- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.281
hissizlik azaliyor ama benim tam gecmedi 4 seneye yaklasti artik. bir süre sonra alışıyorsun aklina bile gelmiyor. sadece epilasyon yaparken farkediyorum burasi acimiyor diyeİyiyim canım kontrolüm vardı dikişin üstündeki su geçirmez bandı çıkardı iyileşmeye başlamış çok şükürDikişin üstündeki bölgede baya bi hissizlik var ama normalmiş zamanla geçiyormuş galiba o biraz ilginç geldi. Bir de dikişim simetrik ama uzun sanki eve gelince gördüm bir sonraki gidişimde sorucam ikiz diye mi böyle oldu diye. Bebişler de iyi çok şükür hastaneye gitmişken süt götürdük yine ama göremeden döndük bir garip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor? Tam takip edemedim bu ara anesteziden baş boyun ağrılarım oldu sadece yatarken geçiyordu kalkınca da hep süt sağıyordum ya da yemek yiyordum
bütün anneler cennetlikNasilYarDiyeyim net 2 aydır direniyordur, doğum kararı alınmadığına göre daha da dayanacak demek ki. Hatta başka kim vardi bilmiyorum ama baya dayananlar var. Kendini üzme. 28 i görecekleri varsa görecekler, aramızda çok örnekler var, keşke yazsalar.. Ben rahim ağzı uzunluğundan değil ama çeşitli sebeplerle taaaa 12.haftamdan beri yatıyorum. 12.haftamdan beri düşük tehdidi ile dayaniyordum, 28i göreyim diye aylarca bekledim, tek bir fotoğraf çekmedim göbekli halimle. 28i gördüm, bu sefer sulari fazla her an gelebilirler diye 4doz steroid iğnesinden vurdular. Şuan 30.haftadan gün alıyorum. 32yi hedefledim yattığım yerden. Progesteron iğnesini arttirmalari iyi olmuş, kasılma önleyici de veriyorlardir sana. Üzme hiç kendini. Bazı doktorlar dimdirekt ihtimalleri yüzüne söylüyorlar. Dualara sığın. Elinden geleni yapip dinlenerek bu süreci geçirdikten sonra gerisi Allah'tan.
Ayy ama çok tuhaf epilasyon da olsa hissetmek isterim canımhissizlik azaliyor ama benim tam gecmedi 4 seneye yaklasti artik. bir süre sonra alışıyorsun aklina bile gelmiyor. sadece epilasyon yaparken farkediyorum burasi acimiyor diye
Su rabbimin mucizesi ben 35i gorduysem su sayesinde desem yeriPerhiz söyle kuzum yatmaktan biraz fazla kilo aldım dikkat etmemi istiyor ama suyu sen dedikten sonra olabildıgınce cok içmeye çalışıyorum ve cidden etkisi cok büyükmüş bilgi için sağol canımrahım agzımı haftalardır ölçmüyor idare edebildigimden galıba iyi kötü böyle götürüyorsun onları göz aradı edıyorum dıyor bilemedim Su gelince öyleymiş ama azar azar gelse anlamazsam dıye korkuyorum böyle olurmu onu hiç bilmiyorum canım ya
İz kalıyor mu sezeryanda? Sağlam bir ameliyat sonrası yara kremlerinden kullansak işe yariyor muAyy ama çok tuhaf epilasyon da olsa hissetmek isterim canımneyse çok önemli bir yer değil haklısın
Gerçekten öyle insan suyu içtikçe farkı anlıyor agrım olunca masallah içiyorum geçiyorSu rabbimin mucizesi ben 35i gorduysem su sayesinde desem yeriben 2 cm aciklar bile ooo ne kadar zaman durdum iste suraya yaziyorum sen 36 da doguracaksin bu kuşlari az az gelse bile suyun haftalik kontrollerde bunu doktorun farkeder merak etme ve sende emin ol bi tuhaflik oldugunu anlarsin
Benim gördüğüm herkeste iz kalıyor canım. Merhem verdi ama tamamen geçirmez diye biliyorum. Zaten çok altta bikini giysen bile görünmez muhtemelenİz kalıyor mu sezeryanda? Sağlam bir ameliyat sonrası yara kremlerinden kullansak işe yariyor mu
Masallah canım bebişlerde sende iyi olmana çok sevindim inş onlarda toparlasın gelecekler doya doya koklayacaksın annesiİyiyim canım kontrolüm vardı dikişin üstündeki su geçirmez bandı çıkardı iyileşmeye başlamış çok şükürDikişin üstündeki bölgede baya bi hissizlik var ama normalmiş zamanla geçiyormuş galiba o biraz ilginç geldi. Bir de dikişim simetrik ama uzun sanki eve gelince gördüm bir sonraki gidişimde sorucam ikiz diye mi böyle oldu diye. Bebişler de iyi çok şükür hastaneye gitmişken süt götürdük yine ama göremeden döndük bir garip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor? Tam takip edemedim bu ara anesteziden baş boyun ağrılarım oldu sadece yatarken geçiyordu kalkınca da hep süt sağıyordum ya da yemek yiyordum
Sağol canım benim valla bizde sevindikÇok sevindim canım.Bende pazartesi kontrol olmuştum ne kadar mutluydum salı günü bu çıktı. En azından kontrolümu olmuştum diyorum. Pazartesi tekrar test vericem negatif çıkınca direkt kontrole.
