2022 ikiz annesi olacaklar

Pompa çok acıtıyor valla ilk etapta. Sonra alışıyor ama bunu her sağımda yaşıyorum. Ne zaman geçerki bu acı 😊 benimle beraber bir anne daha aynı saatte görmeye geliyor bebeğini o emziriyormuş. İnşallah bizde göreceğiz o günleri. Asansöre bindiğimde ameliyathaneden yenidoğan bebek çıkarttılar ailesiyle beraber odaya çıkarttılar. Yoğun bakıma çıkana kadar asansörde ağladım. Benim kuzularımda mışıl mışıl uyuyordu 🤲 önce üzülüyorum sonra kendime kızıyorum yanında olmasalar da ordalar iyiler biliyorsun diyorum. Zor ama geçecek bugünler Allah'ın izniyle
Aglamayin, cok sukur iyiler, daha iyiye gidiyorlar...
Sabrin sonu selamet, az kaldi alacaksiniz kucaginiza insallah

Ben de asla uyuyamamiştim, kalbim bile çarpmıştı. Sakin kalırsan, hafif sola doğru kendini yatırıp,komple sola dönme ama bel destek yastığı varsa sag tarafindan beline azicik sokup sola doğru hafif eğim yaratiyor. 5saniyede nefes çek, 5saniye tut, 5saniyede birak. (3 er saniye de olur). Bunu komple burnundan yaparsan sakinleşiyorsun o anlarda. Bana hatta 24saat arayla 2şer ampulden toplam 4doz yaptılar sanmıştım ama bu hafta sordum. 2ampulu meğerse 1doza eşitmiş. 24 saat arayla 2şer ampulden(1er doz), toplamda 2doz vurulmuş olmuşum. Sonraki günlerde geçti, normal saat başı ya da yarim saatte bir kasilma sistemine geri döndüm.sonraki günlerde bebek hareketlerini çok hissetmemiştim. Sonradan o da düzeliyor ama bebeklerden biri daha cok uyuyor, onu hâlâ çok hissetmiyorum.
sakinim aslinda carpinti da yok ama uyku çok kötü simdi yine kacti nasil uyuyacağım. bu aksam yastigi kullanmayi deneyeyim. benim kafama yaşadığım sıkıntı takilmis da olabilir pıhtı, beyin kanamasi veya epilepsi gibi kötü seyler geliyor hep aklima. bir iki gune o dusunce de gecer herhalde

Eşim doğumdan sonra hemen ebebekten pompa almış lansinohun kremi yok diye balm gibi olanından almış sürdükten sonra biraz rahatlatıyor gibi ama tam etkili mi bilemedim. Yeni sağıma başlayınca yine acıyor çünkü. Hele sağımdan sonra göğüs ucuna bişey dokunursa nasıl acıyor hassaslasiyor. Süt sürme işini bende yapıyorum iyi gelir demişlerdi. Bakalım alışacağız öğreneceğiz.
Balmı bilmiyorum canım bende kremi var. Tabi zamanla olur inşallah 🙏🏻💙 sende hangi pompadan var?

Rahim kapalı dedi 29 cm selvik uzunlukta. Her bebek için 2 kere sancı çıkmış 60 dı sancıda hayırlısı olsun birisi 1400 diğeri 1550 grammış çok küçükler daha hiç mi kilo almadılar cihaz farkından mı anlamadım 1 hafta öncede aynıydı kiloları. İnşallah beklerler 36. Haftayı.
Açıklık yoksa sancıyı durduruyorlar hiç korkma ama ihmal etme sancının önü alınmadığı zaman açılmayı tetikliyormuş. Kilo ölçümü doktordan doktora değişiyor takma kafana. İnşallah duracaklar hiç kötü düşünme senin işin benimkinden daha kolay 🙏🏻🙏🏻

Açıklık yoksa sancıyı durduruyorlar hiç korkma ama ihmal etme sancının önü alınmadığı zaman açılmayı tetikliyormuş. Kilo ölçümü doktordan doktora değişiyor takma kafana. İnşallah duracaklar hiç kötü düşünme senin işin benimkinden daha kolay 🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ediyorum yarın gideceğim inşallah doktora bakakım ne olacak. İnşallah hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun beklesin bebişler zamanlarını anne karnında tamamlasınlar.

kizlar mama icin termos aldiniz mi? biseyleri arastirmaktan cok usandim eksik kalan seyler icin hicbir adim atasim yok.
disarda mama vermek icin kaynatılmis sogutulmus ilik su gerekiyor. oglana aldigim pek uzun sure sicak tutmuyordu simdi iyi bisey almam lazim

kizlar mama icin termos aldiniz mi? biseyleri arastirmaktan cok usandim eksik kalan seyler icin hicbir adim atasim yok.
disarda mama vermek icin kaynatılmis sogutulmus ilik su gerekiyor. oglana aldigim pek uzun sure sicak tutmuyordu simdi iyi bisey almam lazim
Ben aldım canım 750 ml bir tane bir arkadaşımın önerisi üzerine aldım. Bak istersen beğenirsen.

