2022 ikiz annesi olacaklar

Bende kendimide boyle bol bol moral veriyorum canim benim bende netten aldim hep yerlemede tam bitmedi benim annemler yapiyor bitecek ins canim hemen herkesde rahim kisaliyor ya galiba cocuk durusu yani tam bilemedim ben ama genede en riskli haftlari atlattil sukur sende o yuzden sitrese girme gerisim geriligi ins yoktur olmus olsa bile suan dogsan azcik kuvozde kalip sonra senin yanina gelecekler ve hepsi geride kalmis olacak canim benim boyle dusun hep

Progestanı Hıc bırakmadık, dozu artırdı, ınsallah Allahın İzniyle ben de götürürüm 30lu haftalara canım, birdaha hastanelerde karsılasmayalım
Gelirsin balim merak etme sen hic en umutsuz durumda bile bem cok sukur geldim ins sende geleceksin saglikla sihatle ins artik bebisler dogmus muayanede goruselim diyelim

Nameless Warrior kuzum sen nerdesin ses ver noldunuz nasılsın bebekler nasıl
Canım günaydın. malum yılbaşı işler yoğun çok bakamadım buralara şimdilik iyiyiz çok şükür bebeklerde iyidir herhalde geçen hafta gördük yeni randevum haftaya tam 30 haftalık oluyorum. bir sıkıntı çıkmazsa çalışabilir raporumu alacağım. sen nasılsın ne var ne yok.

Bende mantar dış ağrısını dış eti yaraları baya başladı o yüzden osteocare diye yeni bir kalsiyum ilacı başladık dun bakalik benm de yarın kontrol zamanım masallah sana ben tuvalete zor gidiyorum kasılmalar ağrılar dan sen ise gidiyorsun benm en fazla evden çıktığım doktor oluyor o da 2 haftada 1

Sağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
2022 nin ilk bebişleri şuan doğmuş olmalı umarım iyisinizdir. güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bizde ki hersey tecrubesizlik onlari gorunce bizde oyle placagiz saniyoruz nasip olursa evlat tadacagim ama eminim cok baska birsey karnimda olmalari bile baska bir duygu cok sukur allahima ama bende artik oyle diyecegim kendime hepsi gececek diye
Yaranin acisi tas catlasin 1 haftada bitiyor, memenin acisi 2 haftada bitiyor, sonra emerken bebek sen hissetmiyorsun bile bisey. Biseyden korkma, stres olma. Sütüm şelale olacak de. Dun doktor bana mama veriyorum diye bile kizdi, ikiz diye daha cok kizmicam ama sarilik olayiniz gecince mamayi kes lutfen dedi.

Ben de bebeklerin suyu artmış diyet yap dediklerinde kendim diyet uyguladım gerçekten işe yarıyor. Suları daha iyi durumda çıktı. Ama protein vitamin ihmal etmesem de eskisi gibi yemeyince bebekler arasındaki senkronizasyon bozuldu. Biri 10gundur kemikleri dahil buyumemis, kilosu da ayniydi. Patolojik bir şey yok dediler, iki hafta sonra gel dedi. Monurol verdi, yeni bir bakteri ile yine idrar yolu enfeksiyonum varmış. İki haftada bir yeni bir bakteri ile yoluma devam ediyorum. Diğeri biraz kilo almış büyümüş. Ortalama 1100grama, 1350gr olmuşlar. Haftaya diğer doktoruma gideceğim, orda da buyumemis cikarsa ne yorum yapacaklar merak ediyorum.

Hepsi gelip gecigici sonucta dogru diyorsun kuzum senin bu yazdiklarindan sonra icim daha rahat o ustumdeki korku azaldi sukur tesekkur ederim sagolasin ins oyle sutun sutumuz gelirde mamaya gerek kalmadan sen emzirirsin bizlerde emzirebilirz hayirlisiyla canim benim

Merhaba ikiz anneleri
Bugün detaylı ultrasonumuz vardi bebekler iyi kız olan 630gr erkek olan 430gr
Gebelik şekerim olduğu için suları fazla kız bebek kafasini rahim ağzına dayamış Dr çok aşağıya inmiş dedi rahim uzunluğu 34 bu hafta yat dinlen dedi önümüzdeki hafta tekrar çağırdı
Böyle olup normale dönen varmi aranizda biraz stres oldum Gebelik şekerim için henüz insülin ignesine fln baslamadi dahiliye dr arada yüksek çıkıyor aclik sekerlerim normal

Kontrolden geldim kızlar oğlum 1365 gr, kızım 1234 gr çıktı. Herşey yolundaymış çok şükür. Doktoruma 35+3 te doğum yapabilir miyim 22.02.2022 tarihinde dedim. olur dedi valla hatta güzel düşünmüşsünüz dedi zaten önden gidiyorlar dedi. Kabul etmesine şaşırdım ama sevindim tabiki

Benim de bu şekilde canım birinin gelişimi yavaşladı eskiden 2 haftaysa kemikler 2 hafta gelişiyordu en son 2 haftada anca 1 hafta büyüdü aralarındaki fark açıldı ama bende gebelik şekeri çıkmamıştı. Kiloları suları fazla değil 2 haftadır yiyip duruyorum ben kilo aldım inşallah onlar da almıştır kemikleri gelişmiştir Yarın kontrolüm var sana haber veririm bakalım sonradan yine hızlanabiliyor mu diye. Kaç haftalıktın sen?

Maşşallah canım hep böyle devam etsin tarih süpermiş eşim de gözünü 02.02.2022ye dikti 35+1 oluyormuş doktorun haberi yok tabii inşallah durabilirler o kadar sağlıkla doğsunlar da

Benim hem sekerim vardı hem rahim uzunluğu soğuma kadar uzayıp kısaldı
Şeker normale dönüyor ama bebelerin suyunun normale dönmesi zaman alıyor
Şu an o konuda yapman gereken tek şey suların daha fazla artmasına engel olmak
Şekerin diyete rağmen düzenli olarak yüksek çıkıyorsa ve insülin başlamadıysa mutlaka başka hir dahiliye doktoruna görün
Rahim uzunluğu da ne kadar ayakta durursan o kadar kısa oluyor
Progestan kullanıyorsundur zaten
Bu hafta tuvalet harici kalkmazsan 40lara yükselir

Kuzum sen beslenmelerini nasıl yapıyorsun ? Mama dozunu ben az veriyormuşum arttırdı mama dozunu bizim

Güzel hamisler guzel anneler hepinizi kocaman öpüyorum. Doğum yapmış olanlarinizi tebrik ediyrm rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin ins tecrübelerinizi paylaşmanız bizlere örnek oluyor vakit buldukça paylaşırsanız çok seviniriz. Hamislerimnbizlerde insallah vaktinde saglikli kucagimiza aliriz. sevgiler

Canım şu an haftalarıyla uyumlularsa sıkıntı yoktur bence benim nerdeyse biri 15 16 gün öndeydi normalde insan sevinir büyükler diye ama ben artık takıyordum suları da iyiymiş diyorsun bak inşallah hiçbir sorun çıkmayacak... yani diyet dediğim 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum ben kuzum sen nasıl yaptın?

Sekerim hep yüksek cikmiyor arada sabah tokluk 150_160 cikiyor dahiliye Dr watsaptan yazdım cvp bekliyorum
Progestani biraktirmisti doktorum bugünde tekrar basla demedi inş normale döner

Tsk ederim cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…