- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.821
Kuzum filtresiz halinide at bize bu arada ben yapilan etiketleri goremiyorum ya rasgele gordum bunudaGünaydın kızlar iyi pazarlar bat günüm dündü hala gelen giden yok leke de durdu sonucum da hiç yükselecek gibi değildi ama işte insan acaba mı demeden edemiyor idrar testini yeniledim çok hafif bir çizgi çıktı. Ama burda o kadar yanlış test gördükten sonra da silik çizgilere inancım kalmadı. aranızda bata 3 gün kala kanda negatif çıkıp pozitife dönen var mıbitliKedi Mucizemmm16 miraclebeyb M Mavimiresl G Gzmyts53 ve etiketleyemediğim diğer kısçeler Eki Görüntüle 3082434
Bende bu ay frenlemek istiyorum bakalim dayanabileckmiyim geçen ay bi sürü test yaptim çünküAyy ben yapmicam kendimi frenliyorum erken gebelik testim de var yapasim yok suanlikhayırlısı olsun artık daha çok erken yaptın sen.
Ben yapsam mı ki yarın erken gebelik testi 12 gün olacak bir yandan da korku sardı beni tekrar kimyasal gecirirsem. Predictor Early pembe varBende bu ay frenlemek istiyorum bakalim dayanabileckmiyim geçen ay bi sürü test yaptim çünküYumurtlama takibi yapıp 11. Gün test yaparim bide regl olmazsam erken o gün yaparim yeter bence 2 test hakki veriyorum kendime
Sana demin cvp yazdım internet gitti galiba çıkmalı yazı bu klomen böyle koyu çizgi çıkartır mı ki ovulasyonda? Sen yumurtlamak üzeresin devam çalışmalara. Bebeğim ilişki günlerini dahil edersek ilk ilişkiyle 10. Gün ikinci ilişkiyle 9. Günde yapmış oluyorum testi artık hangisi tuttu bilmiyorumbitliKedi kuzu sen yumurtlama gununden sonra kaçıncı gün yaptiginda cikti? Bide pik gördügün günü saydinmi
Kuzum filtresiz halinide at bize bu arada ben yapilan etiketleri goremiyorum ya rasgele gordum bunuda
Benim 3 gün lekelenmeden sonra daha adet görmeden 2 falandı sonra üzerine bi de3 gün sonra adet gördüm geçen test verdiğimde ilk defa beta sonucum 1 in altındaydıKimyasal gebelik yaşayan kızlar kimyasaldan sonra betaniz 0 landı mi ya benim regl bitti etti felan gitmiştim doktora betam 4.5 kusurdu doktor iyi dedi de bu sonradan sıfırlanır mi yoksa bu ay regl olursam o zaman mi sifirlanir. Yani erken gebelik felan yapsam çift çıkarsakafama takıldı ya gebelik testi yapmaya korkar oldum inansam mi inanmasam mi eğer çıkarsa tabi.
