- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.201
Çok teşekkür ederim. Yavrularıma birşey olmasın tek isteğim o.geçmiş olsun inşallah bu şekilde biter gider aşısı olanlar hafif atlatıyor hiç üzme kendini ağlayıp yavrularını da üzme doğuma hiçbişey kalmamış sağlıkla alacaksın kucağına
canım henüz haftan itibari ile annelik iznini hak etmedin doktorun normal hastalıktan yazarsa düşmemesi lazım mantıken ama emin olmadığım için iddia edemiyorum. başka bir bölümden alabiliyorsan daha iyi olur tabi riske etmezsin.Canım 1 aylık başka bölümden heyet raporu alırsam annelik izninden düşmüyormuş ama kadın doğum bölümünden alırsam annelik iznini hakettiğimiz için annelik izninden düşüyor maalesef.
gecmis olsun belki de hicbir sıkıntı yasamayacaksin niye agliyorsun canim aşılı olman cok iyimerhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
Canım bende de başladı. alt kısımlarda geçen hafta fark ettim. ama benim tenim çok müsait zaten çatlayacağımı biliyordum. geç bile kaldıGünaydın kızlar. Çatlak durumlarınız nedir. Benim yeni yeni bir kaç tane minik çatlağım olmuş alt göbek yanlarında. Çatlaksız hamileliği kapatırım diye sevinmiştimumarım daha çok olmaz. Tabiki herşeyden önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız. Ama çatlak da insanı psikolojik etkiler sanki
canım hiç üzme kendini aşın varmış ne güzel 3 günüde atlatmışsın. etrafımda bu aralar o kadar çok duydum ki covid olan hamile hepside atlattı geçti gitti. hiçbirşey olmaz allahın izni ile üzülme sadece beslenmene dikkat et bağışıklığın güçlü olsun yeter.merhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
Boğazım kötüydü bir gün içinde ciğerime indi çarşamba günü hastanedeydim. Ilaç verdiler göğsüm hafifledi. Çok korktum böyle mi entübe oluyorlar falan diye. Ciğerim ağırınca korktum yanigecmis olsun belki de hicbir sıkıntı yasamayacaksin niye agliyorsun canim aşılı olman cok iyi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Allah'ın izniyle korkma iyileşirsin. Bu durumda korkuya kapılmaman gerekiyor. Malesef bu virüsü adeta korkuda tetikliyor. Sakin kal Allah'ın izniyle hemencik iyileşirsin sağlıklı bir şekilde doğumunu da yaparsınmerhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
Inşallah canım çok sağ oL. Insan kafasında neler neler kuruyor. Korktum çok. Ciğerim öyle olunca. Bir kaç güne daha iyi olurum inşallah .canım hiç üzme kendini aşın varmış ne güzel 3 günüde atlatmışsın. etrafımda bu aralar o kadar çok duydum ki covid olan hamile hepside atlattı geçti gitti. hiçbirşey olmaz allahın izni ile üzülme sadece beslenmene dikkat et bağışıklığın güçlü olsun yeter.
Tartıştığım hemşireydi ama doktor da öyleydi kuzum al birini vur ötekine. İnsanlık yok ki duygularımızı anlayamazlar gelen herkes korkulu gözle geliyor bir de bunların muameleleri valla özele gittim parasını veriyorsun ama en azından adam gibi bakıyolar.. o devlettekilere de hakkım haram olsunYa kuzum hepsi için geçerli değil tabi ama bazıları sadece mevki için okumuş meslek sevgisi yok yoksa hamile bir bayanın korkusu duyguları hormonları normal olmadığını bilip nasıl davranacağı bilir ne diyelim gerçekten işini seven dr çıkarsın karşımıza hepAma bendede et bazen hak ediyorlar benim cok etmişligim var valla
hepimizin derdi yavrularımız Allah korusun onlarıÇok teşekkür ederim. Yavrularıma birşey olmasın tek isteğim o.
