2022 ikiz annesi olacaklar

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Görümcem benim ikiz annesi onda 7.ayda kordon dolanması olmuştu aşırı hareketli olmuşlardı 45 gün küvezde kaldılar ama o dönem kalp ameliyatı vs. bir sürü operasyon geçirmişlerdi hatta eve verdiler beşiklerine özel titreşim cihazı koymuşlardı çünkü nefes almayı unutuyorlardı içerdeki gibi sandıkları için onlar hareketsiz kaldığında hemen titreşim cihazı devreye giriyordu inş. erken doğum olmaz tam zamanında dünyaya getirirsiniz. O zamanları hatırlıyorum eve geldiklerinde biri 600 gr diğeri 750 gr dı şimdi 10 yaşındalar ama halen biri diğerinden baya hem yapı olarak hem de boy olarak kısa ikizler ama abla kardeş gibi yaş farkı çok varmış gibi duruyorlar güzel haberlerinizi bekliyoruz inş.

canım öyle düşünme bazı bebekler son haftalarda atağa geçiyor. belki senin bebeklerde son haftalarda kilo alımları hızlanır. sen sadece dinlenmene dikkat et bundan sonra bu kadar problemsiz geldin inşallah 5-6 hafta daha dayanırsınız.

uyku setlerini özel mi diktiriyorsun canım? nereye yaptırıyorsun bana da fikir olsun :))))

doktorun erken aliriz mi diyo? 2021 annelerinde de böyle bebişleri geç kilo alanlar oldu ama neredeyse 36larda dogurdular 2 kiloyu gectiler. dua edelim iyi düşünelim iyi olsun. herkese benim ilk cocugumdan örnek veriyorum ama benim oglanin karin cevresi 3 hafta geri cikiyordu karnimda zayifti yani. doktor alcam alcam dedi 37de 2500 olarak kendi dogdu sarilik bile olmadi cocuk ilk ay 1300 gram aldi yetisti diger bebeleri. onemli olan sağlıklı olmasi gercekten kilosu bir sekilde halloluyor

Canım çok geçmiş olsun doktor gelişimleri hakkında bir şey demedi mii

Canım kız ve erkek arasında bende de fark çıkıyor hep. ama doktorum hep normal diyor. ikisi arasındaki farka çok takılma bence 150 gram çok büyük bir fark değil. inşallah daha fazla kilo alırlar muz hatta muz ve ceviz kilo yapıyor diye biliyorum bir dene istersen. olumlu düşünmeye çalış inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişleri

Çok geçmiş olsun canım yine de 30 haftasın bir-kac hafta daha dayansalar aslında sonrası o kadar da kötü değil. 32 33. Ciger geliştirici oluyor musun bu hafta olsan ciğerleri gelişir. Bir de oksapar kullanıyor musun? Kan yolu için?

Ben de bu haftalardan sonra kalsiyuma daha çok ihtiyaçları var diye biliyorum. Ve genel olarak da protein ile kilo alıyorlar diye. Yani bence şeker çıkmaması için beyaz un şekere dikkat edilir ama onun dışında peynir kaşar süt et yenmeli diye düşünüyorum. Bir de arkadaşlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Bence o da çok önemli yiyerek ne kadar alabiliriz? Balık yağı gibi içinde bol vitamin olan takviyenin ne olduğu da önemli bence

Benim doktorum da öyle dedi canım. Kiloyla alakası yok ciğer gelişimi önemli dedi. Kuvöz için de. Burda devreye ciğer geliştirici giriyor.

kalsiyum yönünden zengin beslenmek önemli ama muzu da bir araştır istersen canım. Tabi muz kalorisi yüksek ve oldukça şekerli bir meyve o yüzden benim gibi şeker riski olanlar için hekime bir danışmak lazım. takviye olarak ben omega 3 kullanıyorum ocean marka, gyno ferro sanol demir takviyesi ve bir de adı folattro olan folat, vitamin d3, b12 ve iyot içeren bir takviye kullanıyorum

Benim doktorum da öyle dedi canım. Kiloyla alakası yok ciğer gelişimi önemli dedi. Kuvöz için de. Burda devreye ciğer geliştirici giriyor.
Canım aynen dün benim doktorum da öyle dedi.. 36 haftalık 4 kilo bebektense 38 haftalık 3 kilo bebek daha iyidir kilo değil de ne kadR ileri haftaya gidersek o kadar iyiymiş

Ben de ocean omega3 kullanıyorum. Muzla ceviz biliyorum. Ya aslında bu beslenme düzenini oturtmak cok zor değil ama işte bunun şekeri var kabızı var nerden tutsak bir taraf bozuluyor. Zor yani hele ilk zamanlar ben ikizleri nasıl besliycem diye kafayı yiyordum. Umarım gelişimler yavaşlamaz bundan sonra hepimizin elimizden geleni yapıyoruz

Kizlar ben dogurdum 37+5te ani gelen sanciyla hemen ambulans geldi ve doguma alindim, bebislerim iyi biri 2400 dogdu biri 2700 dogdu yanımdalar. Sütüm damla damla geliyor ama emziriyorum tabii mama da veriyoruz hemen ardina. Bebekleri 10dkda vermisler esime ama benim 2.5 saat sürmüş cikmam

Canım aynen dün benim doktorum da öyle dedi.. 36 haftalık 4 kilo bebektense 38 haftalık 3 kilo bebek daha iyidir kilo değil de ne kadR ileri haftaya gidersek o kadar iyiymiş
Aynen öyle 3 buçuk kilo bebeğin ciğeri gelişmediyse kuvoze girer 2 buçuk kilo çocuk ciğeri gelişmiştir girmez dedi bana da.Ben çok yiyorum kilo alsınlar diye dedim öyle yapma dedi

Ayyy maşallahhhh harika. Seni ve bebeklerini çok öpüyorum. Maşallah onlara annelerinin yanındalar çok geçmiş olsun gözün aydın canım

canım çok geçmiiş olsun aynı zamanda gözünüz aydın olsun. çok sevindim hepinizin iyi olmasına. süt kısmına hiç takılma zamanla artar inşallah yeterki bebişler emsinler. senin niye o kadar uzun sürmüş iyisin değil mi ?

hayirli olsun ve gecmis olsun :) Allah anali babali saglikli sihhatli huzurla büyütsün inşallah.

umarım canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :) iyi olsunlar da kilo sonradan da alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…