Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Evet 2 testimde de belirdi damla damla basladi kanamam dusa girdim agladim suyun altinda rahatlayinca ciktim cok uzuldum cok umut etmistim allah herkese nasip etsin bana bu ay da nasip olmadi
Evet 2 testimde de belirdi damla damla basladi kanamam dusa girdim agladim suyun altinda rahatlayinca ciktim cok uzuldum cok umut etmistim allah herkese nasip etsin bana bu ay da nasip olmadi
Kızlar dün regl günümdü fakat sökülemiyorum 3-4 gündür lekelenmelerim var, önceki aylarda da lekelenmelerim öncesinde başlıyordu ama tam günümde sökülüyordum ilk defa gecikme oldu Gebelik olma ihtimali maalesefki imkansıza yakın ama stresten kendimi yiyip bitirdim resmen