- 14 Mart 2021
- 925
- 3.014
- 63
- 27
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.681
Genel olarak çok şükür iyiyim canm ama az iş yapsam ayakta kalsam belim ağrıyor sürekli yatmak istiyorum geçen cuma kayinvalidem geldi onlara yemek yaptım o gün yorulmuştum 1 gün yatarak kendime zor geldim ayaklarım şişti ödem oldum hep şuan pek iş yapmıyorum ayakta fazla duramıyorum zaten bide aşağıya baskı oluyor doğurucam zannediyorum ozmn bide kasılmam çok oluyor sancım çok nadir oluyor benm bu şekilde son haftalar cidden zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanım benim çok halsizliğim var yemek falan yaparken elim ayağım kesiliyor. Bütün gün yatmak da istemiyorum sen nasılsın genel olarak?
Evet canlar öğreniyoruz başa gelince. Herkesin durumu farklı en doğrusunu yapmak için çabalıyoruzAnladım canım evet maatt’ın dediği gibi olabilir pıhtılaşma ilacıyla kan sulandırıcı aynı değil demek ki ecopirin kan sulandırıcı ben onu direnç olan damarda akış artsın diye içiyordum ondan içme dedi demek ki. Ama nidicard veya türevi bir şey vermemesine şaşırdım bir bildiği vardır illa ki
Evet canım mantıklı geldi dediğinEcopirin içiyordum o damarlardaki direnç için kan sulandırıcıydı bıraktırdı demek ki ameliyattan sonra da oksapar verdi 10 gün eşim vurdu bu da pıhtılaşma içindi sanırım hareketsizlikten pıhtı olmasın diye yine yeni bir şey öğrendim
Evet çok doğru canım doktorlara güvenmek lazım böyle bilmediğimiz şeyler çokturEvet canlar öğreniyoruz başa gelince. Herkesin durumu farklı en doğrusunu yapmak için çabalıyoruz
Evet benim doktorum biraz fazla pimpirikli seninki de hafta ilerledi doğsalarda problem olmaz diye çok müdahele etmiyor sanırım. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler. Yan odamda dün doğum yapmış bir kadın var üçüzbugun rahim uzunluguna bakmadi kuzum artik onemli degil yapcak bisey yok diyor. en son hunileşme ile birlikte 20 mmdi. doktor yorumlari farkli sizinkiler daha garantici ilerliyorlar. endol nidicard gibi ilaçlardan hic bahsetmedi bile kullandirmiyor olabilir.
Ama onlar tam tersi sancıyı azaltıyor canım başka bir sebebi vardır belki haftan iyi ya ondan olabilir bebişler doğumu başlatmak isterse engel olmamak için olabilirbana nidicard endol gibi seyleri 3 sene onceden sezaryenli oldugum icin kullandirmiyor olabilir. cok sanci cekmem rahmi yırtar diye. belki hic alakasi yoktur da yazayim dedim
evet belki de iste biz aslinda burdan kendimize gore biseylere yorum yapiyoruz kimbilir neler dusunup neleri hesaplayarak adim atiyorlar :)Ama onlar tam tersi sancıyı azaltıyor canım başka bir sebebi vardır belki haftan iyi ya ondan olabilir bebişler doğumu başlatmak isterse engel olmamak için olabilir
Tabi canım aynen onlar ayrıntılı düşünüyorevet belki de iste biz aslinda burdan kendimize gore biseylere yorum yapiyoruz kimbilir neler dusunup neleri hesaplayarak adim atiyorlar :)
doktor 38-39 haftalara kadar ciger gelisimi pik yapmaz o yuzden bazi bebeklere yetmez kuvoze girer dedi. benim icin plani 35lerde igne yapmakmis ama dünden dolayı korkmuş. 24 saat sonraki ignemi de vurdurunca baska doz yok dedi doguma kadar.PembeAnkaKusu ne güzel canim masallah bebislerine nefes alabiliyorlar entübe de olabilirlerdi
Benim de baskı çok oluyor. Kayinvalidene birşey demek istemem ama işte yemek yemeye mi gelmişGenel olarak çok şükür iyiyim canm ama az iş yapsam ayakta kalsam belim ağrıyor sürekli yatmak istiyorum geçen cuma kayinvalidem geldi onlara yemek yaptım o gün yorulmuştum 1 gün yatarak kendime zor geldim ayaklarım şişti ödem oldum hep şuan pek iş yapmıyorum ayakta fazla duramıyorum zaten bide aşağıya baskı oluyor doğurucam zannediyorum ozmn bide kasılmam çok oluyor sancım çok nadir oluyor benm bu şekilde son haftalar cidden zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Doktoruna sordunmu canm baskı oluyo diye.kayinvalidem yemek yemeye değil doğumum için geldi memlekettenBenim de baskı çok oluyor. Kayinvalidene birşey demek istemem ama işte yemek yemeye mi gelmişbenimki öyledir mesela benden daha çok yatar gelse. Gelmiyor neyseki doğumdan sonra gelmeye bebeklere bakmaya çalışacaktır ama izin vermiycem. Işin hep gösteriş tarafında olan biri. Bana hep annem yardım ediyor sağ olsun.
Ciğer geliştiricide bebek hareketleri azalıyor diye biliyorum ama sancı durumunu bilmiyorum canım. Benim artış olmamıştıciger gelistiriciden sonra hic uyuyamayan veya kasilmasi artan oldu mu? doğumun ayak izleri sanki. sabaha kadar sadece su ictim tuvalete gittim
evet bebek hareketi azalir dedi doktor bir tık azaldi da yine var şükürCiğer geliştiricide bebek hareketleri azalıyor diye biliyorum ama sancı durumunu bilmiyorum canım. Benim artış olmamıştı
Ay ben kendiminkine kızarken seninkine de laf ettimDoktoruna sordunmu canm baskı oluyo diye.kayinvalidem yemek yemeye değil doğumum için geldi memlekettenyoldan geldiler diye bnde yemek yaptım. sağolsun iyidir. şuan herşeyle o ilgileniyo bn dinleniyorum genel olarak.Annem yok bnm olsa oda gelirdi Bide midem bulanmaya başladı bnm çıkarmıyorum ama bulaniyo genel olarak açken ishalde oldum korkuyorum bi yandan doktora sorucam bugün bakalım.
Olmadı bende. Ciğer geliştiriciden bağımsız doğumun mu geliyor acabaciger gelistiriciden sonra hic uyuyamayan veya kasilmasi artan oldu mu? doğumun ayak izleri sanki. sabaha kadar sadece su ictim tuvalete gittim
Anacigim ücüz muEvet benim doktorum biraz fazla pimpirikli seninki de hafta ilerledi doğsalarda problem olmaz diye çok müdahele etmiyor sanırım. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler. Yan odamda dün doğum yapmış bir kadın var üçüz35 haftalık doğum yapmış ikisi bir gece kalmış yoğun bakımda bir taneside bu gece çıkacakmış hepsi annesinin yanında olacak önemli olan sağlıklı olsunlarda haftayA kiloya çok takılmamak lazım sanırm
5-6 dkda bir kasilmam da var 15 dk bosluk da var duzensiz biraz uzanicam gecmezse doktor yolu gözüktü yine. daha dün girdim nstyeOlmadı bende. Ciğer geliştiriciden bağımsız doğumun mu geliyor acaba
500 ml suyu bir anda ic canim serum etkisi gibi dusun iyi gelecek eminim5-6 dkda bir kasilmam da var 15 dk bosluk da var duzensiz biraz uzanicam gecmezse doktor yolu gözüktü yine. daha dün girdim nstye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?