Ben aldım canım 750 ml bir tane bir arkadaşımın önerisi üzerine aldım. Bak istersen beğenirsen.
sagol canim favoriledim

Darlandum Darlandum ben bu gece de hic uyuyamadım. ciger gelistiricinin yan etkilerinde yazmiyor ama steroid ilaçlar ya bunlar. steroid ilaçların yan etkilerinde uyku güçlüğü yaziyor. sen kac gune duzelmistin. bana da 2 ampul + 24 saat sonra 2 ampul daha yapıldı. bi daha yapmicak doguma kadar oyle anladim

Canım merhaba sen kaçıncı haftadasın progestan kullanıyormuydun..

Kızlar günaydın rahim kısalması neden oluyor progestan kullanıyorum yarın kontrolüm var çok korkuyorum acaba kısalma varmıdır diye çalışıyorumda bakalım nasıl olcak

Darlandum Darlandum ben bu gece de hic uyuyamadım. ciger gelistiricinin yan etkilerinde yazmiyor ama steroid ilaçlar ya bunlar. steroid ilaçların yan etkilerinde uyku güçlüğü yaziyor. sen kac gune duzelmistin. bana da 2 ampul + 24 saat sonra 2 ampul daha yapıldı. bi daha yapmicak doguma kadar oyle anladim

İlk 2gun en zoruydu, 4gun sonra yavaş yavaş duzeldim. Senin haftan ileri zaten o steroidler doğuma kadar götürür. Benim 28in içindeyken yapılmıştı, mesela 32-33'te filan gelseler hatırlatıcı doza ihtiyacım olacaktır.

Canım merhaba sen kaçıncı haftadasın progestan kullanıyormuydun..
Canım 31. Haftayım ben 26. Haftada perinatolog ve kendi doktorumun kararıyla bırakmıştım progestanı. Benim doktorum ikiz gebeliklerde yaşanan şeyler bunlar ama seninki tahminime göre erken oldu diyor nedeni ile ilgili birşey söylemedi. Ama ben bu haftaya kadar hep çalıştım. İyiyim bir sıkıntım yok diye fakat ne kadar oturarak çalışsakta yoruluyor vücut ona bağlıyorum ben sanada tavsiyem eğer imkanın varsa artık evinde yatış pozisyonuna geç olacak diye birşey yok tedbirli olmak lazım.

Canım 31. Haftayım ben 26. Haftada perinatolog ve kendi doktorumun kararıyla bırakmıştım progestanı. Benim doktorum ikiz gebeliklerde yaşanan şeyler bunlar ama seninki tahminime göre erken oldu diyor nedeni ile ilgili birşey söylemedi. Ama ben bu haftaya kadar hep çalıştım. İyiyim bir sıkıntım yok diye fakat ne kadar oturarak çalışsakta yoruluyor vücut ona bağlıyorum ben sanada tavsiyem eğer imkanın varsa artık evinde yatış pozisyonuna geç olacak diye birşey yok tedbirli olmak lazım.
Canım doğru söylüyorsun 30.haftaya kadar çalışırım diye ümit ediyordum özel sektördeyim ama çoğu kişide kısalmayıda görünce korkmadım değil bakalım yarın ne dicek doktor sen eve geçicekmisin haftanedemisin

Hayırlı cumalar herkese. Sabah gittim hastaneye nst ye girdim 1 kere 40 gibi bir sancı çıktı doktora dünkü nstyide gösterdim ultrosonla baktı rahim kapalı 32 cm selvik uzunluk dedi. Be eklerden birisi 1650 diğeri 1550 dedi her ölçümde farklı çıkıyor. Pruloton iğne verdi hafta 1 dedi. Progesteron fitil 1 kere vajinal dedi. Dinlenme dedi. Uzunluk vs iyi dedi. Dikkatli olalım dedi. Bu haftalarda pruluton ve progesteron kullanan varmı. Normal bir uygulama mı acaba. Ciğer geliştirici için bişey demedi. Bende durum budur.

Hayırlı cumalar herkese. Sabah gittim hastaneye nst ye girdim 1 kere 40 gibi bir sancı çıktı doktora dünkü nstyide gösterdim ultrosonla baktı rahim kapalı 32 cm selvik uzunluk dedi. Be eklerden birisi 1650 diğeri 1550 dedi her ölçümde farklı çıkıyor. Pruloton iğne verdi hafta 1 dedi. Progesteron fitil 1 kere vajinal dedi. Dinlenme dedi. Uzunluk vs iyi dedi. Dikkatli olalım dedi. Bu haftalarda pruluton ve progesteron kullanan varmı. Normal bir uygulama mı acaba. Ciğer geliştirici için bişey demedi. Bende durum budur.
Hayırlı cumalar canım kaçıncı haftadasın çok şükür kısalman yokmuş ben şuan 24.haftadayım hergün 2 tane vajinal progestan kullanıyorum

Back