Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum filtresiz halinide at bize bu arada ben yapilan etiketleri goremiyorum ya rasgele gordum bunuda

Ayy ben yapmicam kendimi frenliyorum erken gebelik testim de var yapasim yok suanlik hayırlısı olsun artık daha çok erken yaptın sen.
Bende bu ay frenlemek istiyorum bakalim dayanabileckmiyim geçen ay bi sürü test yaptim çünkü Yumurtlama takibi yapıp 11. Gün test yaparim bide regl olmazsam erken o gün yaparim yeter bence 2 test hakki veriyorum kendime

Bende bu ay frenlemek istiyorum bakalim dayanabileckmiyim geçen ay bi sürü test yaptim çünkü Yumurtlama takibi yapıp 11. Gün test yaparim bide regl olmazsam erken o gün yaparim yeter bence 2 test hakki veriyorum kendime
Ben yapsam mı ki yarın erken gebelik testi 12 gün olacak bir yandan da korku sardı beni tekrar kimyasal gecirirsem. Predictor Early pembe var

bitliKedi kuzu sen yumurtlama gununden sonra kaçıncı gün yaptiginda cikti? Bide pik gördügün günü saydinmi
Sana demin cvp yazdım internet gitti galiba çıkmalı yazı bu klomen böyle koyu çizgi çıkartır mı ki ovulasyonda? Sen yumurtlamak üzeresin devam çalışmalara. Bebeğim ilişki günlerini dahil edersek ilk ilişkiyle 10. Gün ikinci ilişkiyle 9. Günde yapmış oluyorum testi artık hangisi tuttu bilmiyorum

Kuzum filtresiz halinide at bize bu arada ben yapilan etiketleri goremiyorum ya rasgele gordum bunuda

Bu filtresizi hiç belli olmuyor bunda ya bana da bana yapılanyorumların hepsinin bildirimi gelmiyor kaçırıyorum
Benim 3 gün lekelenmeden sonra daha adet görmeden 2 falandı sonra üzerine bi de3 gün sonra adet gördüm geçen test verdiğimde ilk defa beta sonucum 1 in altındaydı

Ya bu çok şahibeli bi test Varla yok arasi duruyor

Geçen ay sende mi kimyasal geçirdim canım? Bat ne zaman şimdi senin

Ben yapsam mı ki yarın erken gebelik testi 12 gün olacak bir yandan da korku sardı beni tekrar kimyasal gecirirsem. Predictor Early pembe var
Senin kimyasal geçen ay olmustu yani ne bilim yapsanda olur istersn bekle bide düşünüyorum içim içimi yiyecegime ben ypardim diye düşünüyorum.. gec dollenme degilse cikar. Ayrica olumlu düşün bir kere oldn diye hep kimyasal olacak degilsin

İnşallah canım sağlıklı gebelikler olsun inşallah hepimizin.. yarın yapayım ben

Ama yumurtlama uzerinden dimi? Kaçıncı döngü gününde yapmistin kuzu

Kuzum zaten 4 gun sonra takvime göre yumurtlama gorunuyor

Ben hep idrarla öğrendim önce kuzum ama gayet var çizgi normal hali nasıl testin neden yükselmesin belli mi olur leke de durduysa bildiğim kadarıyla yerleşme olurken leke bittikten sonra test yapın diyolar en doğru sonuç o zaman cıkıyomuş çünkü keşke bi daha kan versen

Ben filtresiz de görüyorum

Bir iki gün bekleyim ona göre kan vereyim diye düşündüm. Atmıştım efektsiz halini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…