- 11 Eylül 2021
- 262
- 1.005
- 33
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.781
31+1 im canım çok şükür yok. bende ilk defa başlayacagım sancı için en azından 36yı görürüz inşallah.Hayırlı cumalar canım kaçıncı haftadasın çok şükür kısalman yokmuş ben şuan 24.haftadayım hergün 2 tane vajinal progestan kullanıyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun ben günde 4 kez alıyorum progestan 2x2 şeklinde kasılman için yazmıştır doktorun prolutonda aralıklı olarak toplam 3 kez yapıldı sadece bana erken doğum ihtimalini önlemek amacıyla özellikle ikizlerde sık kullanılıyor progestan zaten rahim ağzı uzunluğunda problem olmadığı için doktorunu dinle bolca istirahat et inşallah kasılmalarında azalır normal bir durum önlem amaçlı yazıyorlar ikisinideHayırlı cumalar herkese. Sabah gittim hastaneye nst ye girdim 1 kere 40 gibi bir sancı çıktı doktora dünkü nstyide gösterdim ultrosonla baktı rahim kapalı 32 cm selvik uzunluk dedi. Be eklerden birisi 1650 diğeri 1550 dedi her ölçümde farklı çıkıyor. Pruloton iğne verdi hafta 1 dedi. Progesteron fitil 1 kere vajinal dedi. Dinlenme dedi. Uzunluk vs iyi dedi. Dikkatli olalım dedi. Bu haftalarda pruluton ve progesteron kullanan varmı. Normal bir uygulama mı acaba. Ciğer geliştirici için bişey demedi. Bende durum budur.
çoğumuz proluton da progesteron da kullandik. ben sanirim hamileligim basindan beri kullaniyordum hatta.Hayırlı cumalar herkese. Sabah gittim hastaneye nst ye girdim 1 kere 40 gibi bir sancı çıktı doktora dünkü nstyide gösterdim ultrosonla baktı rahim kapalı 32 cm selvik uzunluk dedi. Be eklerden birisi 1650 diğeri 1550 dedi her ölçümde farklı çıkıyor. Pruloton iğne verdi hafta 1 dedi. Progesteron fitil 1 kere vajinal dedi. Dinlenme dedi. Uzunluk vs iyi dedi. Dikkatli olalım dedi. Bu haftalarda pruluton ve progesteron kullanan varmı. Normal bir uygulama mı acaba. Ciğer geliştirici için bişey demedi. Bende durum budur.
insallah 37ye kadar gideceksinİlk 2gun en zoruydu, 4gun sonra yavaş yavaş duzeldim. Senin haftan ileri zaten o steroidler doğuma kadar götürür. Benim 28in içindeyken yapılmıştı, mesela 32-33'te filan gelseler hatırlatıcı doza ihtiyacım olacaktır.
Hayırlısıyla gir çık inşallah.Allah yardımcınız olsun.Ben de 2017 ikiz annesiyim.Ve kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Ve kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Rabbim yardımcın olsun canım benim hayırlısıyla gir çık doğuma inşallah hepiniz sağlıcakla gülerek geçersiniz odanızada bizleride haberdar et durumundan dualarım seninleVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Ben yaptırdım canım bi sorun yaşamadımHanımlar günaydın sizlere bir sorum olacaktı tetenoz aşısını nasıl yaptınız hamilelikte acaba kasılma artırıyor diye çekiniyorum ben doktorum gerek görmüyorum ben dedi sağlık ocağı yaptır diyor bilemedim sizlerin deneyimi nasıl acaba
Hadi hayırlısı canım bebişlerin ve sen sağlıkla odanıza çıkın inşallahVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
canım çok şükür bugünlere geldin bundan sonrası da güzel olacak sağlıkla kavuşun birbirinize Allah yardımcın olsun dualarımız seninleVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Ay canım beniiiim çok heyecanlandıııımmmVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Guzel haberlerinizi bekliyoruzVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Rabbim kolaylık versin canm ucunuzde Sagsaglim çıkın inşallah dualarımız seninleVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
Kaçıncı haftalarda yaptırdınız acabaBen yaptırdım canım bi sorun yaşamadım
2 doz yaptım canım 20 ve 24. Hafta sanırım inan tam hatırlamıyorumKaçıncı haftalarda yaptırdınız acaba
Canim benim haftan cok guzel saglikla dogsun kuzucuklar bir kac gun kuvozde bile kalsalar hemen yanina gelirer ay musait olunca hemen yaz dualarim seninle
ayy Rabbim kolaylastirsin. hicbir zorluk yasamadan guzelcene çıkın insallah. haftan cok iyi kuzum 34u doldurmak uzeresin zaten e istedigimiz de buydu. güzel haberlerini bekliyoruzVe kizlar beklenen an geldi doguma alinacagim insoglanin basi cok asagidaydi ult bile gozukmedi kafasi kanala girse cok riskli olur dedi elle muayane etti dr zaten 2 cm aciklik var dedi riske artik atmayalim dedi doguma allahim diye cok heyecanliyim ins 3 muzde sag saglim hasteneden cikariz sizlerin duasina ihtiyacim var guzel annelerim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?