2022 ikiz annesi olacaklar

Ya acaba sizin bu kürleri ilk sayfaya bir yere mi eklesek? Gerçekten faydalı bilgiler olduğunu düşünüyorum elimizin altında olursa iyi olmaz mıydı?
cansın kayinvalidemin tarifi çoğu hep ikiz doğurmuş suan masallah tas gibi bir kadın asla demezsin 8 tane doğurmuş diye hep bu kurleru yapmış doktor ilac yokmuş tabii sifaci gibi

Canm gözün aydin saglikla büyüt kuzulari insallah cok sevindim kilolaruna durumlarina masallah size darisi basimiza ins vaktinde saglikla

Progestanı Hıc bırakmadık, dozu artırdı, ınsallah Allahın İzniyle ben de götürürüm 30lu haftalara canım, birdaha hastanelerde karsılasmayalım

Sohrab hosgeldin, ozlemistim :))
Uslu uslu yatiyoruz, su iciyor kabiz olmuyoruz. Gececek insallah kritik zamanlar
Hosbulduk canımm
Bu aralar o kadar cok su ıcıyorum kı, hele de geceleri İcim yanarmıs, 1lilk tupperda su oluyor hep yanımda, ılıyınca da kesmiyor, yenıden dolduruyorum oyle yanarmısım, hepsı bıtıyor sabaha kadar.. Ama bu kabızlık benı mahvediyor, ılac isticem doktordan detaylı ya gıdınce

Nasıl sevindim anlatamam, çok güzel geldin bu günlere, iyi dayandın. İnşallah Şubat başına kadar da direnirsin.

merakliblog Canm nasılsın sesin çıkmıyo doğumun yakındı senin doğurdunmu yoksa
Sağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var

Allahin izniyle guzelce dinlen icini ferah tut 30 mm hic de kotu degil dikkat istiyor sadece ve inan ki bir anda dogum pat diye baslamaz yani birden bise olmaz korkma
Dogru demissin canim benim her bebekde farkli oluyor neticede artik bizde sanirik bebislerimizin durumuna gore hareket edecegiz ama ins gene birazcik uysal olurlar guzel anne hayalo iste bizimkisi
İnsallah gazsiz bebekler olurlar

Allahin izniyle guzelce dinlen icini ferah tut 30 mm hic de kotu degil dikkat istiyor sadece ve inan ki bir anda dogum pat diye baslamaz yani birden bise olmaz korkma

İnsallah gazsiz bebekler olurlar
Cok tesekkür ederim, valla rahatladım biraz, hergun aklım orda, azalmaya devam edecek mı dıye

Sağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
Hadi hayırlısı olsun canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin kolaylık versin inşaallah

Ooo 2022nin ilk bebişleri geliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsinler sorunsuz bir doğum olsun canım

Yavrum hastanede emzirirken bagiran da var her acinin gececek olduğunu bilmek beni rahatlatiyor, geriye buyudukce guzellesen evlat bağı kaliyor. Kurban olurum verene..
Bizde ki hersey tecrubesizlik onlari gorunce bizde oyle placagiz saniyoruz nasip olursa evlat tadacagim ama eminim cok baska birsey karnimda olmalari bile baska bir duygu cok sukur allahima ama bende artik oyle diyecegim kendime hepsi gececek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…