2022 ikiz annesi olacaklar

Ya kuzum hepsi için geçerli değil tabi ama bazıları sadece mevki için okumuş meslek sevgisi yok yoksa hamile bir bayanın korkusu duyguları hormonları normal olmadığını bilip nasıl davranacağı bilir ne diyelim gerçekten işini seven dr çıkarsın karşımıza hep Ama bendede et bazen hak ediyorlar benim cok etmişligim var valla

Ozel hastaneler cok pahali gercekten. Sanirim ocakta bayagi zam gelmis. Bir gecede 1500 tl ye yakin biraktik hastaneye

Ben de dun kavga ettim biriyle, bugun de sıkayet yazıcam, onun yuzunden tansiyonum yukseldı, kacga sebebı de şu, progestanı kendım alıyorum dakikası dakikasına kadın bana gelmıs bılmıs bılmıs bıze soylemeden içme diyor üslup o kadar sert ki, karsısında cocuk var sanki, butun hemsıre ler dolustu odaya, benı ikna etmeye claısıyoalr o da hamıle falan dıye, o zaman boyle davranmıcak dedım, ben de hamileyim ne kadar stresli oldugumu sız bılıyorsunuz dedım 2 3 hemsıre de bılıyor saate ne kadar dikkat ettıgımi.. O kadına dedım ilacımı dakikası dakikasına aldıgım ıcın ozur dıleememı bekliyorsunuz herhalde dedım, sabah nıdılat ıcın koridora cıktım yarım saat sız gecıktıedınız ses etmedim dedım.. Vaktinde odaya gelın. Progestanı alabılırsınız dersınız o zaman dedim. Cok sinirlendim, sonra kuzu kuzu oldu da baskasına boyle davranmasın.şikayetımı yazıcam yıne de

Bu çok önemli gerçekten halden anlayan mesleğini seven doktorlar. Aslında her meslek dalındaki insanlar böyle olmalı. Geçen bir perinataloga gittim farklı olsun diye, doktora şaştım kaldım. Bebekler esnedikçe, gülümsedikçe doktor benden yüksek tepkiler veriyordu. Ayy bakk nasıl esnedi, gülüşüne bak. İki de bir canım diyip bebeklerle konuşuyordu. Bir de eşimin toplantısı uzadığı için çok geç gittik. Artık mesai bitiyordu, bizim sallamaz yollar diye düşündüm ama tam tersi oldu artık biz gidelim diye doktorun gözüne bakıyorduk, o detaylıca incelemeye devam ediyordu. Gerçekten çok takdir ettim kendisini. Bursa’da olanlar için adını da yazayım tavsiye olsun. Doç. Dr. Mehmet Özgür Akkurt

Günaydın kızlar. Çatlak durumlarınız nedir. Benim yeni yeni bir kaç tane minik çatlağım olmuş alt göbek yanlarında. Çatlaksız hamileliği kapatırım diye sevinmiştim umarım daha çok olmaz. Tabiki herşeyden önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız. Ama çatlak da insanı psikolojik etkiler sanki

günaydın benim de catlagim oldu. gobek deligimin sağ yani yatay çizgilerle doldu sonra kocaman bir dikey cizgi aşağı dogru. ordaki bebek cok ittiriyordu o tarafi. birkac gündür de gobek deligimin sol tarafında farketmeye basladim ayni hizda ilerliyor. ilk gördüğümde bi üzüldüm de sonra alisiyor insan. bir kutu mustela yağ bir bucuk tüp de lierac bitirdim bu kadar engelleyebildik demek

Kimi dediğini anladım kuzum benim ve sonuna kadar haklısın çünkü boşuna su saatte alın denmiyor bide ben titizim niye ona göre davranmıyorsun değil mi yani diyorum üslup gerçekten çok önmeli ve güzelcene açıklama yapılsa konuşulsa kimse anlamayacak durumda değil hani sen ne gerekliyse yap tabi canım benim bide o hemsire çağıran düğme varya ona peş peşe en az üç kez bas orda ses ve çıkıyor hemşirelerin olduğu yerde mecbur gelıyorlar rahatsız olduklarından

