2022 ikiz annesi olacaklar

Canım benim çok halsizliğim var yemek falan yaparken elim ayağım kesiliyor. Bütün gün yatmak da istemiyorum sen nasılsın genel olarak?
Genel olarak çok şükür iyiyim canm ama az iş yapsam ayakta kalsam belim ağrıyor sürekli yatmak istiyorum geçen cuma kayinvalidem geldi onlara yemek yaptım o gün yorulmuştum 1 gün yatarak kendime zor geldim ayaklarım şişti ödem oldum hep şuan pek iş yapmıyorum ayakta fazla duramıyorum zaten bide aşağıya baskı oluyor doğurucam zannediyorum ozmn bide kasılmam çok oluyor sancım çok nadir oluyor benm bu şekilde son haftalar cidden zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet canlar öğreniyoruz başa gelince. Herkesin durumu farklı en doğrusunu yapmak için çabalıyoruz

Evet benim doktorum biraz fazla pimpirikli seninki de hafta ilerledi doğsalarda problem olmaz diye çok müdahele etmiyor sanırım. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler. Yan odamda dün doğum yapmış bir kadın var üçüz 35 haftalık doğum yapmış ikisi bir gece kalmış yoğun bakımda bir taneside bu gece çıkacakmış hepsi annesinin yanında olacak önemli olan sağlıklı olsunlarda haftayA kiloya çok takılmamak lazım sanırm

bana nidicard endol gibi seyleri 3 sene onceden sezaryenli oldugum icin kullandirmiyor olabilir. cok sanci cekmem rahmi yırtar diye. belki hic alakasi yoktur da yazayim dedim

bana nidicard endol gibi seyleri 3 sene onceden sezaryenli oldugum icin kullandirmiyor olabilir. cok sanci cekmem rahmi yırtar diye. belki hic alakasi yoktur da yazayim dedim
Ama onlar tam tersi sancıyı azaltıyor canım başka bir sebebi vardır belki haftan iyi ya ondan olabilir bebişler doğumu başlatmak isterse engel olmamak için olabilir

Ama onlar tam tersi sancıyı azaltıyor canım başka bir sebebi vardır belki haftan iyi ya ondan olabilir bebişler doğumu başlatmak isterse engel olmamak için olabilir
evet belki de iste biz aslinda burdan kendimize gore biseylere yorum yapiyoruz kimbilir neler dusunup neleri hesaplayarak adim atiyorlar :)
doktor 38-39 haftalara kadar ciger gelisimi pik yapmaz o yuzden bazi bebeklere yetmez kuvoze girer dedi. benim icin plani 35lerde igne yapmakmis ama dünden dolayı korkmuş. 24 saat sonraki ignemi de vurdurunca baska doz yok dedi doguma kadar. PembeAnkaKusu ne güzel canim masallah bebislerine nefes alabiliyorlar entübe de olabilirlerdi

Tabi canım aynen onlar ayrıntılı düşünüyor Sağ ol kuzum valla ben de en çok ona seviniyorum hızlandırılmış bir şekilde ciğer geliştiricileri yaptılar ama 24 saat bile geçmemişti doğuma girdim yine de gelişmiş ciğerleri heralde. Zaten bir önceki kontrolde doktor oğlanın ciğer hareketlerini göstermişti şişip iniyordu solunum yapar gibi afferim bu çok iyi bir şey demişti. Çok şükür inşallah sizin bebişler kuvöze bile girmicek annesi çok güzel dayandın bu haftalara o ağrılarla geldin maşşallah sana da

Benim de baskı çok oluyor. Kayinvalidene birşey demek istemem ama işte yemek yemeye mi gelmiş benimki öyledir mesela benden daha çok yatar gelse. Gelmiyor neyseki doğumdan sonra gelmeye bebeklere bakmaya çalışacaktır ama izin vermiycem. Işin hep gösteriş tarafında olan biri. Bana hep annem yardım ediyor sağ olsun.

Kızlar günaydın birşey soracağım sizlere 2 gündür özellikle uzanırken böyle sanki bebek hareketlerini çok üstte hisdediyorum gibi oluyor ta kalp göğüs hizamda anlık atımlar oluyor sizde de oluyomu acaba ya 20+3 teyim

Doktoruna sordunmu canm baskı oluyo diye.kayinvalidem yemek yemeye değil doğumum için geldi memleketten yoldan geldiler diye bnde yemek yaptım. sağolsun iyidir. şuan herşeyle o ilgileniyo bn dinleniyorum genel olarak.Annem yok bnm olsa oda gelirdiBide midem bulanmaya başladı bnm çıkarmıyorum ama bulaniyo genel olarak açken ishalde oldum korkuyorum bi yandan doktora sorucam bugün bakalım.

ciger gelistiriciden sonra hic uyuyamayan veya kasilmasi artan oldu mu? doğumun ayak izleri sanki. sabaha kadar sadece su ictim tuvalete gittim

ciger gelistiriciden sonra hic uyuyamayan veya kasilmasi artan oldu mu? doğumun ayak izleri sanki. sabaha kadar sadece su ictim tuvalete gittim
Ciğer geliştiricide bebek hareketleri azalıyor diye biliyorum ama sancı durumunu bilmiyorum canım. Benim artış olmamıştı

Ay ben kendiminkine kızarken seninkine de laf ettim afedersin iyi olsun tabi ne güzel:) ben zaten korona pozitifim şuan hala. Mide bulantı ishal ben de yok. Bakma böyle yazıyorum ama bir haftadır sinirlerim bozuk iyice. Doktoruna sor çok az kaldı doğuma birşey olmasın allah korusun.

Anacigim ücüz mu
Biz boyleyiz, o kadincagiz neler yasamistir kimbilir, Allah bundan sonrasinda da yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…