Bunlar bizim sabrımızı sınıyor canım suratsızlar yaa nefret ettimBen de dun kavga ettim biriyle, bugun de sıkayet yazıcam, onun yuzunden tansiyonum yukseldı, kacga sebebı de şu, progestanı kendım alıyorum dakikası dakikasına kadın bana gelmıs bılmıs bılmıs bıze soylemeden içme diyor üslup o kadar sert ki, karsısında cocuk var sanki, butun hemsıre ler dolustu odaya, benı ikna etmeye claısıyoalr o da hamıle falan dıye, o zaman boyle davranmıcak dedım, ben de hamileyim ne kadar stresli oldugumu sız bılıyorsunuz dedım 2 3 hemsıre de bılıyor saate ne kadar dikkat ettıgımi.. O kadına dedım ilacımı dakikası dakikasına aldıgım ıcın ozur dıleememı bekliyorsunuz herhalde dedım, sabah nıdılat ıcın koridora cıktım yarım saat sız gecıktıedınız ses etmedim dedım.. Vaktinde odaya gelın. Progestanı alabılırsınız dersınız o zaman dedim. Cok sinirlendim, sonra kuzu kuzu oldu da baskasına boyle davranmasın.şikayetımı yazıcam yıne de
Benim haritaya döndü bile bile canım 28 haftada bir şey kullanmadım ama üşengeçliktenGünaydın kızlar. Çatlak durumlarınız nedir. Benim yeni yeni bir kaç tane minik çatlağım olmuş alt göbek yanlarında. Çatlaksız hamileliği kapatırım diye sevinmiştimumarım daha çok olmaz. Tabiki herşeyden önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız. Ama çatlak da insanı psikolojik etkiler sanki
Kuzum bi şey diyeceğim.. bende de şeker çıktı diyet yapıyorum bebişler çok şükür kilo alımları güzel ama ben vermişim dün gittiğim doktor çok yanlış yoldasın dedi sanki ben zayıflamak için çabalıyorum gibi halbuki yaptığım beyaz şeker hamurişi pilav falan kesmek aç kaldığım yok kiBilerek yapmiyorum aslinda, annem geldi (adini zikredip imrendirmeyeyim ama) yaptigi seyden dun 5dilim yedim!! Bu sabah aclik sekerim tavana vurduTabi dr. yasakladi, et salata yogurt badem avakado sebze yemeye devam...
Gebelik baslangicinda diyetisyen toplamda 3-4 kg alip doguma gireriz demisti icimden "hade leyn!" dedigimi itiraf ediyorum, kizimda 14kg almistim, ama diyetisyen hakliymis sanki.. Dikkat edilirse, bebekler alirken anne verebilirmis
Canım benim çok geçmiş olsun yeni varyantta hafif atlatılıyormuş stres yapma bol bol c vitamini ilik suyu en kısa sürede geçer inşmerhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
Geçmiş olsun canım. Korkma asılılar hafif şekilde atlatıyor. Allahtan olmuşsun asini gerçekten şu salgında olmamak çok büyük yanılgı.merhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
Bende düzenli olmasa da krem kullaniyorum. Ama yaraların olduğu dönemde hiç bişey sürmedim çatlak için. Dermatoloji doktoru çatlak genetiktir ne kadar sürersen sür olacaksa yine olur demişti.Benim haritaya döndü bile bile canım 28 haftada bir şey kullanmadım ama üşengeçlikten
Masalllah herşey yolunda sizin adınıza sevindimKontrolden ciktim, 27+0, 1056 ve1116gr olmuslar Boylar 35cm. Doktor kilo alimini begendi, rahim agzi 36-41 arasi bir degerde. Bu hafta 150gr vermisim, toplam kilo alimim 2.200gr
Magnezyumu gunde 2ye cikardi, kalsiyum ilave etti. Progesteron turevi kullanmamaya devam, multivitamin ve demir devam. Kontroller 2 haftada 1'e indi. Bizde ahval budur.
Geçmiş olsunmerhaba kızlar malesef korona pozitifimEşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim
heyet raporu 1 aylık oluyor ya canım 28 yarın bitiyor benim. 29. haftada alsam 3 hafta annelik izninden düşmemiş oluyor. 33'ten sonra da annelik iznimi başlatırım işte. Öyle ince hesaplar kitaplar :)canım henüz haftan itibari ile annelik iznini hak etmedin doktorun normal hastalıktan yazarsa düşmemesi lazım mantıken ama emin olmadığım için iddia edemiyorum. başka bir bölümden alabiliyorsan daha iyi olur tabi riske etmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?