Kuzum benim sen çok güçlü bir kadınsınnn... ay ben dün nst ye girdim çıkınca eşim dedi bak burda küvezde bebekler var gizliden gizliden baktık çok iyi bakıyolardı sen hiç endişe etme miniklerdi ama hepsi de hareketliydi çok şirinlerdi yaaaİyiyim canım kontrolüm vardı dikişin üstündeki su geçirmez bandı çıkardı iyileşmeye başlamış çok şükürDikişin üstündeki bölgede baya bi hissizlik var ama normalmiş zamanla geçiyormuş galiba o biraz ilginç geldi. Bir de dikişim simetrik ama uzun sanki eve gelince gördüm bir sonraki gidişimde sorucam ikiz diye mi böyle oldu diye. Bebişler de iyi çok şükür hastaneye gitmişken süt götürdük yine ama göremeden döndük bir garip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor? Tam takip edemedim bu ara anesteziden baş boyun ağrılarım oldu sadece yatarken geçiyordu kalkınca da hep süt sağıyordum ya da yemek yiyordum
Aa demek ki ikiz diye canım en azından simetrik olmuş buna bile sevindim ben yamuk olsa sinir olurdumİ
Masallah canım bebişlerde sende iyi olmana çok sevindim inş onlarda toparlasın gelecekler doya doya koklayacaksın annesiikizlerde dikiş biraz büyük oluyor dr demişti zamanla bence hesap geçer gibi geliyor bas ve boyun agrım anestezi canım dr dedimi bilmiyorum nescafe iç bol bol turk kahvesinde galiba oluyor vücuttan atmasını sağlıyor o agrılarını geçirtir canım benim inş merak etme
Ayy ne güzel orda görebiliyor musunuz bizim ameliyathanelerin olduğu yerin içinde ayrı bir bölüm şeklindeymiş yani 2 kapı geçmek gerekiyor almıyorlar. Allahtan foto video falan atıyorlar. Çok minnoşlar ama dimiii? 25-26 haftalık 600gram doğan bebekleri bile yaşatıyorlarmış artık mucize resmenKuzum benim sen çok güçlü bir kadınsınnn... ay ben dün nst ye girdim çıkınca eşim dedi bak burda küvezde bebekler var gizliden gizliden baktık çok iyi bakıyolardı sen hiç endişe etme miniklerdi ama hepsi de hareketliydi çok şirinlerdi yaaa
ilk basta epey genis bir alanda hissizlik vardi ama o azaldi iste simdi sadece dikisin tam üstünde biraz var. hayallerimin arasinda lazerle izi de sildirmek var bakalim olur insallahAyy ama çok tuhaf epilasyon da olsa hissetmek isterim canımneyse çok önemli bir yer değil haklısın
beni unuturlar diye aklina dahi gelmesin öyle bir ihtimal yok. kucagina alip zaman gecirince anlayacaksinAa demek ki ikiz diye canım en azından simetrik olmuş buna bile sevindim ben yamuk olsa sinir olurdumevet söylediler nescafe iç diye. Tam bir ara geçti demiştim dün yine çok kötü oldum bugün yine geçti böyle böyle atıcam vücuttan heralde çok sağ ol
Ayy ne güzel orda görebiliyor musunuz bizim ameliyathanelerin olduğu yerin içinde ayrı bir bölüm şeklindeymiş yani 2 kapı geçmek gerekiyor almıyorlar. Allahtan foto video falan atıyorlar. Çok minnoşlar ama dimiii? 25-26 haftalık 600gram doğan bebekleri bile yaşatıyorlarmış artık mucize resmenBebişler beni unutucak diye korkmuyor değilim karnımdayken hep konuşuyorduk ne güzel ama kısmet sağlıkla gelsinler de bütün gün kucağımdan indirmicem zorla hatırlatıcam kendimi Hepimiz çok güçlüyüz canım benim ikiz annesi olmak bunu gerektiriyor
