- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.821
Aslinda dogru diyorsun pekmez iyi gelir sagol canim aklima getirdin tesekkur ederim yaaaaPekmez ve narenciye diyorlar onu da biraz araştır hem pekmez kabiz etmez iyi bile gelir can
Bana da yapacakmış gitsem yapacak da gidemedim bir türlü esim gorevde gelmesini bekliyorum gelirse gidip yaptircaz korkuyorum da bebek hareketlerinazaliyor falan diyorlar Allahim bizleri ve evlatlarımızı korusun sahiden sende çok stres yaşadın benm gibi ya ama şöyle düşün senin eşin yanında ben hep.yalnizim esim hep.gorevde yalnızım diye banyo bile o geldikçe 15 gunde 1 kere yapabiliyorum onun dışında eve temizlikçi alamam pandemi var diye o bile yasak kapiciyla sipariş veriyorum kapıya para asıyorum.adam getirip kapıya asip gidiyor yani kimseyle telefondan başka iletişimim yokVuruldum canim benim ilk 25. Haftamda oldum 2 doz bide gecen hafta yani 28 haftdamda oldum toplamda 3 doz oldum o zaman riskim coktu sancim da rahim agzim malum benim 17 olunca dr riske atamadi yapti canim benim
Ben yiyemiyorum siz yiyinAslinda dogru diyorsun pekmez iyi gelir sagol canim aklima getirdin tesekkur ederim yaaaa
Ama güzel büyümüş göbişsimdi cektim canim 29+3 bugün. benim göbeğim çok çabuk çıkıyor zaten hamile degilken yesem cikardi çişim gelse cikardi. ilk hamileligimde de hemen çıktı belli oldu. bu hamileliğimde de 8-9 haftalikken kilo vermeme ragmen rahimin büyümesiyle cikmaya başladi. bu büyüklükte cok zorlanıyorum artık ağrıları geçtim karnim önden aşağı doğru cekiyor beni. oglumun 37 haftalikkenki büyüklüğünü geçti onu o zaman dogurmustum
Açıklama yapmadı mı iki kese de mutlaka söylemesi lazımdımerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı
Oh maşallah gelişimleri de çok güzelIns kuzum benim ins hayirlisiyla goreyim full yatmaya devam1220 kizim 1280 oglum olmus cok sukur allahima
Cinsiyetleri hayırlı olsun bebislerinKızlar merhaba öncelikle herkesin hamileliğinin çok çok çok güzel sağlıklı sorunsuz geçmesi dileğiyle günaydınn
Cinsiyetlerimiz belli tamamen artık kız ve erkek kesinleşti
16+5 deyiz kızlar ama kilo alımım 6 kilo civarı oldu biraz hızlı alıyorum kanama ile devam eden hamileliğim oldu 2 haftadır yok çok şükür o yüzden doktorumuz yürüyüşleri bi süre yasakladı rutin işlerimi yapıyorum sadece ve evden çalışıyorum buda etkiliyor sanırım ama yaşayan yada önerisi olan varmı acaba ?
Canım çok teşekkür ediyorumCinsiyetleri hayırlı olsun bebislerin
Muhtemelen birden hareketsiz kaldigin için olmuştur. Çoğumuz aynı durumdayız bence.
Inquisitive baya az kilo aldı o belki tavsiye verebilir nelere dikkat ettiğine dair.
Kanama neredeyse hepimiz yaşadık canm gecmis olsun bol bol su ve yatak istirahati etmende fayda var ikinma kabiz olmamaya dikkat et kanama artırıcı baharat tarzı şeyler bitki çayları tüketmeKızlar merhaba öncelikle herkesin hamileliğinin çok çok çok güzel sağlıklı sorunsuz geçmesi dileğiyle günaydınn
Cinsiyetlerimiz belli tamamen artık kız ve erkek kesinleşti
16+5 deyiz kızlar ama kilo alımım 6 kilo civarı oldu biraz hızlı alıyorum kanama ile devam eden hamileliğim oldu 2 haftadır yok çok şükür o yüzden doktorumuz yürüyüşleri bi süre yasakladı rutin işlerimi yapıyorum sadece ve evden çalışıyorum buda etkiliyor sanırım ama yaşayan yada önerisi olan varmı acaba ?
