- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.421
Ya acaba sizin bu kürleri ilk sayfaya bir yere mi eklesek? Gerçekten faydalı bilgiler olduğunu düşünüyorum elimizin altında olursa iyi olmaz mıydı?
Canm gözün aydin saglikla büyüt kuzulari insallah cok sevindim kilolaruna durumlarina masallah size darisi basimiza ins vaktinde sagliklaKizlar ben dogurdum 37+5te ani gelen sanciyla hemen ambulans geldi ve doguma alindim, bebislerim iyi biri 2400 dogdu biri 2700 dogdu yanımdalar. Sütüm damla damla geliyor ama emziriyorum tabii mama da veriyoruz hemen ardina. Bebekleri 10dkda vermisler esime ama benim 2.5 saat sürmüş cikmam
Progestanı Hıc bırakmadık, dozu artırdı, ınsallah Allahın İzniyle ben de götürürüm 30lu haftalara canım, birdaha hastanelerde karsılasmayalımIyi olmana sevindim canim benim ve hic korkma en azindqn erken haftadan progestam ve magnezyum aliyorsun ben 25 den sonra alamaya basladim o yuzden artma ihtimali cok yuksek ve dr dogru demis 28 atlatmak buyuk hedef daha sonra 32 ondan sonra dr korkmuyor benim dr suan 32 bekliyor ondan sonrasi hayirlisi sen o yuzden stres yapma allahin izniyle birsey olmaz guzel guzel haftalarini doldurursun bana bak birseyim yoktu birden oldu hersey ama allahim cok sukur sende icini ferah tut canim guzel olacak herseu
Hosbulduk canımmSohrab hosgeldin, ozlemistim :))
Uslu uslu yatiyoruz, su iciyor kabiz olmuyoruz. Gececek insallah kritik zamanlar
selam kizlar 30+6 dan bildiriyorum. kontrolum vardi. cok şükür bebeler iyi nst iyi kan akışı iyi kilo alimlari görünüşe göre iyi. yüzlerini bu hafta göremedik epey sıkışmışlar. benim rahim agzi 20ye düşmüş daha da yükselmez sanirim hunilesme de var artık. bebisin biri eski sezaryen yerime koymus kafayı kıl gibi incelmis orasi. bütün ilaçlara ayni sekilde devam. aralarinda 100 gr var zayıf olan daha hareketli. en gec subatin ilk haftasi dogum ama o zamana kadar durabilirsek şükredelim dedi.
Sağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
Allahin izniyle guzelce dinlen icini ferah tut 30 mm hic de kotu degil dikkat istiyor sadece ve inan ki bir anda dogum pat diye baslamaz yani birden bise olmaz korkmaİnşallah canım, düşme olunca korktum daha 18 de bır de, lekelenme ile gıtmıstım, doktor kasılma da etkiler dedı ama, gel de bana anlat bunu. Bısey olcak dıye aklım cıkıyor
Aslında asagı tarafta Hıc baskı hissetmiyorum aksine bebeklerın yukarı cıktıgını dusunuyorum ama mm oyle cıkınca telas yaptım
İnsallah gazsiz bebekler olurlarDogru demissin canim benim her bebekde farkli oluyor neticede artik bizde sanirik bebislerimizin durumuna gore hareket edecegiz ama ins gene birazcik uysal olurlar guzel anne hayalo iste bizimkisi
Aaaaa ben de şokSağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
Cok tesekkür ederim, valla rahatladım biraz, hergun aklım orda, azalmaya devam edecek mı dıyeAllahin izniyle guzelce dinlen icini ferah tut 30 mm hic de kotu degil dikkat istiyor sadece ve inan ki bir anda dogum pat diye baslamaz yani birden bise olmaz korkma
İnsallah gazsiz bebekler olurlar
Uzanmak cok onemli bol bol istirahat ve bol bol su icCok tesekkür ederim, valla rahatladım biraz, hergun aklım orda, azalmaya devam edecek mı dıye
Valla sürekli uyuyorum, progestanlar saollsunUzanmak cok onemli bol bol istirahat ve bol bol su ic
Artar insallah stres yapma bebekleri uzmeValla sürekli uyuyorum, progestanlar saollsunsuyu da artırdıgımın farkındayım, ınsallah faydası oluyordur.. Haftaya tek dileğim 32 33 desin o bile yeter
İnşallah canım, cok tesekkurler destegın ıcınArtar insallah stres yapma bebekleri uzme
Hadi hayırlısı olsun canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin kolaylık versin inşaallahSağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
Ooo 2022nin ilk bebişleri geliyorSağol canım bugün doktor kontrolüm vardı yarın gel doğurtayım dedi ben şok. Yarın 37+2 oluyorum, bir bebenin gelişimi durmuş riske atmayalım dedi yarın sabah 6da doğumum var
Hadi hayırlısı olsun canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin kolaylık versin inşaallah
Amin kızlar Allah razı olsun sırayla hepimiz sorunsuz hayırla sağlıkla doğuralım inşallahOoo 2022nin ilk bebişleri geliyorhayırlısıyla sağlıkla gelsinler sorunsuz bir doğum olsun canım
Gozum yukseklerde farkindayimocagi cikarsak 35 olcaz insallah
Bizde ki hersey tecrubesizlik onlari gorunce bizde oyle placagiz saniyoruzYavrum hastanede emzirirken bagiran da varher acinin gececek olduğunu bilmek beni rahatlatiyor, geriye buyudukce guzellesen evlat bağı kaliyor. Kurban olurum verene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?