Yok kuzum burda da iki kapı vardı küçücük pencereden baktım öyle... annelerinin kokusunu asla unutmazlar canım benim hiç merak etme sennnAa demek ki ikiz diye canım en azından simetrik olmuş buna bile sevindim ben yamuk olsa sinir olurdumevet söylediler nescafe iç diye. Tam bir ara geçti demiştim dün yine çok kötü oldum bugün yine geçti böyle böyle atıcam vücuttan heralde çok sağ ol
Ayy ne güzel orda görebiliyor musunuz bizim ameliyathanelerin olduğu yerin içinde ayrı bir bölüm şeklindeymiş yani 2 kapı geçmek gerekiyor almıyorlar. Allahtan foto video falan atıyorlar. Çok minnoşlar ama dimiii? 25-26 haftalık 600gram doğan bebekleri bile yaşatıyorlarmış artık mucize resmenBebişler beni unutucak diye korkmuyor değilim karnımdayken hep konuşuyorduk ne güzel ama kısmet sağlıkla gelsinler de bütün gün kucağımdan indirmicem zorla hatırlatıcam kendimi Hepimiz çok güçlüyüz canım benim ikiz annesi olmak bunu gerektiriyor
Hee pardonDogum fiystlari bu. Sezeryan ikiz gebelik dogumu.
Rabbim yardimcin olsun canim gecer bu gunler inan ki unutursun hatta ozlersin bile demedi demeGerçekten öyle insan suyu içtikçe farkı anlıyor agrım olunca masallah içiyorum geçiyorBeni artık rahım uzunluğuyla muayane etmıyor canım o yüzden ben ne durumdayım bıimiyorum ama suan sözlerin bal gibi inş diyelim teyzesi hayırlı zamanda doğsunlar gene içime su serptin sağolasın kuzum benim haftalık gidiyorum allah korusun sorun olsa gözükür bende anlarım ama ıns olmaz hayırlısıyla güzelcene doğumum olur
İnşallah canım oluyor mu öyle bak bilmiyordum. Ben lazerle güneş lekesi gibi bir şey sildirmiştim ama bir süre yanık gibiydi sonra da hafif kırmızılık vardı 6 ayda falan tamamen geçmişti. Tabi bu görünen bir yer olmadığı için sorun olmaz.ilk basta epey genis bir alanda hissizlik vardi ama o azaldi iste simdi sadece dikisin tam üstünde biraz var. hayallerimin arasinda lazerle izi de sildirmek var bakalim olur insallah
İnşallah canım benim ilk bebişler olunca böyle tecrübesizlik insan korkuyorbeni unuturlar diye aklina dahi gelmesin öyle bir ihtimal yok. kucagina alip zaman gecirince anlayacaksin
İnşallah canım benim çok sağ olun moral verdinizYok kuzum burda da iki kapı vardı küçücük pencereden baktım öyle... annelerinin kokusunu asla unutmazlar canım benim hiç merak etme sennn
Bebişlerden kalmış tatlı bir hatıra düşün annesi ve onlar seni unutmasını senle kavuşacak günü sadece sen değil onlarda iple cekiyor kuzum benim gönlün hep ferah olsun bu yüzdenAa demek ki ikiz diye canım en azından simetrik olmuş buna bile sevindim ben yamuk olsa sinir olurdumevet söylediler nescafe iç diye. Tam bir ara geçti demiştim dün yine çok kötü oldum bugün yine geçti böyle böyle atıcam vücuttan heralde çok sağ ol
Sağol canım benim allah razı olsun hayırlısıyla geçsin gitsin inşRabbim yardimcin olsun canim gecer bu gunler inan ki unutursun hatta ozlersin bile demedi deme
Oz le ye cek sinSağol canım benim allah razı olsun hayırlısıyla geçsin gitsin inşözlermiyim bilemedim şimdi kuzum yaaa inş özlemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?