Canım çok detaylı çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ediyorum. En azından çözümü ve tedavisi olan bir sıkıntı diye kendimi teselli ediyorum. Bugün bana 100’lük yükleme yapıldı, gerçekten ağır geldiÇok geçmiş olsun öncelikle. Aslında çok yüksek değil. Benim 160 gibi bir değer çıktı 50 lik yüklemede doktorum endokrine git dedi gittiğim bir doktor 100 lük yükleme istedi çünkü ara değermiş 180 üzeri olsa idi direkt şeker var derdim ama bu ara yanıltıcı değer dedi. Senin de öyle. Ben 100 lük yükleme istemedim. Kadın doğum doktorum da sıcak bakmadı. Başka endokrin doktoruna gittim gerek yok 100 lüğe ama evde düzenli ölç dedi ilk diyet denedik yine de yüksek çıkınca düşük doz insülin başlandı. Bende çok korktum bebeğime zararı olacak diye. Sıkı diyet yaptım ve bebeklerim kilo almaları yavaşladı öyle olunca ona da ayrı üzüldüm. Yine de şeker nedeniyle daha büyük riske girmelerinden iyidir dedim. Doğunca kilo alsınlar ne yapalımonun dışında şeker nedeniyle sorun yaşamadım. Diyet olayı yıpratıcı ama geçiyor bir şekilde bebekleri düşünerek. Yönlendirmelere uyarsan senin için de bebek açısından da sorun yaşamazsın canım hiç yıpratma kendini. Değerin de yüksek değil diyetle çözülür büyük ihtimalle. Bol su ve yürüyüş tavsiye ederim
İnşallah kuzumCanım çok detaylı çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ediyorum. En azından çözümü ve tedavisi olan bir sıkıntı diye kendimi teselli ediyorum. Bugün bana 100’lük yükleme yapıldı, gerçekten ağır geldisonuca göre bir tedavi uygulanacak. Değerlerimiz de çok yakınmış umarım senin gibi ben de sağlıkla kavuşurum bebeklerime. Tavsiyelerini de dikkate alacağım. Sağlıcakla kalın
Perinatolog olmasi şart değil elbette ama daha önce ikiz gebe takibi ve doğumu yapmış olması bence yeterliKızlar merhabalar öncelikle hepimiz inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
Kafamı karıştıran şey şu.
İkiz gebeliği illa perinatolog mu takip etmeli? Ben annemin yanına memlekete gidip doğum yapmak tercihim olur ama bulunduğum yerdeki doktorumdan hem çok memnunum hem de kendisi perinatolog.
Memleketimde de çok iyi kadın doğum doktoru biliyorum perinatolog değil ama. Siz olsanız ne yapardınız? Tavsiyelerinizi merak ediyorum hepiniz perinatolog takibinde misiniz?
Teşekkür ederim cevabınız içinPerinatolog olmasi şart değil elbette ama daha önce ikiz gebe takibi ve doğumu yapmış olması bence yeterli
benim bulundugum ilde veya komsu ilde perinatolog yok. hep kadın dogum doktorum takip ettiKızlar merhabalar öncelikle hepimiz inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
İkiz gebeliği illa perinatolog mu takip etmeli? Ben annemin yanına memlekete gidip doğum yapmak tercihim olur ama bulunduğum yerdeki doktorumdan hem çok memnunum hem de kendisi perinatolog.
Memleketimde de çok iyi kadın doğum doktoru biliyorum perinatolog değil ama. Siz olsanız ne yapardınız? Tavsiyelerinizi merak ediyorum hepiniz perinatolog takibinde misiniz?
Sağolun cevabınız içinbenim bulundugum ilde veya komsu ilde perinatolog yok. hep kadın dogum doktorum takip etti
MerhabaKızlar merhabalar öncelikle hepimiz inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?