2022 ikiz annesi olacaklar

Ayyyy kuzu benim esimde ona dikmis ama ben dayanacakmiyim bilemedim bence buyuk bir mucize olur
Hahaha beyler için imkansız yok galiba kuzum kendileri taşımadıkları için benim de durum çok parlak değil ama tarih güzel keşke olsa hiç hayır demem tam da hedefimiz 35e denk geliyor sen kaç haftalık oluyorsun?

Fitil olarak kullanıyorum. Kendim uyuyorum ben bütün gece tuvalete kalksam da dönemesem de bacaklarım ağırsa da uyuyorum. Hertürlü uyuyabilme yeteneğim var
Aynı bnde senin gibiyim çok şükür uykum etkilenmedi hamilelikten zaten şunun şurasında doğurmaya 3 hafta var ne uyursak kârhaftalarımız aynı canm seninle doktorunla doğumun ne zmn olacağını konuştuğumu?

Tabi canim az daha sıkarsin disini sevgili beyim diyor kolaysa gel sık bakalim ne kadar dayanirsin yani benimde hosuma gitti uyumlu tarih ama bilemedim ins diyelim ne diyelim nasip eder allahim bende eger ki olursa 35+3 harika olur dr istedigi ama bebisler ne ister bilemedim

Son düzenleme:
Canım ben de ne yaptığımı anlatayım sana bir haftadır başladımm bebekler kilo almış durumda ve şeker sonuçlarım normal.. sabah iki dilim tam buğday ekmeği biraz beyaz peynir az yağlı 2 3 zeytin diyabetik reçel yoğurt yumurta ara öğünü 2 saat sonra yapıyorum kuruyemiş süt falan ya da bir meyve greyfurt veya elma... öğle sebze yiyorum genelde fırınlanmış zeytinyağlı ara öğün ne bulursam:) akşam da protein ağırlıklı tavuk balık et yanına bulgur pilavı falan 1 haftadır böyle gidiyor.. bebekler 130 gr almış ben hiç almadım ha makarna da tam buğday makarna var canım onu yiyorum şekerim yükselmedi onla

Fitil olarak kullanıyorum. Kendim uyuyorum ben bütün gece tuvalete kalksam da dönemesem de bacaklarım ağırsa da uyuyorum. Hertürlü uyuyabilme yeteneğim var
O daha ıyıymıs valla uyumak kadar güzel bısey yok su dünyada
Oh iyi iyi
Hepimizin yerine uyu dibine vur
Ay bi de tatlı ki sorma
Uykudan hayatımın hiçbir döneminde o kadar zevk almamıştım
Şimdi dahil
Bı de içim geçermiş, ne telefon ne kapı hıcbısey duymuyorum, normalde hafifti uykum.. Uyumak isteyen progestan içsin
Aynen canım benım tüp bebek doktorum kalp atısından sonra takıp yapmıyordu, benım düşük geçmişi de olunca, direk perinatologa yönlendirdi.. Sımdı kı doktorum da cok ıyı, cok ılgılı saollsun.. yılbasında lekem geldı, artık ben utandım gece yazmaya, sabah yazdım, kızdı gece neden haber vermedin diye..

Ahaha aynen valla benimki de sürekli kalkma oturma yat diyip duruyor ama söylemesi kolay aramızda 2 gün varmış canım dayanıcaz inşallah kısmet tabi ben bi yarın gideyim de kontrole

Evet o iyi birşey benim normal kadın doğum doktoru ama ben yapılacak pek birşey olduğunu düşünmüyorum zaten herkes aynı ilaçları kullanıyor inşallah uzun bir süre hamileliğimiz devam eder mesela ben sürekli yatıyorum sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum araştırdığım kadarıyla yatmak bile engelleyecek diye bir durum yokmuş

Aynen canım, Rabbime emanetler, bız elimizden geleni yapıyoruz

2022 nin ilk bebişleri şuan doğmuş olmalı umarım iyisinizdir. güzel haberlerinizi bekliyoruz

merakliblog Canm nasılsın bebekler nasıl
Hızlıca anlatıyorum
6da hastaneye giriş,7de ameliyathaneye gidiş,8de ameliyat çıkışı ve odaya geçiş. Doğum kısmını anlatmıyorum etkilenirsiniz gayet pozitif ama ben çok korktum psikolojik olarak. Yoksa ağrı sızı olmadı ben panik atak geçirdim resmen ama bebeleri görene kadar bebeler 2700-2470 erkek-kız çok güzeller sütüm gelmedi mama veriyoruz yine inatla meme de veriyorum 2 saatte bir kanadı artık ama süt gelmiyor. Aldığım biberon da akıtıyor sinir oldum yarın avent aldırcam şırıngayla besliyoruz şimdilik, hastanede sistem buymuş. Yarın sabah 9 gibi taburcuyjm, ağrım sızım vardı ilaçlarla ayaktayım hala gazım çıkmadı o da çıkar inşallah kafam bi dünya en son pazar gecesi uyumuştum.

Gözun aydin cnm, cok tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun

Ahaha aynen valla benimki de sürekli kalkma oturma yat diyip duruyor ama söylemesi kolay aramızda 2 gün varmış canım dayanıcaz inşallah kısmet tabi ben bi yarın gideyim de kontrole
Aynen kuzum demesi kolay sadece hayirli haberler al ins canim benim boylelikle dogum tarihimizide belli etmis olduk evrene olumlu mesaji gonderiyoruz

Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsünler inşallah darısı bizlere

Geçmiş olsun canım bebişlerine kavuştun çok şükür allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah

Gozunuz aydin olsun canim cok sukur atlattim simdi memeydi kakaydi derdine rabbim anali babali buyutsun ins hayirlisiyla bizlerede guzel haftalarda dogum nasip etsin ins

Aynen kuzum demesi kolay sadece hayirli haberler al ins canim benim boylelikle dogum tarihimizide belli etmis olduk evrene olumlu mesaji gonderiyoruz
Biz mesajımızı gönderdik gerisi kısmet artık inşallah hayırlısı olsun canım benim çok heyecanlıyım hepimiz için ayrı ayrı

Aa öyle mi canım ne güzel beraber ilerliycez bakalım neler olacak. Benim geçen kontrolde birşey demedi. Önümüzdeki kontrolde pazartesi günü bu sefer konuşuruz bence. Senin konuştu mu? Ben de çok heyecanlı ve meraktayım. Gerçekten az kaldı artık

Gözünüz aydın maşallah sağlık mutlulukla büyüt güzel bebeklerini

Mama ben 30 cc ver dediler diye oyle veriyorum, bugun 60 verdim yemediler 20cc falan emdiler. Saatte bir meme 2 saatte bir mama veriyorum. Dun sarilikalri yuksek cikti yarin bidaha bakacaklar, ogluma yatis verecek dusmezse sana kac cc ver dediler?
Benimde kızların biri hafif yüksek çıktı sarılık ama yatış seviyesinde değil biz ilk 20 ile başladık 2 saatte bir yetmemiş şimdi 2.5-3 saatte bir 45 alıyorlar aralarda da emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…