2022 ikiz annesi olacaklar

Kucugu yok arkadasim, 2071 travel set'in tam boy gercek goruntusu

Eklentiler

• 20211109_151142.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20211109_151112.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211109-200359_Samsung Internet.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211122_163955.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 63
Kucugu yok arkadasim, 2071 travel set'in tam boy gercek goruntusu
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
3 yaşına kadar gider değil mi? Maxsimum ne kadar olsa taşıyamaz? Gözüme küçük gibi geldi sanki 1 yaşına kadar anca kullanir gibi

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
3 yaşına kadar gider değil mi? Maxsimum ne kadar olsa taşıyamaz? Gözüme küçük gibi geldi sanki 1 yaşına kadar anca kullanir gibi
Bebek arabasiyla isin bitene kadar kullanirsin oldukca buyuk. Pusetler ile zaten 0-12 ay civari isin biter, sonra buyuk modulleri takiyorsun ve devam.koltuk aralari genis, birbirine bakar sekilde takmadikca 2072 modeldeki gibi ayaklarin carpmasi sorunu da yok.
insallah guzelce kullanilir

Ben dolap uygulamasından da temiz varsa bakıyorum. Eksiksiz parça olması için neye dikkat etmem gerekiyor pusetleri mi olması lazım?

Kuzumm eminim 2 kilo olmadan doğmayacak bebişlerin öyle düşün

Tebrık ederim, hayırlı saglıklı ömürleri olsun insallah darısı bizlere ınsallah, sız boyle anlatınca heyecanınıza ortak oluyoruz hepimiz sabırsızlıkla beklıyoruz

Gözün aydın canm sağlıkla büyüt bebelerini tez zmnda toparlanin inşallah

Hayirli olsun bebişlerimiz rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.masallah bebiş kilolariniz çok iyi nasıl beslendiniz haftada kaç gram alıyordu bebisler.erken doğum riskiniz falan varmiydi
Erken doğum riskim yoktu, haftada ortalama 100-200 arası alıyorlardı canım ama bu biraz genetik beslenmeden ziyade, sbahları 3 yumurta kaşar akşamları sebze yemeği yoğurt arada kuru üzüm ceviz süt muz şeklindeydi ekmek hamurişi tatlıyoktu amin hepimizin çocuklarına inşallah
Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin kızlar hepinize teşekkür ediyorum unuttuklarım görmediklerim varsa kusura bakmayın

Aynen kuzum sancı hep yapıyor o acıklıgı ben kendimden soyleyeyım benim içten çok kısa ama dr allahtan dıştan yok dıyor dışdan olsanız iki açıklıkla zaten kesin doğururdum dış vajınadan olan açıklık ki ondan 4 5 cm olup dayanan kadın var bide içten açıklık kısalma durumları oluyor ikizlerde zaten hep oluyor sen dinleniyormussun zaten Allah’ın ızniyle haftaları tamamlayacağız canım benim güzel haftada doğum yapacağız ıns

Son düzenleme:
Sabah 10 da avm ye gittik tekerlekli sandalyeyle ben illada gidiyim dedim ve hastane çıkışı alıp çıktık 50 kere eşime canim bak erkek için olanı seç dedim eve geldik bir açtım ikisi de kiz için guler misin ağlar mısın götürmüş mağazaya abi bizim erkek için olan kalmadi demişler yahu madem yok getirtin desene hediye çeki almis yerine cikmis gelmiş sinirlenmeyecegim diyorum ama sizce elimde mi ?

Canım İnternetten alsana, %100pamuk olmasına dikkat et, ben dörder tane hastane cıkısı aldım. Hepsı de cok guzel, ozel paket bıle yapmıslar tüllü müllü,özenip paketleme yapilmis.. Indırımlerı de takip edersin hem, sızın ıcın daha karlı olur.. Ben bi kere cıktım ebebek ve civile gittim, aksam eve dönerken kanamam geldı, gercı onda ıgnenın koruyuculugu bıtmıstı, ama o gune denk geldi, suan asla dısarı cıkmıyorum, yarın bime katlanır kuvet gelecekmıs, onu almaya gıdıcem ama 1 haftadır nasıl cıkarım diye dusunuyorum. 2 3 dk yurume mesafesi ama araba ile gıdıcem

İnşallah canım benim ben öğünun şokuyla ictenmi distanmi falan soramadım ama eliyle bdktigina göre distan sanırsam.aynen önlemini aldım gerisi takdir ilahi güzel haftalri görmek nasip olsun inşallah.senin bebek duruşları ne durumda kaşık agrin varmı?hafta sonu üç gün ağrı çekmiştim o ara olmuştur açıklık keşke görseydim Dr engellenirmiydiki?

Kızlar iyi akşamlar.
Çalışanlara sorum olacak.
Ben de 14 haftalık ikizlere hamileyim, öğretmenim.
Benzer durumu yaşayanlar illaki vardır kaçıncı haftaya kadar çalıştınız veya çalışabildiniz? Rapor aldınız mı Tercih miydi yoksa zorunluluktan mı aldınız?

Ben de ögretmenim,bransım gereği hep ayaktaydım, 14.hafta basında zorunluluktan heyet raporu aldım, bu süre içinde ıkı kere 5er gunluk rapor almıstım, kanamalar ve lekelerim oldu, bu sekılde cocukları da magdur etmektense heyet raporuna sıcak baktım, hep 24 e kadar claısırım diyordum ama durumum elvermedı

Seninki baya zor olmuş şimdi nasıl durumun iyi misin canım.
Branşın nedir ben sınıf öğretmeniyim benim de izin konusu düşündürücü bu yüzden. Herkeste süreç farklı sanırım. Bende lekelenme vs. Hiç olmadı şükür ama 24 e kadar götürebilir miyim diye merak ediyorum ben de.

Daha ıyıyım, kanama olmasa da lekeler ara ara yokluyor, sureklı yatıyorum evde de.. Matematik bransım canım, yorulduğunu hıssettıgın zaman al derim ben, 24.haftaya denk gelecek sekılde ayarla, bebeklerimiz cok kıymetli, ben de ilk basta bıraz tuhaf oldum, ogrencıler den ayrılırken ama sımdı alıstım

İnşAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini Evet canım şimdilik iyiyim gözüm kesiyor ama ikiz gebelik bu belli olmaz dediğin gibi duruma göre bakacağız o zaman bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…