- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.481
kaçıncı haftadasın canım ben 23teyim şimdilik birşey yok ama 30dan sonra çatlıyor diyolarKızlar benim göbeğim artık paramparça oldu. Çatlak ne kelime. şuan böyleyse doğumdan sonra göbek sönünce daha da berbat olacak.
bende dün duştan sonra inceledim biraz kendimi kırmızılar dışında beyaz olanlar var yeni fark ettim harita gibi olmuş bütün karnım. yalnız değilsin yaniKızlar benim göbeğim artık paramparça oldu. Çatlak ne kelime. şuan böyleyse doğumdan sonra göbek sönünce daha da berbat olacak.
Ikizde kaçınılmazdı ama gerçekten bütün karnım benimde. Şu son iki haftada iyice berbat oldu.bende dün duştan sonra inceledim biraz kendimi kırmızılar dışında beyaz olanlar var yeni fark ettim harita gibi olmuş bütün karnım. yalnız değilsin yani
hadi senin son haftaların benim daha çok var doğuma kadar kafama kadar çıkar bu çatlaklar benimIkizde kaçınılmazdı ama gerçekten bütün karnım benimde. Şu son iki haftada iyice berbat oldu.
36 hafta içindeyim son iki haftada berbat oldu. Resmen parçalandı çocuk ittirdikçe. Genel olarak da zaten kötü bir de nasıl tatlı kaşınıyor zor dayanıyorum kaşımamak içinkaçıncı haftadasın canım ben 23teyim şimdilik birşey yok ama 30dan sonra çatlıyor diyolar
Benim de başlamıştı senin kadarken ama son zaman daha kötü oluyormuş iki hafta var doğuma daha ne olacak bakalım bebegın biri başını ittirip duruyor yırtacak karnımı.hadi senin son haftaların benim daha çok var doğuma kadar kafama kadar çıkar bu çatlaklar benim
Kuzum benim 29. Hafta berbat halde sonradan geçer mi acaba yaa ikiz ya bence daha fazla oluyorKızlar benim göbeğim artık paramparça oldu. Çatlak ne kelime. şuan böyleyse doğumdan sonra göbek sönünce daha da berbat olacak.
Şöyle söyliyeyim oğlumda hamileyken görünürde birşey yoktu doğumda karnım sönünce bir sürü çatlak ortaya çıkmıştı. Yani şuan böyle ya doğumdan sonra daha berbat olacakKuzum benim 29. Hafta berbat halde sonradan geçer mi acaba yaa ikiz ya bence daha fazla oluyor
benim de maalesef ama catlaktan cok derinin sarkmasindan korkuyorum. catlak lazerle hafifletiliyor. tlcde cok kilo verip derisi sarkanlar gibi olacagim galibaKızlar benim göbeğim artık paramparça oldu. Çatlak ne kelime. şuan böyleyse doğumdan sonra göbek sönünce daha da berbat olacak.
Tavsiyem 50 cm yenidogan al canim 42 cok cok kucukKızlar iyi akşamlar herkese
Sizlere bir sorum olacaktı bebeklerin düşük kilo doğma ihtimaline karşı e bebekten böyle ikili prematüre seti aldım ama sizlerde nasıl oldu ikinci takımı alayımmı yada almasamıydım öneriniz varmı ( 42 cm lik prematüre )
Canim gözün aydin saglikla kavus insallah bir an önce kac haftalik dogdular nasil sagliginiz herşey yolundadir insKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Canim sohrap rabbim sabir versin cok zor hakikaten insallah ennkisa zamanda yeniden olacak dualarimiz seninle zorlu yoldayiz ikiz gebelik zor tarafları bunlar sanirim hersey allahtan onlarin vadeleri o kadarmis melek kuzularım rabbim sizlere saglik sabir versin insGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
gelecek zamanlar daha fena yani deseneBenim de başlamıştı senin kadarken ama son zaman daha kötü oluyormuş iki hafta var doğuma daha ne olacak bakalım bebegın biri başını ittirip duruyor yırtacak karnımı.
Bnde 37 hafta içindeyim canm aynı bnmde öyle berbat oldum yapacak bişey yok ben dayanamıyorum kaşıyorum az kaldı allahın izni ile geçecek hepsi36 hafta içindeyim son iki haftada berbat oldu. Resmen parçalandı çocuk ittirdikçe. Genel olarak da zaten kötü bir de nasıl tatlı kaşınıyor zor dayanıyorum kaşımamak için
Valla kuzu ben karından çatladım hemde yan taraflarımdan baya baya kırmızı oldular daha da olacakmı merak ediyorum ikiz anası olarak hepimiz bikiniye veda ettik galibagelecek zamanlar daha fena yani deseneneyse iki çocuk anası olacağım bundan sonra bikini giymeyiveririm ne yapayım
Canım benim kıyamam sana demekki sizin için en iyisi buymuş hem sütte almaya başlamışlar maşallah toparlanıp gelecekler kavuşacaksınız az kaldıÇatlaklar konuşulmuş ben çatlayacak kadar bebişleri içerde tutamadım kızlar biraz daha dursalardı da çatlasaydım diyorum şimdi aah ah şimdiden karnımda kıpır kıpır hallerini özledimbu arada sezeryandan sonra 5 aylık göbeğim vardı hala şimdi 3-4 aya düştü inşallah geçer bir gün sezeryanda kalıyormuş sanırım mekik falan da çekilmez uzun süre dikişlerden korkarım bizim ailede kesi yeri fıtığı çok var. Abdominal korse aldık medikalden çok sert otururken falan takılmaz saçma geldi. Trendyoldan doğum sonrası korse aldım bitane large beden bile aşırı sıkı geri göndericem. Kilo fazlam da var son ay kilo alsınlar diye full ye yat almıştım verdikçe gider inşallah.
Bir de yine bir süt sağma tecrübesi paylaşıcam malum bebeler olmayınca bu konuya yoğunlaştımmochi almıştım ben hani bu vakumlayıp göğüse tutturuyorsun o vakumla kendi kendine doluyor. Çok övüyorlardı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim inanamadım işe yaradı gerçekten. Birini sağarken diğerine de onu takıyorum bir o kadar topluyor neredeyse sonra değiştiriyorum sağdığım göğüsten bile sonrasında süt topluyor. Bilginiz olsuuun
Deri de sarkar tabi bakıyorum hiç bu deri toparlar mı? Eşim ameliyat ettiririz diyor sanki çok basitbenim de maalesef ama catlaktan cok derinin sarkmasindan korkuyorum. catlak lazerle hafifletiliyor. tlcde cok kilo verip derisi sarkanlar gibi olacagim galiba
Ben de dayanamıyorum kaşıyorum bazen. Senin doğum ne zaman canımBnde 37 hafta içindeyim canm aynı bnmde öyle berbat oldum yapacak bişey yok ben dayanamıyorum kaşıyorum az kaldı allahın izni ile geçecek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?