Amin canm hastalari anlamıyorlar bazen özellikle biz hamileler hani daha hassasız bunu bilmeleri ona göre davranmaları lazım bence

Ozel hastaneler cok pahali gercekten. Sanirim ocakta bayagi zam gelmis. Bir gecede 1500 tl ye yakin biraktik hastaneye
Ben suan kara kara doğumu düşünüyorum nolacak diye açıkçası biz 5 bin falan diye düşünmüştük ama daha fazla tutacak gibi çocuklar için aldığımız altınlar vardi sanirim onlari da verecez

Kontrolden ciktim, 27+0, 1056 ve1116gr olmuslar Boylar 35cm. Doktor kilo alimini begendi, rahim agzi 36-41 arasi bir degerde. Bu hafta 150gr vermisim, toplam kilo alimim 2.200gr
Magnezyumu gunde 2ye cikardi, kalsiyum ilave etti. Progesteron turevi kullanmamaya devam, multivitamin ve demir devam. Kontroller 2 haftada 1'e indi. Bizde ahval budur.

Maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olmasına. Ne kadar az kilo almışsın Maşallah

Kuzum bastım kimse gelmedi, bu halde koridora cıktım, Baska Hemsıreye soyledım saat 10da almam gereken nıdılatı 10.30da aldım. Ben buna ses etmedim, 16.00da kendı ılacımı ıctim azar ısıttım.bazıları gercekten hakedıyor.

Maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olmasına. Ne kadar az kilo almışsın Maşallah
Bilerek yapmiyorum aslinda, annem geldi (adini zikredip imrendirmeyeyim ama) yaptigi seyden dun 5dilim yedim!! Bu sabah aclik sekerim tavana vurdu Tabi dr. yasakladi, et salata yogurt badem avakado sebze yemeye devam...
Gebelik baslangicinda diyetisyen toplamda 3-4 kg alip doguma gireriz demisti icimden "hade leyn!" dedigimi itiraf ediyorum, kizimda 14kg almistim, ama diyetisyen hakliymis sanki.. Dikkat edilirse, bebekler alirken anne verebilirmis

merhaba kızlar malesef korona pozitifim Eşim ve ben karantinadayız oğlum negatif o ananesine gitti. Salı günü test verdim sonuç aldım 3 gün ağlamaktan mafoldum. Dünden beri psikolojim de kendim de daha iyiyim. Ciğerlerim kötüydü dün bugün Baya iyileşme var. Bir de koku gitti. Başka birseyim yok. Eşim çok iyi onda hiçbir şey yok. 2 doz aŞılıyız. Doğuma da bir şey kalmadı şunun şurasında umarım biran önce iyileşirim

Son duzluk, birsey olmaz hayirlisi ile uzulmeyin.
5 gunde toparliyor insanlar, bakin 3u gecti bile, riskli haftalar da gecti. Yemek sorunu yoksa beslenip dinleneceksiniz, her sey iyi olacak

geçmiş olsun inşallah bu şekilde biter gider aşısı olanlar hafif atlatıyor hiç üzme kendini ağlayıp yavrularını da üzme doğuma hiçbişey kalmamış sağlıkla alacaksın kucağına

Son duzluk, birsey olmaz hayirlisi ile uzulmeyin.
5 gunde toparliyor insanlar, bakin 3u gecti bile, riskli haftalar da gecti. Yemek sorunu yoksa beslenip dinleneceksiniz, her sey iyi olacak
Yemek sorunum yok bol su c vitamini ilaç da verdiler balgam atmam için doktorum da onayladı ilacı içebilirsin dedi. Grip gibi birşey ama işte adı korona olunca insan kötü oluyor. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…