2022 ikiz annesi olacaklar

Çok teşekkür ederim. Yavrularıma birşey olmasın tek isteğim o.

Canım 1 aylık başka bölümden heyet raporu alırsam annelik izninden düşmüyormuş ama kadın doğum bölümünden alırsam annelik iznini hakettiğimiz için annelik izninden düşüyor maalesef.
canım henüz haftan itibari ile annelik iznini hak etmedin doktorun normal hastalıktan yazarsa düşmemesi lazım mantıken ama emin olmadığım için iddia edemiyorum. başka bir bölümden alabiliyorsan daha iyi olur tabi riske etmezsin.

gecmis olsun belki de hicbir sıkıntı yasamayacaksin niye agliyorsun canim aşılı olman cok iyi

Canım bende de başladı. alt kısımlarda geçen hafta fark ettim. ama benim tenim çok müsait zaten çatlayacağımı biliyordum. geç bile kaldı

canım hiç üzme kendini aşın varmış ne güzel 3 günüde atlatmışsın. etrafımda bu aralar o kadar çok duydum ki covid olan hamile hepside atlattı geçti gitti. hiçbirşey olmaz allahın izni ile üzülme sadece beslenmene dikkat et bağışıklığın güçlü olsun yeter.

gecmis olsun belki de hicbir sıkıntı yasamayacaksin niye agliyorsun canim aşılı olman cok iyi
Boğazım kötüydü bir gün içinde ciğerime indi çarşamba günü hastanedeydim. Ilaç verdiler göğsüm hafifledi. Çok korktum böyle mi entübe oluyorlar falan diye. Ciğerim ağırınca korktum yani

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Allah'ın izniyle korkma iyileşirsin. Bu durumda korkuya kapılmaman gerekiyor. Malesef bu virüsü adeta korkuda tetikliyor. Sakin kal Allah'ın izniyle hemencik iyileşirsin sağlıklı bir şekilde doğumunu da yaparsın

Inşallah canım çok sağ oL. Insan kafasında neler neler kuruyor. Korktum çok. Ciğerim öyle olunca. Bir kaç güne daha iyi olurum inşallah .

Tartıştığım hemşireydi ama doktor da öyleydi kuzum al birini vur ötekine. İnsanlık yok ki duygularımızı anlayamazlar gelen herkes korkulu gözle geliyor bir de bunların muameleleri valla özele gittim parasını veriyorsun ama en azından adam gibi bakıyolar.. o devlettekilere de hakkım haram olsun

Bunlar bizim sabrımızı sınıyor canım suratsızlar yaa nefret ettim

Benim haritaya döndü bile bile canım 28 haftada bir şey kullanmadım ama üşengeçlikten

Kuzum bi şey diyeceğim.. bende de şeker çıktı diyet yapıyorum bebişler çok şükür kilo alımları güzel ama ben vermişim dün gittiğim doktor çok yanlış yoldasın dedi sanki ben zayıflamak için çabalıyorum gibi halbuki yaptığım beyaz şeker hamurişi pilav falan kesmek aç kaldığım yok ki

Canım benim çok geçmiş olsun yeni varyantta hafif atlatılıyormuş stres yapma bol bol c vitamini ilik suyu en kısa sürede geçer inş

Geçmiş olsun canım. Korkma asılılar hafif şekilde atlatıyor. Allahtan olmuşsun asini gerçekten şu salgında olmamak çok büyük yanılgı.

Benim haritaya döndü bile bile canım 28 haftada bir şey kullanmadım ama üşengeçlikten
Bende düzenli olmasa da krem kullaniyorum. Ama yaraların olduğu dönemde hiç bişey sürmedim çatlak için. Dermatoloji doktoru çatlak genetiktir ne kadar sürersen sür olacaksa yine olur demişti.

Masalllah herşey yolunda sizin adınıza sevindim
Geçmiş olsun
Hafif şekilde atlatirsiniz inş
Arkadasim 7aylik hamileyken korona oldu doktoru sadece parol kullanabilirsin demis atlattı

bugün pek iyi değilim kizlar kontrolum yarin olmasa atlayıp giderdim. karnim gerginlikten aciyor artik ve kasilmalar biraz sık. neyseki düzenli değil.
bebek cantasi
anne cantasi
ve genel temizlik urunleri cantasi diye uc bavul hazırladım. üçü de küçük. temizlik ürünleri dediğim rulo havlu, havlu, tuvalet kağıdı, normal islak mendil gibi seyler koydum bir de sut sagma makinemin kutusu benim cantama sigmamisti. bebeklere de fazla almayayim diye eksik alisveris yapmisim bunu farkettim. 3 aylik zibin var ama premature bebegi iki kez sarar yani

heyet raporu 1 aylık oluyor ya canım 28 yarın bitiyor benim. 29. haftada alsam 3 hafta annelik izninden düşmemiş oluyor. 33'ten sonra da annelik iznimi başlatırım işte. Öyle ince hesaplar kitaplar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…