem amaçlı diyor bana

Yaa çok şükür kavuşuyorsun inşallah bebislere allah yardımcın olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim yardımcınız olsun saglicakla kucaginiza alırsınız inş güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤

Kaçıncı haftadasın şuan. Ben 30 da raporumu açtırdım dayanırsam 34 e kadar kadar çalışırım diyordum ama 30+5 te patladık ben hala hastanedeyim çok şükür rahim ağzı 15 ten 23 e çıkmış doktor iki gün daha takip edeyim bir aksilik olmazsa evinde istirahat etmeye devam edersin dedi inşallah pazartesi çıkarım diye Ümit ediyorum

Canım ben bırakmıştım ama bu mevzuda tekrar başladım kullanılıyor yani merak etme ciğer geliştiriciyide risk görmediği için bahsetmemiştir. Serviks uzunluk çok iyi çünkü

Oyyy nr güzel haber inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almış odanızda mis kokularını içine çekiyorsundur. Haberlerini bekliyoruz

Kızlar selam bende yazamadım. Öncelikle hastanede olanlara, rahatsızlanan herkese çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Benimde sancılarım var. Nstde sanci çıkmadı ama uykumdan uyandırıyor. Böbrekten şüpheleniyor doktorlar yarın ona bakılacak. Bu haftaya kadar çok güzel gelmiştim 1 haftada herşey değişti. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Umarım hepimiz zamanında alırız bebekleri kucağımıza

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah önemli bir şey değildir benim de tam o haftalarda zorlaştı kuzum çok normal. Gülin hanıma gittin mi sen nasıl geçti randevun?

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah önemli bir şey değildir benim de tam o haftalarda zorlaştı kuzum çok normal. Gülin hanıma gittin mi sen nasıl geçti randevun?
Gittim gerçekten çok ilgili bir doktor benim kendi doktorum daha soğuk kötü bisey söylemese bile iyi yorumda yapmıyor. Gülin Hanım baya umut verici konuştu o yüzden hem gülin hanımla hemde kendi doktorum perinatolog bir süre ikisiyle devam etmeye karar verdim. Çok teşekkür ederim sana da önerdiğin için ❤ senin kuzucuklarin nasıl iyiler dimi okuyamadım bir iki gündür

Çok geçmiş olsun canım, bu son haftalarda grubumuza bir şeyler oldu maalesef tam olarak nasıl bir sancı? Bir anda geliyor sonra geçiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…