- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.401
Hasta olmaya başladım maalesef bu ayda olmamış
Var mi bi gelisme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mi bi gelisme?
Sıkma canını simdi yeni aya hazirlik insallahHasta olmaya başladım maalesef bu ayda olmamış
Az once okudum inanir misin sekersiz sakiz agizi daha kuru tutarmis cigneme hareketide kulak ve kafada ic basinci azalttigi icin burun geniz kulak tikaniklarina iyi gelirmis deneyebilirsin umarim faydali olur Ama cigneme mide bulantini tetikliyosa bilemiyorumKızlar geniz akıntım var agzımda sürekli tükürük birikiyor afedersiniz tükürmeye yetişemiyorum devamlı oluyor yutuncada sanki bir yerde birikiyor gaz gibi şiikinlikle aniden kusuyorum bunu yaşayan var mı kusmaya baslayınca koku hassasiyetimde başlıyor bıktım hamilelikten soğudum hayattan soğudum kızımda 9 ay serumla beslendm kustum ondada bu da böyle olmaya basladı tüm yaşam kalitem düştü inanın ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Adetinden 14 gun oncesi henuz yumurtlama donemin canim klomende kullaniyosan yumurtan buyumustur belki sislik diye tabir ettigin his odur. Insallah guzel habere olsun degerlendir bu zamanlariKaşığımda hafif şişlik var içinde bişey hissediyorum adetime 14 gün var ve ben klomen kullandım sonra duphaston kullanıyorum sizde nedir gebelik mi
Amin teşekkür ederimAdetinden 14 gun oncesi henuz yumurtlama donemin canim klomende kullaniyosan yumurtan buyumustur belki sislik diye tabir ettigin his odur. Insallah guzel habere olsun degerlendir bu zamanlari
Çiçeğim temmuz grubu var oraya yaz istersenChilddevelopment canım benide ekler misin . Bat 13 temmuz 2 yıldır deniyorum. Hiç bir problem yok ama olmuyor
Canım merhaba benimde bu aralar bat günüm hangi gün emin değilim ama. Mide bulantim ve ara ara kasık ağrım vsr sende de var mıydı böylemerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı kese büyümüş çok şükür yolk sac ı da gördü doktor bayram sonrası kalp atışı için gideceğim inşallah
Sağlıcakla da kucağına alirsin inşallahmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı kese büyümüş çok şükür yolk sac ı da gördü doktor bayram sonrası kalp atışı için gideceğim inşallah
Canım bulantı değil de şişkinlik sancı oldu midemde kasık ağrım bata 3 4 gün kala başladı batı 3 4 gün geçene kadar devam etti aşırı şiddetli değil ama kendini sürekli hissettiren bir ağrıydı sen nasılsın eğer kafana takılıyorsa bir kan ver canımCanım merhaba benimde bu aralar bat günüm hangi gün emin değilim ama. Mide bulantim ve ara ara kasık ağrım vsr sende de var mıydı böyle
Amin canım inşallah dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsinSağlıcakla da kucağına alirsin inşallah
Kan vermeye gittim de grev vardi almadilar. İki gün önce test yaptım negatif. Benimde ara ara kasık agrim oluyor dersin adet oluyorum sonra geri geçiyor vücut isimi kontrol ediyorum bir düşüyor bir yükseliyor anlamadim bende dün adet olmam gerekiyorduCanım bulantı değil de şişkinlik sancı oldu midemde kasık ağrım bata 3 4 gün kala başladı batı 3 4 gün geçene kadar devam etti aşırı şiddetli değil ama kendini sürekli hissettiren bir ağrıydı sen nasılsın eğer kafana takılıyorsa bir kan ver canım
Amin inşallah yaa ,Amin canım inşallah dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin
Merhaba var gibi canım sankiKızlar merhaba iğnenin 10. Günündeyim bir şeyler var mı sizce iğne etkisi olabilir mi Eki Görüntüle 3095704
İğne etkisi mi diye düşünüyorum canım geçen hamileliğimde de 6 gün kala böyle görünüyordu çok heveslenmemeye çalışıyorum ama bakalımMerhaba var gibi canım sanki
İğnenin etkisi olur mu bilemiyorum orasini inşallah değildirİğne etkisi mi diye düşünüyorum canım geçen hamileliğimde de 6 gün kala böyle görünüyordu çok heveslenmemeye çalışıyorum ama bakalım