Ya bu çok şahibeli bi testEki Görüntüle 3082520
Bu filtresizi hiç belli olmuyor bunda ya bana da bana yapılanyorumların hepsinin bildirimi gelmiyor kaçırıyorum
Benim 3 gün lekelenmeden sonra daha adet görmeden 2 falandı sonra üzerine bi de3 gün sonra adet gördüm geçen test verdiğimde ilk defa beta sonucum 1 in altındaydı
Geçen ay sende mi kimyasal geçirdim canım? Bat ne zaman şimdi seninEki Görüntüle 3082520
Bu filtresizi hiç belli olmuyor bunda ya bana da bana yapılanyorumların hepsinin bildirimi gelmiyor kaçırıyorum
Benim 3 gün lekelenmeden sonra daha adet görmeden 2 falandı sonra üzerine bi de3 gün sonra adet gördüm geçen test verdiğimde ilk defa beta sonucum 1 in altındaydı
Senin kimyasal geçen ay olmustu yani ne bilim yapsanda olur istersn bekle bide düşünüyorum içim içimi yiyecegime ben ypardim diye düşünüyorum.. gec dollenme degilse cikar. Ayrica olumlu düşün bir kere oldn diye hep kimyasal olacak degilsinBen yapsam mı ki yarın erken gebelik testi 12 gün olacak bir yandan da korku sardı beni tekrar kimyasal gecirirsem. Predictor Early pembe var
İnşallah canım sağlıklı gebelikler olsun inşallah hepimizin..Senin kimyasal geçen ay olmustu yani ne bilim yapsanda olur istersn bekle bide düşünüyorum içim içimi yiyecegime ben ypardim diye düşünüyorum.. gec dollenme degilse cikar. Ayrica olumlu düşün bir kere oldn diye hep kimyasal olacak degilsin
İnsallah canim guzel haber ver bizeİnşallah canım sağlıklı gebelikler olsun inşallah hepimizin..yarın yapayım ben
Ama yumurtlama uzerinden dimi? Kaçıncı döngü gününde yapmistin kuzuSana demin cvp yazdım internet gitti galiba çıkmalı yazı bu klomen böyle koyu çizgi çıkartır mı ki ovulasyonda? Sen yumurtlamak üzeresin devam çalışmalara. Bebeğim ilişki günlerini dahil edersek ilk ilişkiyle 10. Gün ikinci ilişkiyle 9. Günde yapmış oluyorum testi artık hangisi tuttu bilmiyorum
Kuzum zaten 4 gun sonra takvime göre yumurtlama gorunuyorSana demin cvp yazdım internet gitti galiba çıkmalı yazı bu klomen böyle koyu çizgi çıkartır mı ki ovulasyonda? Sen yumurtlamak üzeresin devam çalışmalara. Bebeğim ilişki günlerini dahil edersek ilk ilişkiyle 10. Gün ikinci ilişkiyle 9. Günde yapmış oluyorum testi artık hangisi tuttu bilmiyorum
Ben hep idrarla öğrendim önce kuzum ama gayet var çizgi normal hali nasıl testin neden yükselmesin belli mi olur leke de durduysaGünaydın kızlar iyi pazarlar bat günüm dündü hala gelen giden yok leke de durdu sonucum da hiç yükselecek gibi değildi ama işte insan acaba mı demeden edemiyor idrar testini yeniledim çok hafif bir çizgi çıktı. Ama burda o kadar yanlış test gördükten sonra da silik çizgilere inancım kalmadı. aranızda bata 3 gün kala kanda negatif çıkıp pozitife dönen var mıbitliKedi Mucizemmm16 miraclebeyb M Mavimiresl G Gzmyts53 ve etiketleyemediğim diğer kısçeler Eki Görüntüle 3082434
Yok kuzum ama adetlerim iyice şaşmaya başladı gittikçe 24-25-26-27 günde bir oluyorum hep böyle oluyo anlamadım gitti neden olduğunu hatta bazen 22. Gün bile hastalanabiliyorumPcos var mı belki yumurtlama ağrısıdır
Ben filtresiz de görüyorumEki Görüntüle 3082520
Bir iki gün bekleyim ona göre kan vereyim diye düşündüm. Atmıştım efektsiz halini deBen hep idrarla öğrendim önce kuzum ama gayet var çizgi normal hali nasıl testin neden yükselmesin belli mi olur leke de durduysabildiğim kadarıyla yerleşme olurken leke bittikten sonra test yapın diyolar en doğru sonuç o zaman cıkıyomuş çünkü keşke bi daha kan versen
Evet abla çok erken yaptım ya içimde kurt var bırakmıyo rahat test varken evdeAyy ben yapmicam kendimi frenliyorum erken gebelik testim de var yapasim yok suanlikhayırlısı olsun artık daha çok erken yaptın sen.
Ayy bakiyim göremedim kuzumBir iki gün bekleyim ona göre kan vereyim diye düşündüm. Atmıştım efektsiz halini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?