2022 ikiz annesi olacaklar

Bu fiyatlar ikiz dogum ücretleri mi? Altunjzade acibademin iyi bir hastane olduğunu duymuştum.

Doğumu özel sigorta karşılayacak tek çift çok önemli değil Doktorum Emrah Kızıldağ hatta dünden beri hastanedeyim yatıyorum burada sizde mi burada doğum yapacaksınız ?
Ben normalde tüp bebek hastasıyım halen tüp bebek doktorumla takipteyim ama kendisi Ataşehir'de ve özel muayenehane olduğu için çalıştığı hastaneler de genelde Anadolu yakasında. Evim eyupte o yüzden bende Medical Park i düşünüyorum ve Emrah beyi çok seviyoruz okursa onunla olur

Emrah beyi hiç konuşmaya bile gerek yok bende tüp bebek hastasıyım aöa benim kalp atışından sonra takibe devam etmediler 8. Haftadan beri Emrah bey ileyim ve tartışmaya kapalı bir konu çok memnunum kendisinden Allah razı olsun ondan herşeyden önce harika bir insan. İki gündürde hastanede yatıyorum genel olarak hasta bakıcısından hemşiresine kadar ilgiden memnun kaldım.

Benim doktor doğuma kadar isteyeni takip ediyor parasıyla sonuçta . Benim 5. Tüp bebek daha önce 2 kayıp var 2 olumsuz var. Hatta geçen sene Emrah bey ile devam etmeye nasiplenmistik. Bir gittikki 1 gün önce kalbi durmuştu bana nasıl söyleyeceğini şaşırdı adamcağız eşin nerde diye sordu benle beraber ağladı. Kürtaj için hastaneye tanıdığım dedi indirim yaptırdı. Allah razı olsun ondan vallahi. Birde biz Beşiktaşlıyız onun tek şartı doğumda GS marşı açmak

Benim tüp bebek doktorum sadece tüp bebek hastalarına bakıyordu. Takip yapmadığı için mecbur yeni arayışa girdim. Bir arkadaşımın önerisi ile geldim Emrah hocaya ama çok memnunum gerçekten yaklaşımından tavrından ilgisinden mesela ben eminim sizinle birlikte ağladığına benimkilere ikiside erkek olacak Galatasaraylı olacaklar diye tutturmuştu. Ama iki kız çıkınca bıraktı artık takım mevzusunu

ya bendeki de normal o halde son 36 saatte galiba 2+1 saat uyudum

Valla bizimki erkek bakalım ne yapacağız
Sağlıkla kucağıniza alın inşallah sizde kuzucuklari.

Pompa çok acıtıyor valla ilk etapta. Sonra alışıyor ama bunu her sağımda yaşıyorum. Ne zaman geçerki bu acı benimle beraber bir anne daha aynı saatte görmeye geliyor bebeğini o emziriyormuş. İnşallah bizde göreceğiz o günleri. Asansöre bindiğimde ameliyathaneden yenidoğan bebek çıkarttılar ailesiyle beraber odaya çıkarttılar. Yoğun bakıma çıkana kadar asansörde ağladım. Benim kuzularımda mışıl mışıl uyuyordu önce üzülüyorum sonra kendime kızıyorum yanında olmasalar da ordalar iyiler biliyorsun diyorum. Zor ama geçecek bugünler Allah'ın izniyle

proluton progestan magnezyum ve dinlenme oneriyor
Ben bu hamileliğimde hiç pruloton ve progestoron kullanmadım hiç bir doktor öyle bişey demedi belki yarın gidince başlatır. Magnezyum kullanıyorum. Çok yorulmuyorum ama ev işlerini yapıyordum birde oğlum var aşırı dinleniyorum diyememem ama artık daha dikkatli olmam şart sanırım.

Haydaaa!! Bu 30larda ikiz gebelere birsey oluyor demek ki, yarin devlette de nst'ye alirlar herhalde sonra da igne yaparlar.
Tedirgin olmayin, 25mm ustunden korkma diyor doktorum bana. Gene de dinlenin, su icin sifadir...
Aşırı bir sancı hissetmiyorum ama çıktı işte teşekkür ederim bakalım yarın ne diyecek.

Rahim kapalı dedi 29 cm selvik uzunlukta. Her bebek için 2 kere sancı çıkmış 60 dı sancıda hayırlısı olsun birisi 1400 diğeri 1550 grammış çok küçükler daha hiç mi kilo almadılar cihaz farkından mı anlamadım 1 hafta öncede aynıydı kiloları. İnşallah beklerler 36. Haftayı.

İnşallah geçecek canım ben de ilk bırakıp eve geldiğim gün kötü olmuştum ama emin ellerdeler sağlıklılar çok şükür pompayı göğsün ıslanana kadar yavaş başlatıp sonra hızlandırırsan hiç acımıyor canım diğer göğüse geçerken de bir öncekinde kalan sütü ikisine de sürüyorum öyle geçiyorum o daha az acıyor bir de sağma bitince her seferinde lansinoh göğüs kreminden sürüyorum iyi baya

ya bendeki de normal o halde son 36 saatte galiba 2+1 saat uyudum
Ben de asla uyuyamamiştim, kalbim bile çarpmıştı. Sakin kalırsan, hafif sola doğru kendini yatırıp,komple sola dönme ama bel destek yastığı varsa sag tarafindan beline azicik sokup sola doğru hafif eğim yaratiyor. 5saniyede nefes çek, 5saniye tut, 5saniyede birak. (3 er saniye de olur). Bunu komple burnundan yaparsan sakinleşiyorsun o anlarda. Bana hatta 24saat arayla 2şer ampulden toplam 4doz yaptılar sanmıştım ama bu hafta sordum. 2ampulu meğerse 1doza eşitmiş. 24 saat arayla 2şer ampulden(1er doz), toplamda 2doz vurulmuş olmuşum. Sonraki günlerde geçti, normal saat başı ya da yarim saatte bir kasilma sistemine geri döndüm.sonraki günlerde bebek hareketlerini çok hissetmemiştim. Sonradan o da düzeliyor ama bebeklerden biri daha cok uyuyor, onu hâlâ çok hissetmiyorum.

Eşim doğumdan sonra hemen ebebekten pompa almış lansinohun kremi yok diye balm gibi olanından almış sürdükten sonra biraz rahatlatıyor gibi ama tam etkili mi bilemedim. Yeni sağıma başlayınca yine acıyor çünkü. Hele sağımdan sonra göğüs ucuna bişey dokunursa nasıl acıyor hassaslasiyor. Süt sürme işini bende yapıyorum iyi gelir demişlerdi. Bakalım alışacağız öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…