- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Childdevelopment
Amin canım inşallah..Benim en son böyleyken tutmuştu inşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah..Benim en son böyleyken tutmuştu inşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde ilerler
Bide bu testlerin yanında gelen hcg testleri erken gebelik testi mi yoksa normal mi acabaHerşeyin duzenliyse boşu boşuna hormon ilaçları alıp alt üst etme düzenini.. benim öyle oldu ve çok pişman oldum zamana bırak illaki olur insallah
Benim hiç ağrım yoktu canım sadece göğüslerim hafif sizliyorduPeki çatlama bittikten bikaç gün sonra karın ve göğüs ağrılarınız olmuş muydu ilk defa başıma geliyor hemen umutlandım tabiki
Ne zaman sızlamaya başlamıştı adete yakın mıBenim hiç ağrım yoktu canım sadece göğüslerim hafif sizliyordu
O kadar iyi ki o testler erken gebelikten bir farkı yok hatta daha iyi hemen çıkartıyor. 5in üzeri çıkartıyor hemenBide bu testlerin yanında gelen hcg testleri erken gebelik testi mi yoksa normal mi acaba
Gecikince yapılan testlerden hassas değiller. Ama yumurtlamamız tam zamanında olduğu için yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerek olmazsan o testlerden yaparsın varsa çıkar inşallah ablamın öyle olduBide bu testlerin yanında gelen hcg testleri erken gebelik testi mi yoksa normal mi acaba
Bir hafta kala başladı göğüs ucu kenari kararmaya başladı ben öyle fark ettimNe zaman sızlamaya başlamıştı adete yakın mı
Off geçmez şimdi zamanGecikince yapılan testlerden hassas değiller. Ama yumurtlamamız tam zamanında olduğu için yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerek olmazsan o testlerden yaparsın varsa çıkar inşallah ablamın öyle oldu
Heya artık bekleme düşüyor payımıza zaman geçerse tabiOff geçmez şimdi zaman
Canım kasım ayında benim de o değerim 500 lerde çıkmıştı. Doktor haşimato başlangıcı demişti. Benim tsh değerim normal seviyedeydi. İlaç kullanmaya gerek yok demişti. Sadece gebelikte tsh kontrol edilmesi gerektiği belli bir değerin üstüne çıkmaması gerektiğini söylediler. Sen yine de doktorunla görüş diğer değerlerle birlikte bakar belki.Kızlar tiroid Yüksekliği olanlar bana yardımcı olabilir mi iki aydır tsh yüksek diye ilaç kullanıyordum. Bugün tekrar gittim anti tpo diye bir değerim 600 çıkmış referans aralığı 6-34 bu çok yüksek bı değer bu ne acaba
Tamam canım teşekkür ederim tsh normal değerlere ulaşmış benimde ilaç kullandım o yüzden. Peki gebeliğe engel mi haşimatoCanım kasım ayında benim de o değerim 500 lerde çıkmıştı. Doktor haşimato başlangıcı demişti. Benim tsh değerim normal seviyedeydi. İlaç kullanmaya gerek yok demişti. Sadece gebelikte tsh kontrol edilmesi gerektiği belli bir değerin üstüne çıkmaması gerektiğini söylediler. Sen yine de doktorunla görüş diğer değerlerle birlikte bakar belki.
Yaa Allah en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım yaa15 ay bende oldu ve üstelik yaş 34..en önemli yaş benim için..yoksa hiç test bile yapmam
Ekliyorum canim senle ayni anda Mayıs a yazdık regl başladı diye yeni batlar da ayniChilddevelopment canım beni de 14 hazirana ekler misin
Hangi ara Haziran ayına gelmişiz yaaoy atlıya atlıya boynu kravatlıya Allah nasip ederse haziran ayına
Yok canim etkilemez. Bende ilaçsız atlatamiyorum regliKızlar bir de bir şey soracağım size. Çok kötü hasta oldum ne yazık ki iki gün önce iki tane serum yemem sorunda kaldim ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum dünden beri. Kusma ve ishal de var ayıptır söylemesi. O yüzden mecburen ilaç kullanıyorum. Yumurtlama dönemine daha görmedim ama acaba gebe kalmamı etkiler mi?
Benimki reglle ilgili değil. Soğuk algınlığı oldum da onunla ilgili serum yedim. Theraflu kullanıyorum aynı zamanda. Bakalım ama inşallah bir sıkıntı çıkmazYok canim etkilemez. Bende ilaçsız atlatamiyorum regli
Ya süper tam olarak bu şekilde olması gerekiyordu zaten t çizgisi diğerinden daha koyu ya da aynı olacak diyor zaten testte de. Olmuş demek ki hadi inşallah bu ay olur da daha önceki kayıplarının acısını da unutursun Allah'ın izniyle canım bu arada testi yaparken çok bekletiyor musun idrarda yoksa test kısmı islanana kadar mı bekletiyorsun ? Bunun bir süresi var mıAz önce yeniden yaptım ağrılarım olunca acaba çatladı mı diye.. Daha da koyu, hiç bu kadar koyu yumurtlama görmemiştim
Amiin canımm 10 sn bekletiyorum zaten yumurtlama olunca t cizgisi c'den önce çıkıyorYa süper tam olarak bu şekilde olması gerekiyordu zaten t çizgisi diğerinden daha koyu ya da aynı olacak diyor zaten testte de. Olmuş demek ki hadi inşallah bu ay olur da daha önceki kayıplarının acısını da unutursun Allah'ın izniyle canım bu arada testi yaparken çok bekletiyor musun idrarda yoksa test kısmı islanana kadar mı bekletiyorsun ? Bunun bir süresi var mı