2022 ikiz annesi olacaklar

hissizlik azaliyor ama benim tam gecmedi 4 seneye yaklasti artik. bir süre sonra alışıyorsun aklina bile gelmiyor. sadece epilasyon yaparken farkediyorum burasi acimiyor diye

bütün anneler cennetlik

hissizlik azaliyor ama benim tam gecmedi 4 seneye yaklasti artik. bir süre sonra alışıyorsun aklina bile gelmiyor. sadece epilasyon yaparken farkediyorum burasi acimiyor diye
Ayy ama çok tuhaf epilasyon da olsa hissetmek isterim canım neyse çok önemli bir yer değil haklısın

Su rabbimin mucizesi ben 35i gorduysem su sayesinde desem yeri ben 2 cm aciklar bile ooo ne kadar zaman durdum iste suraya yaziyorum sen 36 da doguracaksin bu kuşlari az az gelse bile suyun haftalik kontrollerde bunu doktorun farkeder merak etme ve sende emin ol bi tuhaflik oldugunu anlarsin

Gerçekten öyle insan suyu içtikçe farkı anlıyor agrım olunca masallah içiyorum geçiyor Beni artık rahım uzunluğuyla muayane etmıyor canım o yüzden ben ne durumdayım bıimiyorum ama suan sözlerin bal gibi inş diyelim teyzesi hayırlı zamanda doğsunlar gene içime su serptin sağolasın kuzum benim haftalık gidiyorum allah korusun sorun olsa gözükür bende anlarım ama ıns olmaz hayırlısıyla güzelcene doğumum olur

İz kalıyor mu sezeryanda? Sağlam bir ameliyat sonrası yara kremlerinden kullansak işe yariyor mu
Benim gördüğüm herkeste iz kalıyor canım. Merhem verdi ama tamamen geçirmez diye biliyorum. Zaten çok altta bikini giysen bile görünmez muhtemelen

İ
Masallah canım bebişlerde sende iyi olmana çok sevindim inş onlarda toparlasın gelecekler doya doya koklayacaksın annesi ikizlerde dikiş biraz büyük oluyor dr demişti zamanla bence hesap geçer gibi geliyor bas ve boyun agrım anestezi canım dr dedimi bilmiyorum nescafe iç bol bol turk kahvesinde galiba oluyor vücuttan atmasını sağlıyor o agrılarını geçirtir canım benim inş merak etme

Çok sevindim canım. Bende pazartesi kontrol olmuştum ne kadar mutluydum salı günü bu çıktı. En azından kontrolümu olmuştum diyorum. Pazartesi tekrar test vericem negatif çıkınca direkt kontrole.
Sağol canım benim valla bizde sevindik aynen o ıyı olmuş kontrol olman inş pazartesiye geçer ama test versen dr emin olur daha rahat muayane eder tabikide güzel haberlerle dönersin inş canım benim

Kuzum benim sen çok güçlü bir kadınsınnn... ay ben dün nst ye girdim çıkınca eşim dedi bak burda küvezde bebekler var gizliden gizliden baktık çok iyi bakıyolardı sen hiç endişe etme miniklerdi ama hepsi de hareketliydi çok şirinlerdi yaaa

Aa demek ki ikiz diye canım en azından simetrik olmuş buna bile sevindim ben yamuk olsa sinir olurdum evet söylediler nescafe iç diye. Tam bir ara geçti demiştim dün yine çok kötü oldum bugün yine geçti böyle böyle atıcam vücuttan heralde çok sağ ol
Ayy ne güzel orda görebiliyor musunuz bizim ameliyathanelerin olduğu yerin içinde ayrı bir bölüm şeklindeymiş yani 2 kapı geçmek gerekiyor almıyorlar. Allahtan foto video falan atıyorlar. Çok minnoşlar ama dimiii? 25-26 haftalık 600gram doğan bebekleri bile yaşatıyorlarmış artık mucize resmen Bebişler beni unutucak diye korkmuyor değilim karnımdayken hep konuşuyorduk ne güzel ama kısmet sağlıkla gelsinler de bütün gün kucağımdan indirmicem zorla hatırlatıcam kendimi Hepimiz çok güçlüyüz canım benim ikiz annesi olmak bunu gerektiriyor

Ayy ama çok tuhaf epilasyon da olsa hissetmek isterim canım neyse çok önemli bir yer değil haklısın
ilk basta epey genis bir alanda hissizlik vardi ama o azaldi iste simdi sadece dikisin tam üstünde biraz var. hayallerimin arasinda lazerle izi de sildirmek var bakalim olur insallah

beni unuturlar diye aklina dahi gelmesin öyle bir ihtimal yok. kucagina alip zaman gecirince anlayacaksin

Yok kuzum burda da iki kapı vardı küçücük pencereden baktım öyle... annelerinin kokusunu asla unutmazlar canım benim hiç merak etme sennn

Rabbim yardimcin olsun canim gecer bu gunler inan ki unutursun hatta ozlersin bile demedi deme

ilk basta epey genis bir alanda hissizlik vardi ama o azaldi iste simdi sadece dikisin tam üstünde biraz var. hayallerimin arasinda lazerle izi de sildirmek var bakalim olur insallah
İnşallah canım oluyor mu öyle bak bilmiyordum. Ben lazerle güneş lekesi gibi bir şey sildirmiştim ama bir süre yanık gibiydi sonra da hafif kırmızılık vardı 6 ayda falan tamamen geçmişti. Tabi bu görünen bir yer olmadığı için sorun olmaz.
beni unuturlar diye aklina dahi gelmesin öyle bir ihtimal yok. kucagina alip zaman gecirince anlayacaksin
İnşallah canım benim ilk bebişler olunca böyle tecrübesizlik insan korkuyor
Yok kuzum burda da iki kapı vardı küçücük pencereden baktım öyle... annelerinin kokusunu asla unutmazlar canım benim hiç merak etme sennn
İnşallah canım benim çok sağ olun moral verdiniz

Bebişlerden kalmış tatlı bir hatıra düşün annesi ve onlar seni unutmasını senle kavuşacak günü sadece sen değil onlarda iple cekiyor kuzum benim gönlün hep ferah olsun bu yüzden sen sürekli iç canım benim böylece atarsın inş geçer gider canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…