- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.341
Amin inşallah canim sen gebesin bize de dua etAmin canım inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canim sen gebesin bize de dua etAmin canım inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Her zaman hepimize dua ediyorum canım inşallah öyleyimdir bakalım saatler geçmiyor yarın gideceğim yaAmin inşallah canim sen gebesin bize de dua et
Mutlaka bize de güzel haberlerini verHer zaman hepimize dua ediyorum canım inşallah öyleyimdir bakalım saatler geçmiyor yarın gideceğim ya
Evet canım dr MFK nın takviyelerini kullanıyorum Allah izin verirse de doğuma kadar kullanacağım inşallah. Adendo gerçekten mucizevi bşr vitamin. Bana bütün gebeliklerimde hep aynı tedaviyi verdi doktorlar hep sorunlu geçti kanamalı sancılı. İlk defa değiştirdim tedavi şeklini şuan bir sıkıntım yok inşallah da olmazMerhabalar mfk ürünlerini mi kullanmıştınız
İnşallah canım kontrol öğlen dönüş yapacağım sizede bu arada sabah dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım farklı marka ama koyulaşma var hadi inşallah hcg düzenli artıyordurMutlaka bize de güzel haberlerini ver
Uf tam cift cizgi en sevdigimİnşallah canım kontrol öğlen dönüş yapacağım sizede bu arada sabah dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım farklı marka ama koyulaşma var hadi inşallah hcg düzenli artıyordur
Hadi inşallah canım çok heyecanlıyım eşim dışında kimseyle de konuşamıyorum size yazıyorum her şeyi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleUf tam cift cizgi en sevdigim
Yaa maşallah vok lütfen güzel gecikmenin kaçıncı Gündesinİnşallah canım kontrol öğlen dönüş yapacağım sizede bu arada sabah dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım farklı marka ama koyulaşma var hadi inşallah hcg düzenli artıyordur
Canim yaa sen sabah kalkip 4 te test mi yaptınHadi inşallah canım çok heyecanlıyım eşim dışında kimseyle de konuşamıyorum size yazıyorum her şeyi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Allah razi olsun canim benimde seninle burdaki herkesle Guzel haberler getir insallaaaahHadi inşallah canım çok heyecanlıyım eşim dışında kimseyle de konuşamıyorum size yazıyorum her şeyi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Yaa maşallah vok lütfen güzel gecikmenin kaçıncı Gündesin
canım gecikmenin 5 günü bugün :))Canim yaa sen sabah kalkip 4 te test mi yaptın
Su gebelik takvimini ekler misin lutfen profilinde gormek istiyorum ahahacanım gecikmenin 5 günü bugün :))
testleri de evet sabah namaza kalkınca yapıyorumhem son 1 haftadır wc ye çok sık gider oldum sabaha kadar dayanmam imkansız. sancı yapıyor :)
inşallah o günlerde gelecek canım hayırlı sonuçlar alalım da :))Su gebelik takvimini ekler misin lutfen profilinde gormek istiyorum ahaha
Bugün reglim başladı. Artık gelecek ayı bekleyeceğim hayırlısıylaTest yaptım negatif malesef. Reglimin gecikmesi de stresten galiba. Artık bir sonraki aya kaldı hayırlısıyla. Beklemeye devam
Haydi hayirli saglikli haberlere olsun insallahkızlar randevumu erkene çektiler koştur koştur gittim dr henüz çok küçük ultrasonda görmek zor ama bakalım dedi belli belirsiz bir kese var galiba 1 mm den bile küçük dedi birde rahim duvarın kalınlaşmış güzel dedi. beta hcg ve progesterona bakmak için kan verdim şimdi sonuca göre hareket edeceğiz progesteron hormonu 15 in üzerinde çıkarsa betam da düzgün yükselmişse hamileleik var kabul ederiz dedi. progestana, kan pıhtılaşması için iğneye, tsh için hapa ve folik asite başladık. akşam üzeri çıkacak sonucum bakalım dua edin ne olur :))
Hayirli ugurlu olsun guzelce buyusun bebis Kacta gordu keseyi ? Bide suan kac haftaliksin? Bende doktora gitmeyi bekliyorum da beni ne bekliyo ogreneyimKızlar hatırlarsanız kesem gözüktü bebeğim gözükmedi diye yazmıştım sizde bana bekleyin demiştiniz.
Bugün bebeği de gördük kalp atışını da duyduk
Teşekkür ederim. Ben geçen çarşamba gitmiştim o zaman 7+2 demisti keseyi ölçüp ama bana göre 6+0'dım. Alttan da bakmıştı sadece kese gözüktü. Bekleyelim dedi 10 gün kadar yoksa boş gebeliktir demisti. Hatta biraz öyle olduğuna inanıyordu doktorum.Hayirli ugurlu olsun guzelce buyusun bebis Kacta gordu keseyi ? Bide suan kac haftaliksin? Bende doktora gitmeyi bekliyorum da beni ne bekliyo ogreneyim
Biraz karisik olmus ama cok sukur duymussunuz ben 4+3te gitmis olucam pazartesiye randevu bulabildim o zaman hic bisey beklemeyeyim kan testi disindaTeşekkür ederim. Ben geçen çarşamba gitmiştim o zaman 7+2 demisti keseyi ölçüp ama bana göre 6+0'dım. Alttan da bakmıştı sadece kese gözüktü. Bekleyelim dedi 10 gün kadar yoksa boş gebeliktir demisti. Hatta biraz öyle olduğuna inanıyordu doktorum.
Bugün gittim şükür bebeği de gördük kalbini de duyduk. Ultrason cihazına göre 7+0 çıktım.