Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
4 yasinda teyzesi. Gecen gun bebegimiz olsa ne guzel olur dimi kardesin olsun ister misin dedim anne boyle daha guzel bebek de nerden cikti simdi dedi ne diyecegimi bilemedim
Kizlar benim yumurtaliklarimda batmalar var ani sancilar girip cikiyor hareket ederken acaba gercekten testteki gibi var midir bisey ovu testim de cok silik degildi olmasi gerektiginden koyuydu
Merhaba arkadaslar Haziran ayi hepimize ugurlu gelir insallah. Benim bat 23 haziran. Sizlerin bat tarihleriniz nedir hep birlikte bekleyelim. Heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
19.06.2022 adet tarihim..Yarından sonra adet günüm..Umarım gelmez ve güzel haberler alırız bizde..6 .7 Haziran'da yumurtlama oldu 7 Haziran öğlenden sonra çatladı..
19.06.2022 adet tarihim..Yarından sonra adet günüm..Umarım gelmez ve güzel haberler alırız bizde..6 .7 Haziran'da yumurtlama oldu 7 Haziran öğlenden sonra çatladı..
İnsallah..2 gündür aşağıya doğru baski şeklinde sancı batma şeklinde bir ağrı gelip didiyor arada,birde goguslerim sis ve hassaslasti onun dışında fazla bir belirtim yok..Umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız .
Tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayida nasip eder inşallah..umarım bizde güzel haberler veririz en yakın zamanda..Dua et bizim içinde