- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.481
Bende aynen öyleyim hep yatıyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz peki bunun içinBana da oyle soyledı, hafta kucuk olunca tedirgin oldum
Bana da oyle soyledı, hafta kucuk olunca tedirgin oldum
Ben ilk 3 ay deli gibi uyudumBen de ilk baslarda hep fıtıl kullandım ama son zamanlarda akıntı degısık renklerde gelmeye basladı, sımdı bol bol uyuyorum
Progestan gunde 3 kere 200luk alıyorum, Baska bısey yok, sız pekı?Bende aynen öyleyim hep yatıyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz peki bunun için
Bende günde bir kere Progestan iğne yaptırıyorum ve magnezyum kullanıyorum . Bundan sonra da sadece haftada bir proluton yaptırın dedi doktor etkisi daha uzun diye. Birde ciğer geliştiri ci yapılacak iki gün sonraProgestan gunde 3 kere 200luk alıyorum, Baska bısey yok, sız pekı?
Valla sabah 8 de içiyorum hemen kahvaltı hazırlığına gecıyorum 9 da tekrar uyumaya baslıyorum, bı kalkıyorum saat 12 olmusBen ilk 3 ay deli gibi uyudum
Uyumadigimda da sürekli uykulu gezdim
O zamanlar cok rahatsız oluyordum uyumak istemiyordum ama şimdi çok pişmanım keske doğurana kadar uyusaymışım
Uyuyabildigin yere kadar uyu
Bol bol uyku depola
Doğum sonrası uyuyamadığı günlere çok üzülüyor insan
Hap şeklimde olan değil mi bem onu kullanamadım vajinal mi kullanıyorsunProgestan gunde 3 kere 200luk alıyorum, Baska bısey yok, sız pekı?
Magnezyum ben de kullanıyorum, kasılma ıcın.. Pruluton bıraktık bız 1 ay kadar once, tekrar baslatmadı.. Ciğer geliştirici doguma yakın yapılıyor demıslerdi buradaBende günde bir kere Progestan iğne yaptırıyorum ve magnezyum kullanıyorum . Bundan sonra da sadece haftada bir proluton yaptırın dedi doktor etkisi daha uzun diye. Birde ciğer geliştiri ci yapılacak iki gün sonra
Vajianl olunca leke gelıyor, o yuzden agızdan alıyorum maalesefHap şeklimde olan değil mi bem onu kullanamadım vajinal mi kullanıyorsun
Bana şimdi yapalım eğer doğum olmazsa 28. Haftaya kadar 32. Haftada tekrar yaparız dedi prolutonu bemde bırakmıştım ama Progestan yerine onu yapabilirsin dediMagnezyum ben de kullanıyorum, kasılma ıcın.. Pruluton bıraktık bız 1 ay kadar once, tekrar baslatmadı.. Ciğer geliştirici doguma yakın yapılıyor demıslerdi burada
Evet bende vajinal kullanamadım ağızdan da alamadım midem çok bulandı iğne yaptık onun yerine ama benim iki kere aşırı kanamam olduVajianl olunca leke gelıyor, o yuzden agızdan alıyorum maalesef
Evet depot oldugu ıcın daha uzun süre etkısı oluyor, benım tüp bebek doktorum ıgneyı bıraktırıp Pruluton yaptırtmıstı, perinatolog da bır sure devam etti, kanama leke gelmedidı donemde bıraktırdı.. Progestan yeterli sımdı dedı.Bana şimdi yapalım eğer doğum olmazsa 28. Haftaya kadar 32. Haftada tekrar yaparız dedi prolutonu bemde bırakmıştım ama Progestan yerine onu yapabilirsin dedi
Hayırlısı artık inşallah 28. Haftaya geliriz benşm de tüp bebek . Çok zor bir durumEvet depot oldugu ıcın daha uzun süre etkısı oluyor, benım tüp bebek doktorum ıgneyı bıraktırıp Pruluton yaptırtmıstı, perinatolog da bır sure devam etti, kanama leke gelmedidı donemde bıraktırdı.. Progestan yeterli sımdı dedı.
Canım benım toplamda 7 kere kanama/leke oldu, 2 keresinde hastanede yattım.. Valla boyle boyle bu haftaya geldıkEvet bende vajinal kullanamadım ağızdan da alamadım midem çok bulandı iğne yaptık onun yerine ama benim iki kere aşırı kanamam oldu
Rabbım yardımcımız olsunHayırlısı artık inşallah 28. Haftaya geliriz benşm de tüp bebek . Çok zor bir durum
34. Haftadayım hala uyuyorumValla sabah 8 de içiyorum hemen kahvaltı hazırlığına gecıyorum 9 da tekrar uyumaya baslıyorum, bı kalkıyorum saat 12 olmussonra 16.00da, 17.00-19.00arası yıne uyu ...24ten sonra sabaha kadar
2 3 saatten asagıda olmuyor..
Siz de mı progestan yuzunden uyuyorsunuz34. Haftadayım hala uyuyorumumarım benim gibi olursun doğurana kadar uyumaya devam
Fitil olarak kullanıyorum. Kendim uyuyorum benSiz de mı progestan yuzunden uyuyorsunuz
Oh iyi iyiValla sabah 8 de içiyorum hemen kahvaltı hazırlığına gecıyorum 9 da tekrar uyumaya baslıyorum, bı kalkıyorum saat 12 olmussonra 16.00da, 17.00-19.00arası yıne uyu ...24ten sonra sabaha kadar
2 3 saatten asagıda olmuyor..
Bende de kanama alanı vardı aynen histerokopi bende oldum bence zaten kullanılacak ilaçlar belli onun haricinde birşey yapılamıyor malesef ben tüp benek doktoruyla devam etmiyorum başka bir doktora geçtim çünkü tüp benek doktorumu acil durumlarda çağırma şansımız yoktuCanım benım toplamda 7 kere kanama/leke oldu, 2 keresinde hastanede yattım.. Valla boyle boyle bu haftaya geldıkve her gıttıgımizde de rahım ıcınde bısey gorulmuyor, vajina ıcınde bi cmaurlasma var gibi dedı, polip mı acaba dedı, spekulumla da baktı bısey yok dedı, zaten tüp oncesı histerekopı de olmustum, kan uyusmazlıgı var benım, o yuzden riske atmıyor, her lekede cagırıyor
Amin inşallahRabbım yardımcımız olsunsaglıcakla kucagımıza alana kadar diken ustundeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?