2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar selamlar. Ben de ikizlere gebeyim 22. Haftamdayim. Dun ayrintiliya girdim rahim agzi uzunlugu 3.1 cm cikti. Progestana başladık. İstirahat demedi ama doktorum. Dikkat et dedi. Sizin bu haftalarda kaçtı rahim agzi uzunlugunuz. İşe de gidiyorum 24. Haftada idari izne ayrılacağım zaten ama içim de hiç rahat değil.

Bir de şu hamilelik haftasını nerden giriyoruz yardimci olabilirseniz

Yani elle muayane ettiyse distanda hafif aciklik olmustur ama dedigim gibi boyle olup dayanan cok ben kendime surekli boyle diyorum sende de kuzum ins gorecegiz allahin izniyle ikiside bas asagi bu yuzden kasik agrim disinda aglayacak kadar vajina agrim oluyor canim benim gece sagdan sola donerken cok canim yaniyor ama genede ne yapalim ne kadar kalsalar kar diyorum bebekler ya 28 haftada ki benim erkenden donduler yada 32 haftada donermis zaten doguma hazirlik icin sadece bizim ikiz oldugundan acimjz cok oluyormus simdi yerleride daraldigindan duzelmeleride zor artik boyle boyle en 35 haftada dogum yapariz ustunede olsa fena olmaz hayirlisi diyelim

Bende öğretmenim. Heyet raporu aldım. Benimki biraz tercihti daha önce düşüklerim olduğu için riske atmak istemedim. 24e kadar heyet raporuyla geldim. Sonra da covid nedeniyle idari izin hakkı oluyor zaten. Bir riskin yoksa çalışılabilir bence çalışılmaz diye bisey yok.

Sizin de geçerli bir bahaneniz varmış Sohrab gibi.
Evet çalışabilirim gibi geliyor bir yandan da evde olmak bebekler için daha iyi gibi geliyor. ama şu an çok erken bunun kararı için sanırım duruma göre bakacağız.

Eğer doktorunuza güveniyorsanız ve bir sakınca yok diyorsa sorun olmaz bence. Evde olmak güzel ama uzun süredir çalışan biriyseniz çok sıkılabiliyorsunuz. Tabi ki bebekler iyi olsun yeter ki ama ben çok bunaldim evde durmaktan. Çünkü hadi bi temizlik yapayım oyalanayim da diyemiyorsunuz. 24den sonra evde olsaydım hazırlıklar falan derken geçerdi zaman diyorum. Zamanın gecmesi zor oluyor. Ama tabi ki branşınız da kolay değil yoruluyorsaniz evde kalmak iyi hissettirir.

İnşAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini Evet canım şimdilik iyiyim gözüm kesiyor ama ikiz gebelik bu belli olmaz dediğin gibi duruma göre bakacağız o zaman bakalım.
Neysekı 2 hafta sonra somestr var. Dınlenmıs olursun. 4 hafta daha gecer boylelıkle, sonra durumuna bakarsın
Cok tesekkur ederim, ınsallah hepimiz saglıcakla kucagımıza alırız

Kızlar bizim 24. Hafta degil 22 de başlıyor pandemi dolayisi ile idari izin çoğul gebeliklerde 22.haftada bilginiz olsun

Kızlar bizim 24. Hafta degil 22 de başlıyor pandemi dolayisi ile idari izin çoğul gebeliklerde 22.haftada bilginiz olsun
Öyle mi gerçekten canım. Yönetmelik varsa atabilir misin en azından elimde olsun İnternete baktım da pek bir şey bulamadım. Sen kullandın mı peki 22. Haftadan?

Ogretim uyesiyim, 24e kadar heyet raporu 90+90 gun, 24-30 idari izinliyim. 30da calisir raporu alacagim, zaten ara tatile geliyor.
15.haftaya kadar biraz kanamali ve bol bulantili idi, isyerim de 50km uzakta her gun 100km arac kullanmayi, ayakta kalmayi goze alamadim

Emin misiniz 2021/13 sayili genelgede cogul gebelik ayrimi yapmiyor gebeler covid dolayisi ile 24-32 haftalar arasi izinlidir diyor, biz bu izni 24-30 olarak kullanip sonrasinda rutin calisir/calisamaz raporuna geciyoruz. Ek uygulama tebligi vb gormedim ben, rektorluk personel de bu yonde bilgilendirdi ama, bilemedim

Sizin de aynı şekilde geçerli bir bahaneniz varmış.
Ben de sanırım zotlanırsam 1 aylık bir rapor alıp sonra 24. Hafta iznimi başlatırım.

Kizlar gecen yil idari izin kullanmis biri olarak bilgi vereyim 24te basliyor tam 24+0 da ayrildim ben ikiz gebelik oldugu icin 30a kadar idari izin devami analik izni

Öyle mi gerçekten canım. Yönetmelik varsa atabilir misin en azından elimde olsun İnternete baktım da pek bir şey bulamadım. Sen kullandın mı peki 22. Haftadan?
Öyle canm evet benim bugun 21+4 pzt dr gidicem alicam raporu bakalim is yerine vericem birazdan yollayacagm

Çoğul gebelik yazmaz genelgede onu diğer kanunlara uyarlayarak 2 hafta eklemesi yapıyorlar

Yani bu tür kısa genelgelerde asıl konu anlatılır ayrıntı için kendi kanununa ve yönetmeliğine gidilir kıyas yolu ile yorum yapılır

Hukuk da calisyrm ben kurumda
Bize böyle iletildi bilginiz olsun 22 de başlıyor

Bende sınıf öğretmeniyim 22. Haftaya kadar çalıştım ben 24. E kadar da çalışırdım ama kasım ara tatile geldiği için ve taşınmam gerekliydi farklı bir şehre o yüzden 2 hafta rapor aldım ve 24. Haftada idari izne ayrıldım. Şükür benim ilk gebeliğimde düşük yaşamama rağmen sıkıntılı geçmediği için böyle yaptım. Siz zorlanıyorsanız daha önce den izne ayrılan çok kişi oldu. Sınıf öğretmenliğin de de devamlı ayaktasınız sonuçta kolaylıklar diliyorum.

Ben çarşamba günü 24+0 oldum ve idari izne çıktım. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çalışırken. Sadece nöbet tutmadım, onu da doktordan aldığım belge ile tutmadım. Nöbet tutması sakıncalıdır şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…