2022 ikiz annesi olacaklar

sagolun kizlar merak etmissiniz sabahtan beri noroloji pesinde koşuyorum. nihayet muayene olabildim. mr ve eeg cekilecek bana. onlarin gününü aldik covid testi sartmis onu da verdik. esim sagolsun hastanede tekerlekli sandalye ile dolaştırdi beni. simdi uzandim hafifledi sancılar. aralari uzadi ama yine oluyor. kan sulandirici igneme de başladım göbekten cesaret edemedim göbeğim kagit gibi ince nerdeyse bebege dokunuyorum gibi geliyor bana nasil igne sapliyim. iki parmak arasina da sikistirilmiyor gerginlikten. 1 saat sonra da ikinci doz ciger gelistirici yapilcak. b12 ignesini bosverdim artik dogurcam ordan oraya kosmaktan

Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum İnşallah MR ve eeg sonuçları da iyi çıkar.

Dualarımız seninle canımmm

Birkaç gün önce konuştuğumuzda kız günde 120 oğlan 150 alıyordu canım kaç öğün veriyorlar bilmiyorum ama toplam söylediler. Her gün arttırıyorlarmış biraz biraz. Kızınkini arttırınca kusuyormuş o yüzden o daha az içiyor. Onun damardan beslenme devam ediyor o yüzden. Enfeksiyon var mı ve midede problem var mı diye kontrol etmişler yok çok şükür Bazı bebekler kusar yani benim kız kusmuklu olacak demek ki Evet ya inşallah bir an önce emziririz bebişlerimizi. Pompa çok çekiyor onlar minnak o kadar çekemezler azcık azcık içip yorulurlar zaten
Geçmiş olsun canım benim sonuçlarını haber ver merak ediyoruz seni kan sulandırıcıyı kolunun arkasından yapabilirsiniz dediler bize karından yapmadık hemşireye sor istersen o gösterir

Kizlar istanbuldan bildiriyorum. Florance, memorial, liv hospital ile gorustum. Verilen fiyatlar 18 bin, 27 bin, 24 bin arasında değişiyor.
Onereceginiz uygun bütçeli duzgun bir hastane var mi?
İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Medical Park
Normal 7.500
Sezeryan 7.500
Epidural 1.000
İlk tahliller, diyetisyen, psikolog, doğumda ve doğumdan sonra 10′ar fotoğraf çekimi, normal doğumda 1 gece sezaryen doğum da 2 gece.

İstanbul Anadolu yakası Altunizade acıbadem hastanesi
normal 8.600
normal epidural 10.500
sezeryan 12.350
sezeryan epidural 13.350

kızlar merhaba bugün 26+6 haftalık oldum. Kızım 1055 oglum 1045 gram. şunu sormak istiyorum. Benim heryerimde ağrı var sanki sırtım kollarım parmakla dokununca bile acıyo cok hassaslaştı. Kan tahlili verdim sonuç çıkmadı. Korona falan mı oldum yoksa hamilelik belirtisi mi acaba böyle birsey yaşayan var mı ?

Ben de bugün ilk defa nst ye girdim ve bir şok da ben yaşadım kasılmam vardı ama sancı çok hissetmiyordum ama nst de sancı çıktı ve özel doktora gitmiştim burada özel hastane yok ben olsam yatış verirdim dedi yarın devlet hastanesine git ciğer geliştirici ol dedi açılma yokmuş 29 cm miş çok tedirgin oldum.

merhaba bir önceki gün cok yorulunca bu şekilde oluyor bende

gecmis olsun bu durumda olunca benim doktorum herhangi bir islem yapmiyor ikizde. kac cikti sancilarin sık miydi

Haydaaa!! Bu 30larda ikiz gebelere birsey oluyor demek ki, yarin devlette de nst'ye alirlar herhalde sonra da igne yaparlar.
Tedirgin olmayin, 25mm ustunden korkma diyor doktorum bana. Gene de dinlenin, su icin sifadir...

Merhaba ben Gaziosmanpaşa medicalparkta takipteyim doğumumda orada olacak. Özel sağlık sigortam olduğu için ücret konuşmadım ben. Ama merak ettiğim birşey var bebeklerin ilk muayeneleri dahil mi doğum fiyatlarına ?

Bu arada belirtmemisim tek bebek fiyatı bu. Evet dahil dendi. Sizin dr unuz kim

Sadece sancı ise hiç korkma açılma ve kısalma yoksa sancıyı durdurmak kolay diyor benim doktorum keşke kısalman olmasaydı sancın olsaydı hiç bu kadar tutamazdım seni ilaç tedavisine başlar evinde istirahat ettirirdim dedi. Kaç çıktı sancın ?

ciger gelistiriciden sonra hic uyuyamayan veya kasilmasi artan oldu mu? doğumun ayak izleri sanki. sabaha kadar sadece su ictim tuvalete gittim
Evet bende olmuştu, hatta kasılma sıklığı bikac dakika araliklarla baya olmuştu. Karnimda bebeklerden biri cirpindi sabaha kadar paniklemis gibi. Başımın icindeki basınç artti, hatta akcigerlerim sıkıştı 2gun boyunca. Tum gece uyuyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…