2022 ikiz annesi olacaklar

merhaba ikiz anne adaylari :) dün gece siddetli göğüs ağrısı yaşadım bir türlü geciremedim. refludendir belki diye iki kez gaviscon ictim fayda etmedi mecbur acile gittim. sonuc reflu. yanma gibi degil baya kalp agrisi cektim artik nasil tahris olduysa ayirt edemiyorum.
idrar yolu enfeksiyonu cikti bi de. doktoruma mesaj atmaya çekiniyorum her hafta bisey soruyorum mutlaka. 2 gun sonra kontrolum var.

Insallah canim... Her anın tadını çıkarmaya bak çünkü 24.haftadayim şu an bu hafta bitince idari izne ayrılacağım, dört gözle bekliyorum. Ben de ogretmenim okula gidip gelmek bilr zorlamaya başladı. İkiz olduğunu öğrenince bizim ilk işimiz bebek arabası almak oldu uzun bir ucretsiz izin süreci planladığım için bütün ödemeler harcamalar kontrollu olmaya başladı. Insallah saglikla tamamlarız ve zamanında dünyaya getiririz kuzulari

Merhaba canim benim de 24. Haftam ve mide yanması felaket. Tek bebek gebeligimde bu kadar feci olmamıştı. Ama az yemeye çalışıyorum. Mahvediyor yoksa... gecmis olsun

Selam kızlar bugün instagramda gördüğüm bir paylaşımı sizinle de paylaşmak istedim. Hepimize motivasyon olsun

benimde bu zamana kadar ara ara oluyordu. ama iki gündür bende de şiddetlenmeye ve sürekli olmaya başladı. çok zor valla allah yardımcın olsun. bu arada yediklerine dikkat et baz ürünler daha çok tetikliyor. mesela ben şeyi fark ettim. çikolata bende acayip mide yanması yapıyor. o yüzden tüketmeyi bıraktım.

Sonunda birileri bana yardima geliyor doguma kadar, gozyasim pıt :))
Tabi ne yapiyorum; misafir odasi soyle ustten bi sil supur, misafir banyosunu yikadim, bir yandan camasirlar yikaniyor, kizima test cozdurmeye ugrasiyorum.
Yarin da kizin odasi ile banyosunu temizlerim, biraz (!) da utu dagi var
Dinlene dinlene yapiyorum, arada bi magnezyum iceyim, size de selam vereyim istedim Oglanlar dans ediyor, onlarin da selami var size teyzeleri, kardesleri

Merhaba, göğsen hocanın muayene ücreti ne kadar? Ben de hulusi hocanın hastasıydım,kalp atısından sonra takıbı Baska doktora bırakıyordu, hastaneden ayrılmadan bir hafta once kalp atısını dinledik, takibimi 3.katta perınatolog nıhal hanımın yapmasını istedi, muayene ücreti ayda bir 650 TL, eger 1 ay ıcınde gidersek 185 TL oldu.. Benım baslarda cok kanamam oldu, 1 ay ıcınde 4 kere gittiğim oldu, 2 sinden para almadı bıle.. 2 kere 650 ödedik, sonra dogum paketı almaya karar verdik, 14300e anlastık.. Hesap yapınca 14*650=9100 yapıyor. Geriye dogum testler tahliller detaylı kalıyor.. Bıze cazip geldi acıkcası.. Dogum için ekstra bir ücret almıcaklar, ben karar vermeden önce cagrı gulumser ile de gorustum, sezeryan olunca ek ücret istiyor, hastaneden hastaneye fiyat degsıyor. Acıkcası cok daha pahalı geldı.

Sen nıye kendını yoruyorsun, yardıma gelıyormus adı üstünde.. Senın adına cok sevındım, yatılı olarak geliyor sanırım

Merhaba canim benim de 24. Haftam ve mide yanması felaket. Tek bebek gebeligimde bu kadar feci olmamıştı. Ama az yemeye çalışıyorum. Mahvediyor yoksa... gecmis olsun
ilk hamileligimde benim de son iki ay olmuştu sanirim o zaman da rennie diye ilac kullaniyordum. simdi gavisconun 4. kutusundayim. dün aksam hic beklemiyordum yani normalden cok daha az ve saglikli beslenmistim güya. olcak artik yapacak bisey yok sagolun

gecmis olsun canim başlıyor ve doguma kadar devam ediyor maalesef. doktorum belki ilacimi degistirir yetmiyor heralde. dun aksam da yarim tabak barbunya, azcik ayran biraz dinlendikten sonra da ev yapımı kek yemistim. hazir seyler asit etkisi yapıyor artik.

Geçmiş olsun canım benimm ben de hep çekiniyorum yazmaya eşim kızıyor.. enfeksiyon kaç çıktı benim de çıkmıştı ya karnım aşırı sertleşiyordu ondanmış ilaç kullandım geçti sertleşme de olmuyor

crp 6 bucuk cikmis idrarda bakteri 49 yazıyor baska biseyler daha yaziyor da araştırmak istemiyorum ay insallah ben de ilac kullaninca biseyler düzelir vucudumda doktoruma gecen mide bulantisi icin yazdigimda bana sey demisti. bana yazacak kadar cok bulanti yasadigina göre normal degil. bu cümleden dolayı kendimi geri cektim onlar da insan haklilar yani muayene ucreti veriyorum o ücretle iki kez muayene oluyorum kontrol sayıyor birini ee tamam yeter artik haftada bir de mesaj mi cevaplasın

ayy masallah hem bebislere hem anneye

Kuzum inan ikiz gebelik öyle ben de hastanelerden çıkmıyorum sürekli sıkıntı hep çıkıyor yanii dün eşime dedim hatta bıktım daha akışına bırakacağım baksak her şey sorunn. Ben artık doktoruma gitmeye utanıyorum yine mi sen diyordur içinden rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ayy bayıldım maşallah gerçekten. Bende çok isterdim normal doğumu hep hayal etmiştim. Ama doktoruma sorduğumda heyecan aramak olur benim yakinim olsan izin vermem dedi. Bende vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…